שאלון היכרות...

Niff74

New member
סוגי פאנפיקים - מורה נבוכים. ../images/Emo54.gif

במקור, היו סיפורים "רגילים", כמו כל פרק בסדרה... הם נקראו GEN (קיצור של general). אחריהם, עם פרוץ עידן הס"ט, באיזור עונה 3-2, התחילו ה-ALT (שזה סיפורי זינה/גבריאל, קיצור של Alternative, וכיום כינוי לכל סיפור שכולל מערכת יחסים בין שתי נשים). SHIPPER בעיקרון, סיפורי Ares/Xena. יש כמובן גם זיווגים רבים אחרים לזינה (כל מי שאי פעם התעטש לידה, בערך), אבל הם לא מוגדרים "שיפרים" קלאסים, אלא "סתם" Xena/m (ה-m עבור male, ו-f עבור female). UBER מדבר על סיפורים שמתרחשים בתקופת זמן שונה משל הסדרה, עם שתי דמויות שהן לא בדיוק זינה וגבי, אבל יש להן את תכונות האופי שלהן. SLASH - אותו דבר כמו ALT, רק בין 2 גברים (מתאים יותר, מן הסתם, לחבורה העליזה [no pun intended...
] של הרקולס ושות´... CROSSOVER (או X-Over) - סיפורים שכוללים דמויות מפאנדומים (סדרות או ספרים) אחרים, באתר התרחשות של הפאנדום שלנו, או הפאנדום/ים האחרים. זהו, בערך. מקווה שתרמתי קצת להבנת העניינים... חלק גדול מהסיפורים האלה כוללים סצנות קשות של אלימות/סקס ולכן מקבלים סיווג של NC17 או NC21 (שזה הגילאים מהם מותר, כביכול, לקרוא אותם), ומפאת היות הפורום פתוח לכל הגילאים, אנחנו לא מפרסמים כאן לינקים או את הסיפורים עצמם. מי שמעוניין, מוזמן לחפש בעצמו, או לפנות בפרטי למביני דבר.

xenafan

New member
למעשה יש תעשייה שלמה של סיפורים

כמו שהסבירו יפה מעליי יש המון סיפורים לכל קורא ולכל גיל. יש סיפורים שבהם לוקחים את זינה וגבריאל ומשחקים איתן כמו בפרק רגיל של הסדרה. בסיפורים אחרים לוקחים את הבנות ומעבירים אותן לעתיד אבל הן עדיין זינה וגבריאל. יש סיפורים בהם הדמויות המרכזיות הן נשים שדומות בתכונות ובמראה לזינה וגבריאל אבל הסיפור הוא מציאותי לחלוטין. דרמה, מתח, רומנטיקה, הומור וארוטיקה גם. בסיפורים מסויימים (הרבה יותר מדי לטעמי) ממציאים דמויות דומות לבנות ושמים אותן במאה ה-20 או 21 אבל הן כאילו מרגישות שכבר התראו בעולם אחר או בתקופה אחרת. כאילו, מהרגע שהן רואות אחת את השניה או נוגעות אחת בשניה (נגיד לחיצת יד)- הן מרגישות שמצאו את ה"בית" שלהן והן רק רוצות להיות יחד. התעשייה הזו נמצאת במליונים באינטרנט ובהמון שפות. אני קוראת באנגלית אבל אפשר למצוא גם בעיברית. לגבי חיפוש: רק צריך להיכנס לאתר חיפוש טוב כמו YAHOO או GOOGLE ולרשום xena+fun fiction תמצאו המון (ואני מתכוונת ה מ ו ן) אתרים עם סיפורים טובים. תהינו עדי. ממליצה בחום לקרוא באנגלית, משום מה -לא יודעת למה- הסיפורים האלו יותר טובים.

danlian

New member
לא רק Redemption גם ...

I Found My Heart in San Fransisco . דרך אגב את Redemption קראתי לפני שהייתי בת 18 וזה תרם הרבה לסילוק הדעות הקדומות שלי . בכלל קריאת פנפיקים סילקה את הדעות הקדומות שהיו לי על הומואים ולסביות .

