שאלון היכרות...

Dafi the Mighty

New member
ובכן...

דפי
דפנה (הממ...)
16 וקצת
אי שם במושב מרוחק באזור השרון
אני מימי הפורום שהיה בקשת
התחלתי לראות את הסידרה בערוץ שתיים (מה לעשות, לא היה לי את ערוץ 3) ומשם התמכרתי
זה התחיל מסידרת אקשן כזאת עם גיבורה (זה נורא הזכיר לי את באפי, ואז באפי הייתה התוכנית האהובה עליי) וזה התפתח בגלל כל הדמויות (התפתח בעיקר בגלל זינה וארס) והסיפורים וכד´...
אנני!
ואחריה זינה וארס (חולקים את אותו מקום לאחרונה) ואחרי זה יש גם את אמריס וסולן...
המממ, לא יודעת. לוסי, קווין...
אמפיפוליס תחת מצור זה ה-פרק!
When Fate Collide, ואחריו Soul Possession
אני חולת פנפיקים
שיפרית
אני נגד המשך לסידרה
אין משפט שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו...
זינה, ולא רחוק ממנה יש את באפי, יש גם חברים, פיטר-פן...
ספיידרמן- כי ככה!
ביורק
Like Someone in Love של ביורק
הארי פוטר!
מאכל אהוב? הממ, נראה לי ספגטי
שחור
ברור ש
!!!
נראה שזה --->
דו"ח מיוחד
האדם מחפש משמעות
הממ, שומדבר...

Salem

New member
והנה אני

Salem עמית 17 הרצליה הממ... כמה חודשים אבל On and Off לפני כמה שנים שהיא התחילה! התחלתי מהרקולס - אבל זינה מצחיקה יותר! יש פרקים קומים ודרמטים! זו סידרה שמשלבת המון! דמות אהובה: זינה שחקנית: לוסי, אדריאן... רנה... פרק אהוב: Are You There אין לי פרקים לא אהובים!
ואין לי דעה על פנפיקים! שיפר... סרט המשך -רק עם השחקנים המקוריים! משפט אין סדרת טלויזיה: סברינה המכשפה הצעירה + זינה! נדלג... נדלג.. קיילי מינוג! דולוגים! כחול!

X-na GIRL

New member
אחרי קצת מחשבה, הנה:

*little xena, Xna girl *הילה *עוד מעט 17 *נס ציונה *מההתחלה, עוד מהפורום בקשת (בערך!) *אההם מהעונה הראשונה, מהרקולס בעצם. *כל כך הרבה דברים חלק מהעיקרים הם: לוסי כמובן, היחסים בין גבריאל וזינה, הסיפורים המשגעים , התפאורה של ניו זילנד, הקיווים השחקנים, ארגו, שאני אמשיך? *זינה! *נו מה ניראה לכם? לוסי כמובן! *די פרק הכי אהוב, אני חייבת להגיד Is there a doc in the house? *שנוא? יש אחד כזה תנו לי לחשוב, פישסטיקס צריך להיות מובן מאליו. *פנפיקים, טוב אני לא קוראת הרבה כאלה אפשר לקרוא לעונה השביעית הוירטואלית פנפיק? בה קראתי כמעט הכל. *אין הגדרה בשבילי, אני חלוקה בדעותי! *סרט המשך, הלוואי אבל קודם כל רצונותיהן של רנה ולוסי, אם הן לא רוצות אני לא רוצה! *הכי מאפיין אותי? I wanna go home! *זינה ואח"כ she-ra אהה והסייח השחור, הייתי מכורה! *מגרש השדים אבל טעון לשינוי! *אלניס מוריסט, הקורז, אני יודעת בתכלס מה שבא ליד (או לאוזן)! *לא קופץ לי אחד מיוחד לראש. *וואי ספרים זה כל כך לא אני אבל מיתולוגיות של עמים שונים אם אפשר לקרוא לזה ספר. *כפלי בטעם בצל ובמבה (ביחד לא לחוד!), ואוכל אמיתי אפשר להגיד סלט יווני! *כחול! (וואי זאת היתה שאלה קלה) *|סוס| אני מוחה שאין אייקון של סוס! *הפרה כמובן!!
*בקולנוע - ספיידרמן בטלוויזיה - פרוייקט המכשפה מבלייר. *אני צריכה לחזור על מה שכתבתי מקודם? *אין בערכת יש דיסקמן והדיסק הוא סאבלימינל של אחותי. (היא הלאימה לי את הדיסקמן) וזהו!!!!!!!

