שאלון היכרות...

Niff74

New member
../images/Emo124.gif שאלון היכרות... ../images/Emo140.gif

למי שנמצא פה מההתחלה (ולפני) ולמי שזה עתה הצטרף... מספר שאלות שיעזרו לנו להכיר טוב יותר אחד את השני. מי שיש לו רעיון לשאלות נוספות מוזמן להוסיף גם אותן.
כינוי
שם "אמיתי"
כמה זמן בפורום?
מתי התחלת לראות את הסדרה?
למה את/ה בעצם אוהב/ת את הסדרה?
מי הדמות האהובה עליך בסדרה?
והשחקן/נית האהוב/ה?
איזה פרק הוא האהוב עליך בסדרה?
ואיזה פרק שנוא (או לא אהוב) במיוחד?
פנפיקים - כמה שיותר / חס וכרפס / מה זה בכלל?
מגדיר/ה עצמי בתור - סאבר / שיפר / "על הגדר" / לא אכפת לי / מה זה?
מה דעתך לגבי סרט המשך לסדרה? ועוד כמה שאלות, שלא קשורות בהכרח לסדרה
יש משפט שחביב עליך במיוחד / מאפיין אותך?
מהי סדרת הטלביזיה האהובה עליך של כל הזמנים?
מהו הסרט האהוב עליך של כל הזמנים?
זמר/זמרת/להקה אהובים?
השיר האהוב עליך? (שאלה קשה במיוחד... אפשר כמה...)
הספר או הסופר/ת האהובים עליך?
מהו המאכל החביב עליך?
הצבע החביב עליך?
כלב
או חתול
?
מהו האייקון החביב עליך הכי הכי?
מהו הסרט האחרון שראית?
הספר האחרון שקראת?
הדיסק שמונח כרגע במערכת? עד כאן, בתור התחלה...

Cally1

New member
שאני אתחיל?

טוב אז ככה: 1)קאלי,קאליסטו,מיס האדסון(לאחרונה) 2)שאז 3)22 4)חיפה 5)אין לי שמץ של מושג:)הייתי פעם ולא כתבתי,מאז שהתחלתי לכתוב,לא כ"כ הרבה זמן. 6)התחלתי לראות את הסדרה בערך לפני 5 שנים,אבל ראיתי פרק פה ופרק שם.זה היה כשהראו את זינה בערוץ 3 בצהריים בקיץ.אז ראיתי:) 7)למה אני אוהבת את הסדרה...שאלה מסובכת.אני אוהבת את הקרבות,אבל לרוב אני אוהבת את הפרקים המצחיקים.והסדרה הזאת הרבה יותר עמוקה ,היא אכן עוזרת לראות כמה דברים בחיים מנקודת מבט שונה,וזה מה שאני אוהבת בה. 8)הדמות האהובה-כמובן קאליסטו,מה חשבתם?:)ולאחרונה הצטרפו אלטי ואפרודיטה. 9)השחקן-שחקנית...האדסון לאיק ומשום מה,רנה אוקונור:)וכמובן,הגבר היחיד השווה בסדרה,טד ריימי:) 10)הפרק האהוב הוא "THE BITTER SUITE",זה הפרק הכי טוב שראיתי איי פעם. ואני גם אוהבת את SOUL POSSESION ו CLONES.עכשיו לא אוכל לחשוב על עוד פרקים,אבל רוב הפרקים עם קאליסטו ועם מג הם ממש טובים...בעיניי:) 11)פרק שנוא...רוב הפרקים בעונה הראשונה,לא אוהבת אותם בכלל.חוץ מכמה,ממש יכולה לתת שמות של 2 או 3 שאני אוהבת בעונה הראשונה.כל השאר-ממש לא אוהבת. 12)פנפיקים לא אוהבת במיוחד,אבל יש כמה שהם מצויינים,למשל הסדרה של SWORD´N´QUILL על אנג´ל ואייס.יש עוד כמה מצויינים,אבל לא אזכר בהם עכשיו. 13)מה דעתי לגבי סרט ההמשך...אני לא חושבת שזה יצליח,אפילו אם ייצא הסרט.מספיק,לשחקנים נמאס,אנחנו אוהבים את הסדרה,למה לנסות להחזיר את זה? 14)המשפט שלי...לא מאפיין אותי במיוחד,אבל משפט גדול "SUCH A PRETTY DAY FOR A BLOODBATH".והיה עוד משהו,שכרגע אני לא זוכרת.משהו שדווקא האדסון אמרה וזה כ"כ נכון לגביי:) 15)סדרת טלוויזיה האהובה בכל הזמנים?אין כזאת,כל יום משהו משתנה,כרגע זאת זינה,אבל מחר זאת יכולה להיות סדרה אחרת. 16)הסרט-"חלף עם הרוח"תזה הסרט הכי טוב שצולם איי פעם. 17)להקה אהובה...היו פעם הקורס,אבל עכשיו כבר אין כזה.אוהסבת הכל:) 18)השיר-כרגע זה "AT THE BEGGINING" ששמעתי אותו לראשונה בקליפ על גבי וזינה.שיר יפה. 19)הספר-אין:)אני אוהבת הרבה מדיי ספרים. 20)מאכל-גם אין.שוקולד אולי:) 21)צבע-ירוק ,כחול ולאחרונה אדום 22)חתול! 23)הסרט האחרון-קווין ופרי באיביצה,או איך שלא קוראים לזה בעברית:) 24)הספר-עכשיו אני קוראת את לנין,זה דווקא דיי נחמד:) 25)הדיסק-אוספים שאני עושה,אבל ככה אני שומעת עכשיו את שני הדיסקים של זינה שיש לי.