Cally1

New member
מה אני אגיד לכם

אני אוהבת פאנפיקים,אל בחיים שלי לא שמעתי על סלאש:) אבל כל השאר,אפילו קראתי. שאני אמציע שם לסיפורים שלי?יש לי אלט על זינה וקאליסטו:) חיחי בקיצר,מי שקרא את REDEMPTION,אני מקווה שקרא את ההמשכים.כי הם טובים לא פחות.אני מתכוונת לקנות ספרים:)

Cally1

New member
SWORD´N´QUILL

או בשם המקורי: SUSSANE M.BECK את יכולה למצוא את הסיפור כולו באתר האוסטרלי לא מפרסמת יותר:)

xenafan

New member
לא חשוב מצאתי

אני לא אוהבת סיפורים שמסופרים בגוף ראשון, אבל עושה רושם שהסיפור הזה נחמד. עדי REDEMPTION = סליחה על הטעות..

Cally1

New member
יופי

אבל זה לא סיפור,זה רומן שלם:) טרילוגיה מצויינת,שאפשר לקרוא מיליון פעמים.איזה משפטים :)

ברודי

New member
מוטב מאוחר מלעולם לא...

מכיוון שרק עכשיו נכנסתי לפורום כי לא הייתי פה בשבת כי אני דתייה, נענה עכשיו (יאאאה כבר פריט מידע....) קיי אז ככה= כינוי: ברודי שם אמיתי: ברוריה אלסטר (תזכרו שההורים בוחרים את השם, לא אני...) גיל: 16 וחצי (בערך) מקום מגורים: נתניה עיר הקודש ("לפני שתידקר בא לבקר..") כמה זמן בפורום: אנערף הייתי אומרת 2-3 חודשים... מתי התחלת לראות ת´סידרה: ת´כלס בתקופה שזה שודר בערוץ 2 אבל אז זה עבר לאנשהוא אחר ולא היה לי כבלים בזמנו... למה את אוהבת את הסידרה.. אין לי מושג למה, אולי כי זה לא סתם מ(א)כות זה גם המון ציניות וכל פרק נעשה בחוכמה ולא סתם ממציאים משהוא כדי להריץ עוד פרק בחפיפניקיות... זה וגם גבריאל
וזינה!! מי הדמות האהובה עלייך בסידרה: גבריאל אין ספק..אבל גם זינה!! וממ..אפרודיטה למרות שהיא לפעמים טיפ טיפה מעצבנת... וארס (קווין) שהוא אחלה לחלוטין!!! שחקן/נית אהובה: רנה.. איזה פרק אהוב עלייך בסידרה: אני לא זוכרת.. זה הקטע שהיה לי פרק שממש ממש אהבתי ושכחתי איך קראו לו...טוב בינכה זה לא ממש מעניין אפ´חד איזה פרק שנוא: האמת לא חסר פרקים שעיצבנו אותי או לא אהבתי.. אבל שוב זה לא היה שינאה ברמה כזאת שאני אזכור פרק ספציפי. פנפיקים: מה זה בכלל? מגדיר את עצמי בתור: סאברררררר(ית) דעתי לגברי סרט המשך: כמה שיותר מהר! (אבל רק בתנאי שלוסי ורנה משחקות) משפט חביב/מאפיין: אין משהוא מיוחד... סדרת טלויזיה אהובה: ת´כלס (חוץ מזינה) רוב סדרות הרכש של ערוץ 3 (חברים, דוסון, מכושפות, סמולוויל, סברינה וכ"ו) כולל אהבה מיוחדת ללויס וקלארק. סרט אהוב של כל הזמנים: שוב אין אחד מיוחד אבל מה שעולה לי לראש זה ממנטו, תעביר את זה הלאה, אמריקה X, נוטינג היל (משומה), 10 דברים שאני שונאת אצלך ויש עוד מליינתא. זמר/להקה אהובים: גם פה יש אלף ואחת.. נירוונה, גרין דיי, רד הוט, אופספרינג, ווסטלייף
, אווריל לאווין, זה כל מה שעולה לי לראש כרגע... שיר אהוב: מתעקשת לא לענות. אין לי אחד אהוב במיוחד... ספר/סופר אהוב: אין משהוא מיוחד מה שבא לי ליד! מאכל חביב: ג´אנק, שוקולד
כל החרא שמשמין והורס את הגוף. צבע חביב: תכלת וירוק כלב או חתול: אפ´חד אני לא סובלת בעלי חיים. אייקון חביב:
סרט אחרון: נעשה את זה סרט טוב אחרון- ממנטו ספר אחרון: ממש לא זוכרת, אני סתם לוקחת משהוא ומתחילה לקרוא... דיסק במערכת: אווריל לאווין- LET GO ומי שהגיע עד לכאן מקבל כשי את הדיסק ישירות מהמערכת שלי...

