lהרצלl לא מצאתי את התמונה של הרצל...אז התפשרתי על lהרצלl... D: מי אמר אחמדינג'אד ולא קיבל?
A Amir Noy New member 19/11/06 #55 lהרצלl לא מצאתי את התמונה של הרצל...אז התפשרתי על lהרצלl... D: מי אמר אחמדינג'אד ולא קיבל?
A Amir Noy New member 19/11/06 #65 זבנג הכוונה לאיך שהאייקון שלו קופץ עם הזקן.. או מתוך כוונה אחרת? כאילו... זנבג!.....זה הרצל!........אה לא זה הזקן......הינה הרצל...... משהו סגנון הזה? P:
זבנג הכוונה לאיך שהאייקון שלו קופץ עם הזקן.. או מתוך כוונה אחרת? כאילו... זנבג!.....זה הרצל!........אה לא זה הזקן......הינה הרצל...... משהו סגנון הזה? P:
A Amir Noy New member 19/11/06 #79 המשתמש לי בתפוז הוא איזה שנתיים אני יודע.. הזנחתי לתקופה מסויימת את הפורומים D: לקח לי זמן למצוא את מקומי D:
המשתמש לי בתפוז הוא איזה שנתיים אני יודע.. הזנחתי לתקופה מסויימת את הפורומים D: לקח לי זמן למצוא את מקומי D:
A Amir Noy New member 19/11/06 #87 אממ...מעברי זכור לי: -מטאליקה -גאנז אנד רוזס אמממ... זה האחרונים.. P:
T The legendary DuDe New member 21/11/06 #134 109 פורומים לפני הפורום הזה. לא כזה חדש, מהחופש הגדול, אולי קצת לפני. מה שקל היה לזכור את המספר של נייטוויש בגלל שזה מזכיר, 1565, 1656..
109 פורומים לפני הפורום הזה. לא כזה חדש, מהחופש הגדול, אולי קצת לפני. מה שקל היה לזכור את המספר של נייטוויש בגלל שזה מזכיר, 1565, 1656..
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #75 האמת, שזה באמת נראה כאילו הוא בן אלמוות רק מרחמים הייתי נותנת לו לזכות במשהו