צמידי סיליקון

DesertRose7

New member
אם באמת תהיה הזמנה..

את תצטרכי לשלוח את הכסף (כמה שיגידו) לחן בדואר היא תיקח את כל הכסף במאורגן ביחד, תחליף אותו לליט"ש ותשלח אותו לאן שצריך והיא גם תקבל את החבילה עם כל הצמידים ותשלח את הצמיד אליך בחזרה.. יש?

just jenny

New member
חחחח לא התכוונתי להעליב..

זה היה בצחוק
סורי אם זה העליב אותך.. חח ושחר אני לא רעה- אני דווקא חמודה
|מלאך|

ברצינות מרובה ביותר

אני מוכנה לסכן 20 שקל.בשביל מקפליי אפילו יותר. אני אעמוד בזה. אני רצינית מאוד לגביי זה!

hadasrulez

New member
או או או

אני רוצה!! ואני רצינית
פשוט פיספסתי תפעם הקודמת אני רוצה 3
לי ולעוד 2 חברות..

אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה! ../images/Emo80.gif

ואני גם מוכנה לסכן 20 ש"ח בשביל זה.... חחחחח
אז קחו גם אותי בחשבון....
אממממ רק למי צריך להעביר את ה-20 ש"ח האלה?!

loner in love

New member
אז ככה...

אני עוד מעט אבדוק אם היא החזירה לי אי מייל אם זה בכלל אפשרי ואני רוצה להחזיר לה תשובה עד מחר! עם מספר הצמידים שאנחנו רוצות אז כל מי שעוד לא הגיבה ורוצה אז שתכתוב כמה היא רוצה ואם מישהי מכירה מישהי שלא נכנסת לפורום או משו.. או שתגידו בשמה או שתדאגו שהם יכנסו להגיב!! בינתיים זה מה שיש לי: 2 לעצמי
1 לאלה 1 לטל (מה עם קארין?) 1 למיי 2 לאיילין 1 (?) לשירן 1 ללינע 3 להדס 1 לExtraordinarY GirL• (מצטערת ברח לי השם) 13 סה"כ תקנו אותי אם אני טועה או אם יש שינויים וכמו שאמרו אתן תעבירו לי את הכסף בדואר, אני אחליף לליש"ט (ליש"ט שחר! לא ליט"ש!) ואחזיר לכן את זה בדואר ברגע שאני אקבל את זה קאפיש?

SurfeR Babe

New member
קאריו כאן קארין כאן !!

פשוט לא היה לי זמן לכתוב פה בכלל .. קראתי כל הזמן ורק עכשיו שמתי לב להודעה .. אני רוצה מן הסתם צמיד , פשוט פעם שעברה חשבתי שזה מיותר ואפילו כתבתי הודעה פרטית לשחר ( נתקע לי המחשב באמצע ולא ידעתי אם שלח אבל פחדתי סתם לעצבן אותה עם עוד הודעה ) , ואז התחרטתי ורציתי אבל זה היה מאוחר מדי . כי אני חכמה . אז בקיצור , כן , אני כאן .

שכחת איך קוראים לי?!../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

תתביישי לך!
חחחחחח סתם.... אז כדי לרענן את זכרונך קוראים לי שירן....

למעלה