gabrielle

New member
זה שהדמות האהובה עלייך זאת

גבי... מספיק לי
לא צריכה יותר מזה

THEchosen1

New member
חופשי , גם לי זה בא באיחור

כינוי : THEchosen1 שם אמיתי : שרון גיל : 15 מקום מגורים : ליד נהריה כמה זמן בפורום : אממ.... משהו כמו חודש וחצי - חודשיים מתי התחלתי לראות את הסדרה : עדיף לא לדעת , אני משלימה עכשיו , לא ראיתי עונה 1 ושנייה למה אני אוהבת את הסדרה(?) : איך אפשר שלא ? תשובה יותר מדי מורכבת דמות אהובה : גבריאל שחקנית אהובה : יש לי כמה - רנה אוקונור, בת´ אלן, שרה מישל גלר וקייטי הולמס , וכמובן לוסי פרק אהוב : עד כה , fallen angel , אבל אני בטוחה שאם הייתי רואה את כל הפרק שהן נצלבו ( כל הזמן בורח לי השם) הוא היה האהוב , או אולי the abyss , אבל אני מחכה שיגיע .. פרק לא אהוב : אין אחד כזה פנפיקים : יש כאלה , ויש כאלה... מגדירה את עצמי בתור : סאבר שיפר , שו אדה ?? סרט המשך : יכול להיות נחמד , אני בעד להמשיך לעונה 7 , בטלוויזיה ! משפט חביב : אי אפשר לשנות את העבר אפשר רק לשפר את העתיד (מוכר למישהו?) סדרה אהובה : יותר מדי קשה יש לי כמה ,אבל סדרות שיש לי אליהן אובססיה - זינה , השבט , דוסון - בסדר הזה סרט אהוב : "המומיה"- כולל סרט ההמשך להקה : אני שומעת הרבה להקות , רוק ופופ ... ברוק אני מעדיפה את לינקין פארק ובפופ את ווסטלייף - ניגוד? סביר להניח שכן... שיר אהוב : if that´s what it takes - caline dion cleaning out my clothes - eminem unbrakeble- westlife show me the meaning of being lonely-bsb מאכל חביב : ספגטי וכל דבר עם פיטריות צבע : כחול כלב או חתול : אין לי ולא יהיה לי , חיות לא אוהבות אותי ואני לא אוהבת אותן , אפילו דגי הזהב שהיו לי מתו... ספר אחרון שקראתי : the freedom trap דיסק שמונח במערכת : דיסק עם טרנסים יפים שחברה שלי צרבה לי טוב אז זהו , מקווה שלא חפרתי מדי ...

