צמידי סיליקון

DesertRose7

New member
גאה בך חן ../images/Emo45.gif

חח.. כן כן אני יודעת.. פשוט כשהקלדתי התבלבלו לי האותיות..חח. פששש.. עכשיו אנשים הבינו שהם באמת יקבלו ולא סתם מסכנים את הכסף שלהם בשביל מקפליי אה?!

loner in love

New member
*-*-עדכון-*-*

חיחי בא לי לקשט
טוב אז עם יערה וקארין הגענו ל15 נכון? ועוד 1 לאוריאן זה 16 ועוד 1 לליזוש זה 17 פששש שירן(ווווווש) כתבתי אותך פשוט שכחתי שלשירן השניה גם קוראים שירן (סליחההההה) וכתבתי אותך בתור שירן ואותה בתור הכינוי שלה קיצר לא שכחתי אף אחת! לפחות נדמה לי

oriane0

New member
אה, וחברה שלי גם רוצה אחד

אז זה 18 :) אנחנו עוד נגיע ל-40! (אם נהיה 39 אני אקח עוד אחד!)

oriane0

New member
לא שולח לי הודעות :(

זה לא שולח לי הודעות!!! בעעע. כל היום הזה חרא. בעע. אז רציתי להגיד.. שאנרוצה צמיד סיליקוווון. ואני מוכנה לתרום לכך 20 ש"ח.

beyonce3

New member
שלוווווווום!

את בטח חדשה...כי אף פעם לא ראיתי אותך...אז ברוכה הבאה לפורום!!!

oriane0

New member
כע, חדשה :)

ט'נקס :) האמת, הצטרפתי לפני חודש בערך.. פשוט לא שלחתי הודעות. דר"א, הכל בזכות לינע :)

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני.. אה ואיך קוראים לך יהיה נחמד לדעת

loner in love

New member
אעאעאע דאגי!!!!!!

מישהי מהסטריט טים פגשה את מקפליי והביא לכל אחד מהם צמיד כמו שלנו!!! הנה דאגי עם הצמיד
עכשיו אתן חייבות להשיג אחד

SurfeR Babe

New member
באמת עכשיו חייבים !

איזה חמוד הוא אלוהים ! ומה נסגר עם החצ'קונים ? חח מזדהה איתו ..

איזה חתיךךךךךך!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

והשיער כל כך יפה לו ככה!!!!
הוא כזה שקסייייייי!
דאגי תעשה לי צמיד סיליקון!!!!

T a l14

New member
כנראה שכן../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

חחחחחחמוד! וקארין חצ'קונים זה טופ! במיוחד למפורסמים! זה די מזכיר לכולם שגם הם אנשים נורמלים, ושאפחד לא מושלם.

oriane0

New member
איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

צמיד! צמיד! דאגי!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאניי גאד איזה מזל שנכנסתייייי במקרה לגמריייי אני מתה מלימודים ומזניחה את הפורומים שלי בעליל, ועכשיו סתם ישבתי ונכנסתי רררררררר תודע לאלללללללללללללללל כן אני מאוד מאוד מעוניינת...../images/Emo13.gif

למעלה