אזיו התרגשות. מזל טוב לטלטל
L lulyK New member 9/6/05 #45 מזל טוב לטלטל ../images/Emo23.gif מההודעות של אמא שלך נשמע שאת ילדת חופש אמיתית
מ מעין26 New member 9/6/05 #50 מזל טוב לטלטל, ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif אהבתי מאוד את השיר.
ח חושחושה New member 9/6/05 #51 ../images/Emo24.gifמזל טוב לטלטל ה"בדואית" המתוקה! וכמובן מזל טוב לאמא של טלטל, ריגשת אותי עם השיר, המשיכי להנות מילדי הטבע המקסימים שלך!
../images/Emo24.gifמזל טוב לטלטל ה"בדואית" המתוקה! וכמובן מזל טוב לאמא של טלטל, ריגשת אותי עם השיר, המשיכי להנות מילדי הטבע המקסימים שלך!
ע עינבלית New member 9/6/05 #52 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלטלטל המדהימה! שממלאת את אמא שלה בהמון המון אהבה ומכניסה למשפחה אושר צחוק וגם שמחה מזל טוב!
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלטלטל המדהימה! שממלאת את אמא שלה בהמון המון אהבה ומכניסה למשפחה אושר צחוק וגם שמחה מזל טוב!
ג גלשני New member 9/6/05 #53 באיחור של יום../images/Emo10.gif מזל טוב ילדה קסומה ומתוקה, מאחלת לך ולהורים הנפלאים שלך רק טוב
א אמא של עופרי וטל New member 9/6/05 #54 הבטחתי ואני מקיימת אבל קודם כל תודה רבה לכל המברכים . אתמול עשינו לה חגיגת יומהולדת קטנה אני האיש עופרי והיא. נורא כייף להיות משפחה קטנה כזאת . והנה ההודעה שכתבתי שהיא הייתה בת חצי.
הבטחתי ואני מקיימת אבל קודם כל תודה רבה לכל המברכים . אתמול עשינו לה חגיגת יומהולדת קטנה אני האיש עופרי והיא. נורא כייף להיות משפחה קטנה כזאת . והנה ההודעה שכתבתי שהיא הייתה בת חצי.
ח חושחושה New member 9/6/05 #55 ../images/Emo7.gifזו אני כל כך רגשנית הבוקר? כל כך מתחברת למה שכתבת.....
S sugerbabe1 New member 9/6/05 #56 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלטלטל ........ מרגישים מכל מילה ומילה שרשמת כמה עצומה האהבה...כמה אושר היא מביאה... מאחלת לכם רק טוב.
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלטלטל ........ מרגישים מכל מילה ומילה שרשמת כמה עצומה האהבה...כמה אושר היא מביאה... מאחלת לכם רק טוב.
D daldan New member 9/6/05 #57 זוכרת שספרת לי על התקופה הזו כמה טוב שזה נמצא אי שם מאחוריך. כשקראתי חשבתי שאולי אם הפורום הזה היה קיים כבר אז, אולי הקושי היה נסבל יותר , לא?
זוכרת שספרת לי על התקופה הזו כמה טוב שזה נמצא אי שם מאחוריך. כשקראתי חשבתי שאולי אם הפורום הזה היה קיים כבר אז, אולי הקושי היה נסבל יותר , לא?
צ ציף שלי New member 9/6/05 #58 ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo65.gif
L lulyK New member 5/6/05 #3 תודה ../images/Emo9.gif באמת שלא הצלחתי לדמיין שנגיע לרגע הזה, שנתיים???? זה כבר ממש להיות אמא לילד גדול, אני ממש מרגישה את כובדו של הנסיון על כתפיי הצנומות
תודה ../images/Emo9.gif באמת שלא הצלחתי לדמיין שנגיע לרגע הזה, שנתיים???? זה כבר ממש להיות אמא לילד גדול, אני ממש מרגישה את כובדו של הנסיון על כתפיי הצנומות
צ ציף שלי New member 5/6/05 #17 ../images/Emo140.gif../images/Emo49.gifללוליק וליותם../images/Emo77.gif