Well, well

לא הייתי כאן מלא זמן כי היו לי בעיות אינטרנט אבל לא נטשתי אותכם/ן או את הכנס ואף לא לרגע ! אז כמו שלו שמעליי אמרו, עדיף מאוחר מלעולם לא.
כריסטופר רובין
עידן חדש
17 וחצי
הרצליה רבתי
מאז הפורום הישן, משתתף בפורום של תפוז אולי חצי שנה
מאז הרקולס, 1995, בצורה להוטה ועוקבת
לא חושב שאני צריך להסביר :)
כל הדמויות אהובות עליי, קשה לבחור :) אני שונא את הופ מה שכן
אני אוהב את כל הקאסט וחושב שהוא מצויין, תשועות מיוחדות להאדסון
כל הפרקים אהובים עליי, שוב, קשה לבחור, שנאתי את TBTB, ממש.
פנפיקים וכל מה שקשור לסדרה- אדרבא! אני אוהב!
סאבר בנשמה :) ואני מתפלא שאני ותמר היחידים. כאן..
סרט המשך? המממ לא יודע, זה שנוי במחלוקת.
אני צריך לחשוב על זה, יש הרבה, אולי: "גדולתה האמיתית של אומה לא נמדדת לפי השלטון שלה או לפי גודל הצבא שלה אלא ביחס שלה כלפי בעלי חיים", של מהאטמה גנדי ויש לי עוד מליון כאלה שאני אוהב.
זינה כמובן, דהה (אח"כ הרקולס ובאפי, אבל לא ברמה של זינה)
"משהו יפה", "רוקדת בחשיכה", "אמילי", "מכבסה יפהפיה שלי", "פאקינג אמאל", "שדרות סנסט", לא יודע עוד מלא..
להקת כל הזמנים- המכשפות, אבל אני אוהב *אין ספור* להקות וזמרות/ים, כרגע, לועזי, אני אוהב הכי הרבה את קייט בוש.
אי אפשר לבחור שיר אהוב, אבל שיר אקראי שגרם לי לבכות מליון פעם הוא Dream a little dream of me של מאמא קס מתוך הסרט "משהו יפה", סצינה אחרונה.
פאולו קואלו עם ´ורוניקה מחליטה למות´ ו´השטן והעלמה פרים´- כרגע. המשוררת האהובה עליי היא אמא של ענבל פרלמוטר- עפרה שונית פרלמוטר.
האוכל הכי אהוב עליי הוא אוכל טבעוני (וגם האוכל היחיד שאני אוכל :) (זכויות בעלי-חיים עכשיו!!!)
כחול כהה
כלב כמובן, חברי הטוב- קופידון (קופי)
האייקון המממ
- חמודים D:
´חלום ליל קיץ´- ע"פ שייקספיר, אהוב ביותר
´פו הדוב´ של א.א. מילן
יש לי תקליט של קייט בוש בפאטיפון, דיסק של ביורק במחשב, המכשפות בדיסקמן ופוליאנה פראנק במערכת. פספסתי משהו?

אני תמיד מאחרת בדברים האלה... ../images/Emo4.gif

אוקיי, אז ככה...
הכינוי שלי עבר הרבה שינויים, התחיל מלונה, עבר לדיסקורד, ואז לאלקסיס ובסופו של דבר לנצח.
שמי האמיתי הוא מיכל.
18
עמק יזרעאל (קרוב לתמרי!)
בפורום הנוכחי במשך כשנה ומשהו, מההתחלה.
התחלתי לראות את הסידרה בגיל 13 בערך...
זה לא שאלה שאפשר לענות עליה... אבל בעיקרון כי לוסי מהממת... וקלייר גם. לא, אבל בגלל שאהבתי את הקשר המיוחד הזה בין זינה לגבריאל, וגם בגלל שאני חולה על מיתולוגיה יוונית.
אלטי! אבל אני יותר אוהבת את הדמות של קאליסטו
קלייר!
הפרק הכי אהוב... (קשה) אני מתארת לעצמי שכמעט כל הקומדיות... בעיקר בעיקר BTDT, אני יכולה לראות את זה שעות (been there, done that) גם TGG זה פרק מצויין.
שנוא? תמיד כולם בטח אומרים FIN כי זינה מתה, אבל לפי דעתי FIN היה פרק מאוד טוב. לעומת זאת, אני נורא נורא שונאת את KING CON... לא יודעת, זה היה פרק מציק.
לא מתה על זה, אבל יכולה לחיות על זה:)
אני מתארת לעצמי שסאברית... למרות שמה זה לא משנה לי...
סרט? זה דווקא נחמד, סידרה בשום פנים ואופן לא, וכל מה שבלי לוסי לא מתקבל על הדעת.
"אני שוחה משמע אני קיאק"... וזה לא היה בצחוק.
זינה! וחוץ מזה, אני מתה על סקס והעיר הגדולה ועל הכי גאים שיש.
מלך האריות.
זמרת - אלאניס מוריסט ושריל קרואו ולהקה גארבג´.
שיר הקטשופ. סתם! Forgiven של אלאניס מוריסט.
הסופרת האהובה עליי, לימור נחמיאס.
מקדונלדס... וכל דבר שסבתא עושה.
כחול! וסגול!
כמובן!
הממ... זה קשה...
זה! וזה לא איש שלג, זה ברווז עם נעלי סטפס.
הממ.. בכלל או בקולנוע? כי אם בכלל אז "כלוב הציפורים" עם רובין וויליאמס.
הספר האחרון "אניהו" של אתגר קרת.
אלאניס מוריסט - under rug swept וזהו

למעלה