*neta*

New member
אוקי...../images/Emo13.gif

*neta* נטע.. 16 הרצליה שנה ו3 חודשים התחלתי בכיתה ה´ (וואו הרבה זמן עבר מאז..) הכל התחיל מערוץ 3 בימי שישי (ואז היה שידור חוזר בשבת..) ולא היה הרבה מה לעשות בזמנו, אז יום אחד גיליתי את זינה והתמכרתי. ואז אחרי הרבה זמן (שנתיים-שנה וחצי) ערוץ 3 שמו את זינה בשידורים חוזרים (עד עונה חמישית) כל יום ב2 וחצי (או 2?), ויצא לי להשלים ולראות שוב הכל
דמות אהובה-זינה שחקנית אהובה-לוסי (ויש עוד הרבה
) פרק אהוב-Fallen Angel פרקים פחות אהובים-Married with Fishsticks /FIN דעתי לפאנפיקים-FFF (ראשי תיבות של:Fuck Fan Fiction) שיפרית סרט המשך-רק עם לוסי ורנה ושיסביר את הסוף של FIN!! פה אני מדלגת קצת..
ירוק כהה.. וזהו...

q0s

New member
טוב נו..

שירה 20 חיפה בפורום- הזה? או כולל של ערוץ 3? התחלתי לראות- לפני 6 שנים (הרקולס) למה אני אוהבת- שילוב של מיתולוגיה, לחימה, אפקטים, קומדיה, סיפורים..הכל ביחד. דמות אהובה- אריס דמות שנואה- גבריאל פרק אהוב- BLIND FAITH ו REMEBER NOTHING פרק שנוא- זה עם הדגים שלא ברור מה הולך שם. פנפיק- לא אוהבת סרט המשך- לא אכפת לי ציטוט- YOU ARE WHO YOU PRETEND TO BE SO YOU BETTER PRETEND TO BE SOMETHING YOU CAN LIVE WITH. סדרת טלויזיה אהובה- הרקולס, זינה, צבי הנינגה, ונילס הולגנסון. מאכל אהוב- בורקס צבע- ירוק וצהוב כלב סרט אחרון- חוכמת הבייגלה זהו..מספיק!

