אני אנסה להסביר../images/Emo9.gif
בסברובסקי - כאשר את לוחצת על הצבע הספציפי את מגיעה לעמוד של הצבע באתר, בעמוד זה חוץ מחרוזי ביקון (המעוינים) יש עוד סוגים שונים של חרוזים (פרחים/לבבות וכו'). נניח ובחרת מהצבע הספציפי חרוזי מעויין גודל 4 מ"מ את יכולה לראות את המחיר בדולרים תחת הקטגוריה 200+ (רשום בורוד). את המחיר הזה את מכניסה לטבלה שהכנתי בקובץ ומוסיפה כמות של חבילה (1,2,3 וכו'). את לא חייבת להכניס לטבלה האחרונה - זה רק לעזור לראות כמה יוצא לך מבחינת מחיר. מה שכן בטבלה של הסברובסקי את יכולה לסמן V בצבע שבחרת, בגודל שבחרת ובכמות החרוזים שבחרת. (אם בחרת 2 חבילות של 144 אז פשוט תסמני VV). חשוב לציין (ואת זה לא כתבתי בטבלה) החבילות של חרוזי ביקון 6 מ"מ שונות מ- 4 ו-3, הכמויות הן לפי 24, 144, ו- 360.
במולטיקאט - כל דף מוביל לצבע עצמו בגודל 4 מ"מ. את הצבע אפשר למצוא גם בגדלים של 3, 6, 8, 10, 12. בגלל שעשיתי הפניה רק ל- 4 מ"מ צירפתי באותה טבלה
קישור לעמוד הכללי של המולטיקאטים - שם אפשר לבחור את הגודל שאת רוצה ולראות את המחיר הנכון, שוב גם מתחת ל- 200+ (בורוד). **** 200+ הכוונה ל- 200 פריטים ומעלה..
בקשר לקובץ הראשון אותו שלחתי במסרים בלבד - וזה בעצם המחירים: שקוף בלבד - אומר שקוף שקוף שקוף ללא צבע
מיוחד הכוונה לצבעים כמו זהב,הליטרופ וכדומה הנה
קישור תרדי טיפה למטה. בכל אופן, את יכולה לעשות לעצמך רשימה של כל הצבעים שאת רוצה/סוגי החרוזים/גדלים וכמויות ותשלחי לי, אני אמלא את זה בטבלה באופן מסודר
מקווה שעכשיו את מבינה יותר, וסורי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך..