קנייה - המשך ופרטים נוספים

משיייי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמת לב אף אחת לא ענתה לי סימן ש...

רגעעע רגעע רגעעע אני קשת הבנההה

בגיליון האחרון אני כותבת איזה צבע אני רוצה, סוג חרוזים[סב'/מולטי/יפניים], הגודל וכמה דברים שלא הבנתי... מחיר... מה המחיר שאני כותבת? לא הבנתי מה זה אומר ה200+ הזה ומה המחיר שזה אומר=S מה זה אומר כמות? את מתכוונת אם זה חבילה של 48/144/1440? ועוד שאלה.... את בטוחה שהקובץ ששלחת לי [האקסל...] הוא גמור? כי בגיליון השלישי אין כלום ואי אפשר ללחוץ על שומדבר ולהגיע לאתר....והצבעים זה לא בדיוק צבעים...אלא סוגים...כאילו איי בי,רגיל, מיוחד,שקוף בלבד....זה מה שהתכוונת...? ומה זה אומר מיוחד ושקוף בלבד? כמה שאלות יש לי היום.... חופרת של ממש
בכל מקרה תודה וסליחה על החפירה

אל תתייחסי לקטע עם האחרון כי רק עכשיו סתומה

שכמותי... ראיתי שמצורף הקובץ^^ אז לא להתייחס לקובץ ששלחת במסרים?

יואוווו אין לי מושג מה עובר עלי:S עוד שאלה

אי אפשר בכלל לקנות חרוזים יפניים?

momandme

New member
את יכולה לקנות מה שאת רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

את לא תלויה באף אחת... אם תחליטי לקנות חרוזים יפניים תרשמי בצד מה את רוצה (שוב: צבעים/כמות/גודל שם של הצבע באנגלית כמובן וכו').. ופשוט תשלחי לי
בכל אופן, אנחנו מנסות לברר דרך סוכן של המנהלת שלנו מחירים לחרוזים יפניים וקוביות 3 ו-4 מ"מ, כך שאת יכולה להזמין דרך האתר ואת יכולה לחכות לראות אילו מחירים יהיו לנו דרך הסוכן

Anathema D

New member
תשובה

המחיר באתר נקבע לפי כמות השקיות שלקחת (אם יש בשקית 48 או 144, זה לא משנה). המחיר הכי זול יהיה לפי 200 שקיות של אותו סוג, למשל סברובסקי 4 מ"מ בשקיות של 48 לא משנה הצבע. בקובץ, את לא כותבת מחיר, אלא רק את הכמות שאת רוצה. את הצבעים שאת רוצה, את מציינת לפי הצבעים שרשומים באתר עצמו. לדוגמא: לא לרשום סתם "אדום", אלא אדום רובי כמו כן- יש מחירים נפרדים לאותו צבע, אבל שקוף, AB וכו', אז לציין אם את רוצה אדום שקוף, AB או אטום (שוב פעם, לפי האתר).

momandme

New member
אני אנסה להסביר../images/Emo9.gif

בסברובסקי - כאשר את לוחצת על הצבע הספציפי את מגיעה לעמוד של הצבע באתר, בעמוד זה חוץ מחרוזי ביקון (המעוינים) יש עוד סוגים שונים של חרוזים (פרחים/לבבות וכו'). נניח ובחרת מהצבע הספציפי חרוזי מעויין גודל 4 מ"מ את יכולה לראות את המחיר בדולרים תחת הקטגוריה 200+ (רשום בורוד). את המחיר הזה את מכניסה לטבלה שהכנתי בקובץ ומוסיפה כמות של חבילה (1,2,3 וכו'). את לא חייבת להכניס לטבלה האחרונה - זה רק לעזור לראות כמה יוצא לך מבחינת מחיר. מה שכן בטבלה של הסברובסקי את יכולה לסמן V בצבע שבחרת, בגודל שבחרת ובכמות החרוזים שבחרת. (אם בחרת 2 חבילות של 144 אז פשוט תסמני VV). חשוב לציין (ואת זה לא כתבתי בטבלה) החבילות של חרוזי ביקון 6 מ"מ שונות מ- 4 ו-3, הכמויות הן לפי 24, 144, ו- 360.
במולטיקאט - כל דף מוביל לצבע עצמו בגודל 4 מ"מ. את הצבע אפשר למצוא גם בגדלים של 3, 6, 8, 10, 12. בגלל שעשיתי הפניה רק ל- 4 מ"מ צירפתי באותה טבלה קישור לעמוד הכללי של המולטיקאטים - שם אפשר לבחור את הגודל שאת רוצה ולראות את המחיר הנכון, שוב גם מתחת ל- 200+ (בורוד). **** 200+ הכוונה ל- 200 פריטים ומעלה..
בקשר לקובץ הראשון אותו שלחתי במסרים בלבד - וזה בעצם המחירים: שקוף בלבד - אומר שקוף שקוף שקוף ללא צבע
מיוחד הכוונה לצבעים כמו זהב,הליטרופ וכדומה הנה קישור תרדי טיפה למטה. בכל אופן, את יכולה לעשות לעצמך רשימה של כל הצבעים שאת רוצה/סוגי החרוזים/גדלים וכמויות ותשלחי לי, אני אמלא את זה בטבלה באופן מסודר
מקווה שעכשיו את מבינה יותר, וסורי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך..

תודה רבה רבה רבה

עכשיו באמת הבנתי הכל!
אוףףף עכשיו התחלתי וזה כל כךךך קשה=/ קשה לי לנפות צבעים מהרשימה שהכנתי לי:/ אני אגיע למיליונים! חחח

momandme

New member
מאוד קשה... גם לי../images/Emo13.gif

עשיתי רשימה והגעתי לסכום גדול!! אבל מה לעשות צריך את החרוזים
חוץ מזה, שקחי בחשבון גם שבטח עוד בנות יזמינו צבעים דומים לשלך ואז יהיה אפשר להתחלק בחבילות הגדולות יותר והמחיר יהיה זול יותר..

למעלה