shiri_b

New member
ככה:

shiri_b
שירי
16
הרצליה
לא זוכרת ממש...
מההתחלה
מממממ......שאלה קשה, קשה להסביר זאת פשוט סדרה טובה!
. התחלתי לראות אותה ופשוט לא יכלתי להמשיך ובאותה תקופה לא היו הרבה סדרות מהסוג של גיבורה נשית בטלויזיה, אחרי כמה פרקים פשוט שמתי לב שאני לא יכולה להחמיץ שום פרק.
זינה
יש כמה animal attraction bitter suite ויש עוד כמה
married with fishsticks
לוסי
לא
שיפרית
אם יהיה אז כמובן שעם לוסי ורנה....אבל אני לא ממש בעד *דילוג*
שיר אוהב...זה משתנה תלוי במצב רוח
צבע כחול כהה
ספר אחרון-veronika decides to die
מערכת??? יש מחשב

אז ככה....

Lady of the Ring
אביב
17 וחצי
יהוד
אני מפליטי הפורום של "קשת" כשזינה הייתה בערוץ 2...
התחלתי לראות את הסדרה לפני...שנתיים בערך...
למה אני אוהבת את הסדרה? וואו...אני יכולה לכתוב ספר שלם על זה...אז בקצרה, גיבורות נשיות חזקות, מיתולוגיה, קרבות, הקומדיות, המסרים...
חוץ מזינה וגבריאל? ארס, אפרודיטה, אוטוליקוס אמאריס, ג´וקסר, והרשימה עוד ארוכה...
שחקניות אהובות: לוסי, רנה, אלכס טיידינגס, ג´ניפר סקיי, האדסון לייק...שחקנים: קווין סמית´, טד ריימי, דיוויד טיילור, ברוס קמפבל...
פרק אהוב? שאלה אכזרית...
קשה לבחור...
פרק לא אהוב במיוחד - זה עם הדגים בעונה החמישית. די מיותר...גם FIN לא אהובים עליי במיוחד...
פאנפיקים - כן!
יש כמה סופרים/ות מאוד מוכשרים...
"על הגדר"
סרט המשך...לא שווה בלי השחקנים המקוריים...
משפט שאני מאוד אוהבת שייך לגבריאל מהפרק Back in the Bottle: sometimes people think that a home is a place. It can be a person
סדרת טלויזיה אחת שאהובה עליי? קשה לבחור...חוץ מזינה, אני מאוד אוהבת חברים, באפי, משמרת שלישית, אי.אר ודוסון קריק.
אין סרט אהוב....פעם הייתי מכורה לטיטניק, אבל די, נגמר...
זמרת אהובה:מדונה, אלאניס מוריסט להקה אהובה: קרנבריז, קולדפליי, המכשפות
הספר האהוב עליי...חייב להיות "מיתולוגיה" של עדית המילטון...
מאכל אהוב: שוקולד, פיצה
צבע: כחול <כל גווניו>, סגול כהה, אדום כהה
יש לי כלב שקוראים לו קסטרו
<וזה לא על שם חנות הבגדים>
הסרט האחרון שראיתי - "הכי מתוק שיש" - סרט חמוד!
הספר האחרון שקראתי - "הילדה שאהבה את טום גורדון" של סטיבן קינג.
הדיסק שכרגע במערכת - Stars - Cranberries

ענבר1

New member
אז הנה...

