קנייה - המשך ופרטים נוספים

רק לידיעה הצבעים בתמונות מאוד שונים מהמציאות

יש שם צבע אחד שחשקתי בו זמן רב, והמציאות הייתה כה אכזרית..

momandme

New member
נכון ולא נכון...

זה נכון חלק מהצבעים שם לא נראים כמו שהם במציאות, אבל כולנו מכירות בערך את הצבעים והשמות.. ואם יש מישהי שמתלבטת תמיד אפשר למצוא תמונה יותר טובה מהאתר.. למשל האקווהמרין לא נראה בכלל ככה במציאות באתר הוא נראה אפור משום מה.. באיזה צבע חשקת

momandme

New member
באמת לא הזמנתי אותו כי חששתי קצת איך

הוא נראה באתר.. אבל בקטלוג שלהם שיגיע אלייך עוד מעט אפשר לראות את הצבעים יותר טוב מהאתר.

הסירי דאגה מלבך...כבר רכשתי את הצבע במו כספי

לכן אני יודעת שאין קשר בין התמונה לצבע במציאות, שהוא עז יותר לכיוון הפוקסיה...

והפיתרון ..... לאסוף את השמות וללכת לראות

במו עיניכן את הצבעים באחת החנויות הקרובות לביתכן. הבעייה מתחילה עם המולטיקטים - יש שם צבעים שבארץ לא שמעו עליהם ......

momandme

New member
המולטיקאטים אבל כן נראים כמו שהם נראים../images/Emo9.gif

מניסיון
והם מהממים וזה כל הטוב שבאתר הזה, שאפשר לקנות דברים שאין בארץ. החיסרון הוא מה קורה כשהצבע הספציפי שהזמנת נגמר.. עושים קניה חדשה?

zoharle

New member
אני מעוניינת להשתתף. . .

עד מתי אפשר להשיב תשובה כי בסוף שבוע זה לא אוכל לעבור על הכל.. . . תודה מראש. . . .

momandme

New member
מעולה../images/Emo9.gif

קחי לך את הזמן עד לשבוע הבא, לא קבענו עדין תאריך סופי, אבל האתר גדול ויש בו מבחר ענקי לכן צריך קצת זמן לעבור על הכל
בכל אופן, שלחי לי מסר אם ידוע לך סדר הגודל של ההזמנה שלך (כמות/סוגים וכדומה)..

בָלבָל

New member
סתם הערה כצופה מהצד...

בקובץ אקסל הדולר רשום על 4.3 שקל, והיום הוא 4.17... אז גם פה יהיה הפרש (אם תספיקו להזמין לפני שהדולר יעלה)

night mistress

New member
איזה יופי! הדולר ירד?

הפעם אני מבטיחה שכשהוא מגיע ל4 אני קונה דולרים! אפילו בסכום קטן-אבל אני קונה!

בָלבָל

New member
כן זה סבבה, כשעשית את הקובץ הדולר באמת היה

בסביבות ה4.3... הוא פשוט ירד בטירוף בשבוע שחלף

מאמ...שאלה...

מה יקרה אם אנחנו ניתן לך את הכסף לפי נגיד 4.3 ואז הדולר ירד? אם הוא יעלה אז אני מניחה שאנחנו פשוט נשלח לך גם את ההפרש...אבל מה קורה אם הוא יורד?

momandme

New member
חשבתי גם על זה אל תדאגי../images/Emo9.gif

4.3 קבעתי כסכום מקסימום - אם יעלה, אחרי הקניה אקח את ההפרשים - אבל אני לא מאמינה שכך יקרה. קודם כל שנגיע לאיזור הזמן של הקניה ואז לפי זה נדע בערך כמה שער הדולר ואקח מכן סכום לפי אותו שער באותו זמן, רק מה קחי בחשבון שבחיוב כרטיס אשראי שער הדולר הוא טיפה מהשער היציג (אני צריכה לברר כמה בדיוק). בכל אופן, אל תדאגי
כשנגיע לגשר - נחצה אותו!

אין עליך! חושבת על הההכככלל!!

אני כותבת בשם עצמי ולא רק בגלל הקנייה הזו, אבל אני מניחה שכולן חושבות כמוני... תודה רבה רבה רבה לך!

למעלה