קצת סטטיסטיקה

אממ אני חושבת שצוחקים עליו...

בגלל שהוא הזקן היחידי בכנסת שיושב בה הרבה זמן והשיג....כלום? אני בעד לכבד אותו ולתת לו את משרת נשיא המדינה..

LadySilkworm

New member
כנ"ל

אני לא חושבת שהוא רוצה אותה כ"כ[כי קראתי בעיתון, אבל זה לא בטוח כי לא קראתי עיתון כבר איזה חודשיים], אבל בהחלט מגיע לו.

יותר ממגיע לו...

אני חושבת שהוא לא מוערך מספיק..אז נכון,באמת הוא לא השיג הרבה והפסיד הרבה אבל הוא עשה הרבה... לא רוצה אותה כ"כ?אני חושבת שזה דווקא די מתבקש שהוא יהיה הנשיא..אבל זו רק דעתי:)

LadySilkworm

New member
את צודקת.

צריך להפסיק עם הסטיגמה של ה"לוזר", כי נכון שהוא לא ניצח הרבה, אבל בסה"כ הוא תרם די הרבה למדינת ישראל. זה מתבקש אמנם, אבל אני זוכרת שקראתי שהיועצים שלו אמרו שהוא לא שש לתפקיד.. אבל אולי זה כבר השתנה, כי עבר זמן.

אני,אישית,מקווה שהשתנה.

כי אם יש בנאדם שמגיע לו,לדעתי,זה הוא. תראי,אי אפשר להתעלם מזה שהוא די לוזר,אבל הוא באמת אחד האנשים שתרמו למדינה הרבה,וגם אחד שהוא פחות מושחת מכל הנבלות האחרות בכנסת.

אני חושבת שהוא כן מעוניין במשרת

הנשיא. הוא אדם שגם מוכר בעולם וזה יכול לעזור. למרות שאני הייתי מעדיפה שייצגו את המדינה אנשים צעירים. אני חושבת שזה יוצר תדמית יותר "פתוחה" כזאת (ע"ע המתמודדים מהשגריר:$). בלע אני לא יודעת להסביר את עצמיXD

באמת יכול לעזור..

כשאת אומרת אנשים צעירים למה את מתכוונת? אל תשכחי שכולם בכנסת בני 60+..חחחחXD

LadySilkworm

New member
אולי צעירים מתאימים

אבל לא כמו אלה שהיו בשגריר.. השגריר זה סתם ריאליטי לדעתי. מה כבר איתן שוורץ עשה אחרי שהוא זכה? כמו שאמרתי, ככה קראתי פעם בעיתון, אבל יכול להיות שזה השתנה.

מסכימה איתך בקשר ל"השגריר"...

לא אהבתי ת'תכנית הזו בכלל..בעצם,אין תכנית ריאלטי שאהבתי אי פעם..

לא ראיתי את התכנית הזוXD

אבל ראיתי פה ושם פרקים של כל מיני תכניות ריאליטי(מתוך שעמום ותו לא) ויש כאלה ששעשעו אותי... תחי השטחיות!^_^

Amir Noy

New member
חחח...סאדיסטית..

מענה אותם בכך שלא שולחת להם אסמסים ומצביעה באתר..ורק יושבת בצוחקת עליהם בוכים.. זה כלבבי D:

חחחח..

סאדיסאטים!
אני לא מסוגלת לראות אנשים בוכים,כי זה עלול לגרום לי להתחיל לבכות גם..בגלל זה אם מישהו בוכה לידי אני מתחילה לצעוק עליו ומנסה להשתיק אותו..><

LadySilkworm

New member
אני לא מדברת על אנשים P:

אני מדברת על אנשים בתוכניות ריאליטי.. זה שונה לגמרי XD

Amir Noy

New member
חחחח

XD את רואה אותם בוכה ומתפוצצת מצחוק.. זה כל כך כיך לראות אותם בוכים.. את רק שומעת אותם בוכים את נקרעת.. כי הבכי שלהם כל כך מצחיק XD

LadySilkworm

New member
חחחח כן, כי הם כאלה מסכנים P:

בלעכס. חלק גדול מהסדרות האלה הן זיוף אחד גדול.

למעלה