ענבר1 ענבר 19 וקצת מקום מגורים....מי שצריך לדעת יודע אני מימיו האחרונים של פורום קשת ז"ל..אחת הפליטים התחלתי לראות בגלל שזאת הייתה סדרה בת של הרקולס בגלל שאחי מתעצבן זינה ארס a day in life-פשוט,מקסים ומצחיק פרקים שנואים- הפרק עם הדגים עונה 5 והפרק שכולם מגלים שזינה בהריון..זוועה פאנפיקים- רק את מה שדפי מביאה לי לקרוא(קראתי עד היום3 מקסימום) פעם גדר אבל מאז הכנס והרבה בזכות שרוני...ש י פ ר י ת סרט המשך לא...תנו לסדרה לנוח בשלום על דפי ההיסטוריה ציטוטים..טוב יש כמה "I don´t give up my heart to just anyone." One Against an Army I got a chance to make someone I care about happy. That´s the best reward you can have in life." - יש ימים שאני ממש חיה על פי זה Ulysses סדרה אהובה בכול הזמנים- פאנקי ברוסטר (בטוח לאף אחד אין מושג על מה אני מדברת ) סרט אהוב: יש 2,הנסיכה הקסומה והתפוז המכבי בנוגע למוסיקה אין לי זמר\ת או להקה אני אוהבת הכול מהכול....רק לא בריטני ,כריסטינה ואלה שיר: טוב יש מיליון אני אציין 1 cant take my eyes of u וכול שיר כמעט שמזכיר לי מלאך סופר: שייקספיר מאכל (רוב האנשים לא יגדירו את זה בתור מאכל)..סוכריה על מקל זה הכול צבע ...את הצבע של הים כלב! תמיד כלב!
סרט אחרון..דו"ח מיעוטים המדריך לטרמפיסט בגלקסיה החומה- פינק פלויד איילת..נחמד הרעיון אבל אולי תכתבי שנדע עליך גם קצת..זה לא שפגשנו אותך או משהו....

gabrielle

New member
ואו...

gabrielle
ירדן סטמפו
16 וחצי
גבעתיים
חצי שנה ( ? )
כשהיא היתה בערוץ 3, אני הייתי בכיתה ה´.
למה? כי יש בה הכל, מהדמיון למציאות, אהבה ושנאה והכי חשוב-חברות מדהימה. הדמות שלי היא גבריאל
רנה אוקונר
Who is Gurkan? פרק אהוב
כל פרק בלי גבי , אה ו- SOUL POSSESION פרקים פחות אהובים
נטע הסבירה לי 70 פעם- לא קלטתי מה זה פנפיקים.
שיפרית- אבל אין לי בעיה עם סאבריות ( דווקא תומכת )- עד שזה מגיע לגבול מסוים...
סרט המשך יכול להיות נחמד, רק עם רנה ולוסי כמובן.
משפט? המון המון דברים שגבריאל אמרה בסידרה, כל כך הרבה ... ( אני מיישמת דברים שהיא אומרת בחיים שלי )
זינה הנסיכה הלוחמת - ללא ספק ( פעם , לפני שהכרתי את זינה- לואיס וקלארק )- יש לי קטע עם גיבורי על...
לא יודעת בנוגע לסרט
גם לא לגבי סוג מוזיקה
שיר: יש בשפע, בעיקר שירים מרגשים.
דבורה עומר/ כל החברה של הארי פוטר
המאכל שלי הוא סלט יווני
צבע: " אווהו אני אדום בנשמה, יאללה הפועל מלחמה , אולה עולה !!!"
מתההההה לקנות סוס.
מה זה אומר אייקון? איזה אייקון? בפלאפון?
ניראה לי דוח מיוחד... לא בטוחה.
הספר: אני מתחילה עכשיו את : HOW XENA CHANGED OUR LIVES , אבל האחרון שלי הוא הארי פוטר.
הדיסק שמונח כרגע במערכת הוא הפסקול ה-4 של זינה.

shiRan WP

New member
אני...

