שנתיים, שנתיים שלמות מזל טוב לאנשי הרוח והחומר, אנשי הספרא והסייפא. ובקיצור - מזל טוב יקירי.
ע עמית@ New member 5/6/05 #5 שנתיים, שנתיים שלמות מזל טוב לאנשי הרוח והחומר, אנשי הספרא והסייפא. ובקיצור - מזל טוב יקירי.
T T noki New member 5/6/05 #6 מזל טוב ליותם המקסים ולאמא שלו המקסימה לא פחות - המשך הנאה האחד מהשני והרבה בריאות!
א אמברון New member 5/6/05 #7 מזל טוב לוליק ויותם ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif
L lulyK New member 5/6/05 #16 תודה רבה יקרות שלי. איך הצליחו להתאסף פה חבורת נשים שיודעת להגיד בדיוק את המילים הנכונות?
O ornaok New member 5/6/05 #18 מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo65.gif לילד מקסים ביותר ולאמא מקסימה לא פחות (וגם לאבא כמובן) המון אושר ומזל טוב ובריאות ואהבה והצלחה תמיד, בכל. אוהבות המון - אורנה ולירי
מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo65.gif לילד מקסים ביותר ולאמא מקסימה לא פחות (וגם לאבא כמובן) המון אושר ומזל טוב ובריאות ואהבה והצלחה תמיד, בכל. אוהבות המון - אורנה ולירי
Y yaelia New member 6/6/05 #21 מזל טוב ליותם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מדהים כמה מהר זה עבר. אני זוכרת שאני הייתי טריה בהריון ולידה ואת ילדת ובחרת שם כה יפה לבנך.
מזל טוב ליותם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מדהים כמה מהר זה עבר. אני זוכרת שאני הייתי טריה בהריון ולידה ואת ילדת ובחרת שם כה יפה לבנך.
ש שרון של לוטן New member 6/6/05 #22 איך פספסתי? איזו התרגשות! ולחשוב שעוד לא פגשתי את הפלא הקטן. שימשיך להיות פלאי כזה תמיד, שיהיה מאושר ומוקף באהבה רבה!
איך פספסתי? איזו התרגשות! ולחשוב שעוד לא פגשתי את הפלא הקטן. שימשיך להיות פלאי כזה תמיד, שיהיה מאושר ומוקף באהבה רבה!
L lulyK New member 6/6/05 #23 לא פספסת כלום, החגיגות בעיצומן ../images/Emo13.gif שוב, תודה רבה רבה לכולן.
ט ט ו ל י ל ה New member 6/6/05 #24 מזל טוב ליותם ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בל