כיוני- shiran w.p or Mighty Aphrodite
שם אמיתי- שירן גיל 16, 5 חודשים ו-19 ימים ומי שלא מאמין יכול לבדוק פה
מקום מגורים- חיפה
אני בפורום בסביבות שנה...
התחלתי לראות מאז שהייתי בכיתה ה והיה זינה בערוץ 3 ואחרי זה או לפני היה הרקולס...
מזה למה?
הדמות האהובה עליי היה זינה
ואפרודיטה
וארס אל המלחמה השווה
השחקנית-לוסי לולס השחקן- קווין סמית´
קשה לי לבחור אבל אני אוהבת קומדיות נורא אז אהבתי את been there done that and Many happy returens
פרק שנוא...לא עולה לי בראש אחד כזה, בכל פרק יש את הטוב ואת הפחות טבו אבל אין פרק ששנאתי אולי לא ממש חיבבתי את heart of darkness
חס וכרפס
שיפרית
סרט המשך- לא
, אבל סרט על זינה - כן!
שאלות לא קשורות... המוטו שלי אם תרצו N זו אגדה
סדרה-זינה (כאילו דהה)
להקה- ווסטלייף זמרת-שאקירה זמר-אנריקה אגלסייס, ריקי מרטין
שיר אהוב- כל השירים של ווסטלייף חוץ מהאחרון, whenever wherever by shakira the catchup song והכי הכי
killing me sofly by the fugees
ספר...אין לי מושג...אני לא קוראת הרבה למען האמת.. המאכל האהוב עליי-
,
ושום דבר מלבד
, טוב אולי רק
ו-
עם כוס
...
צבע- כחול
או
? אממממ סוס האייקון החביב עליי- זה של זינה (זה שאין
) הסרט האחרון- סיינס, לא מומלץ:/ ספר אחרון- לא זוכרת... דיסק שמונח במערכת...שאקירה וזהו!:)

shiRan WP

New member
מה קורה.?

אף אחד לא יודע או יכול להסביר לי מה קורה בפרק עם הדגים? לצערי לא ראיתי אותו (
)

*neta*

New member
פרק עם הדגים...

Married with Fishsticks... גבריאל מקבלת מכה בראש, וחולמת/הוזה, שהיא בת ים, בזמן שמישהו כפיל של ג´וקסר במראה, משכנע אותה שהיא אישתו והוא אביו של שלושת ילדהם (תמנון, קיפוד, ועוד אחד ששכחתי..) והוא מרמה את כולם כדי להבחר שוב לראשות העיר..

shiRan WP

New member
אויש זה באמת נשמע מפגר...../images/Emo5.gif

זה יהיה בקרוב בביפ, נכון? כי לא ראיתי את זה...

*neta*

New member
אני לא יודעת איפה ביפ נמצאים עכשיו.

אבל זה בערך באמצע עונה חמישית..

Dafi the Mighty

New member
היום שודר בביפ Succession.

שהוא מספר 3 בעונה החמישית וMarried with Fishsticks מספר 14, אם אני לא טועה...

*neta*

New member
15, אבל זה ממש לא משנה ../images/Emo13.gif

ביפ ידועים כאנשים שהסדר לא ממש מזיז להם...

סמייילי

New member
../images/Emo123.gifעכשיו אני!!../images/Emo140.gif

סמייילי
עדי
ישראל
בפורום- שנה? משהו כזה..אולי פחות
מזמן.. ערוצים 3- ו- 2 אבל ממש מזמן
כי. זה...זינה..יש תשובה אחרת?
זינה, וקליסטו!!
לוסי...והדסון
THE BITTER SUIT
FISHSTIKS..EECK
פנפיקים- אדישה
הן חברות נפש ממש טובות
סרט המשך- איך? איך אפשר בלי קווין?!
המשפט בחתימה!
זינה, השבט, ו.. בלינקי ופינקי.. המעופפים הנועזים!! הפנתר הורוד!!!
THE NEVER ENDING STORY
PINK FLOYD
COMFORTABLY NUMB, THE IVORY TOWER, BLACKBIRD
אגאתה כריסטי, סטיבן קינג.
אוכל של סבתא- איך לא?
שחור בטח שחתול!! ויותר טוב חתולה!!
DONNY DARKO
נדודי שינה/ סטיבן קינג
מונטי פייתון שרים..

למעלה