vampire1

New member
אז ככה

VaMpIrE אני ידוע בפורומים של תפוז כ-vampire1
אופיר
נכון לעכשיו 17.5
גבעתיים
אני משתתף פעיל עוד מימיו של הפורום באתר של הערוץ 3
וואו אני כבר לא זוכר, אני זוכר שהייתי רואה את הרקולס ואיך שהגיע זינה התחלתי לראות גם אותה נראה לי ככה -95
אני אוהב את כל התקופה של המלחמות הרומאים וכמובן שסידרה הזאת מראה המון המון נשים בלבוש מינימלי (
)
הדמות שהכי אהבתי הייתה קליסטו אין ספק שהיא כמעט מזכירה את הרוע שיש בי (
)
לוסי, אין ספק בכך
הפרק האהוב עליי בסידרה הוא A Good Day
יש פרק אחד בסידרה שאני אפילו את שמו לא אוכל להגיד והוא נמצא בעונה החמישית
פאנפיקים - איכס
אממממ אני שם עצמי בקטגוריה אחרת לגמרי, אני מאלה שרואים את זינה לבד נלחמת והורגת כמה שיותר בקיצר זינה הרעה
סרט יכול להיות ממש מגניב, הסרט יכול לסגור את הסידרה סופית --------------------- השאלות הנוספות -------------------
יש משפט אחד שמאפיין אותי והוא: אם עוקצים אותך תעקוץ בחזרה
אין ספק כי הסידרה אהובה עליי היא: גולשים בזמן
הסרט אהוב עליי הוא: גלדיאטור
ללא ספק מדונה היא הזמרת אהובה עליי
אמממ שיר אהוב וואלה לא יודע זה משנה כל הזמן
מעולם לא אהבתי לקורא ספרים כך שגם אלה כתבו אותם אני לא הכי אוהב לדעתי הנסיך הקטן או האלכימאי הם ספרים אהובים
המאכל אהוב עליי הוא מקדונלדס
הצבע החביב עליי הוא כחול
יש לי כלבה הכי מתוקה בעולם שמה בישראל הוא: מיקי
אין ספק כי האייקון הכי אהוב עליי בכל האייקונים של תפוז
הוא:
הסרט האחרון שראיתי היה הארי פוטר
לצערי הספר האחרון שאני אקרא יהיה אבא גורי (אני כבר צריך להתחיל לקרוא אותו
)
לא שומע הדיסקים הכל נמצא אצלי במחשב וואו אני לא מאמין סיימתי את זה.

gabrielle

New member
יאבה...

כי אני רוצה לחכות לך מאחורי הבית בחושך בחושך ושם לעשות בך את זממי... (
) אם זה חסוי- אתה לא חייב לומר... * פרצוף תמוה על התגובה המוזרה *
כי, אני גם מגבעתיים ורציתי לדעת איפה אתה לומד... לא ידעתי שאתה סוכן חשאי....

xena son

New member
אוקי אז ככה

הכינוי שלי הוא xena son השם שלי הוא אדיר אני בן 15 אני גר בכרמיאל אני חצי שנה בפורום או יותר ראיתי את זינה כככל הזמן(מההתחלה) אני אוהב את הסידרה בגלל שהתאהבתי בסידרה עמצה והיא חשובה לי מכל דבר אחר בחיים הדמות האהובה עלי היא זינה עצמה(לוסי לולס) אני מת עלייה השחקנית גם לוסי לולס כל הפרקים אהבתי אין פרק שאהבתי יותר מפרק אחר כולם מיוחדים בישבילי אף פרק אני לא שונה אני ממש ממש ממש ממש אוהב אותה כך שכול פר אני אוהב ואני יכול לראות בלי סוף אותה פרק זה פשוט כיף לראות את זה ויש משפט שאני אוהב שהיא אומרת:there noting you can do to stop me הסידרה האהובה עליי היא זינה כמובן עם יהיה זינה אז זה יהיה הסרט של כל הזמנים שלי זינה הזמרת האהובה עלי כל השירים של זינה אני אוהב הצבע האהוב עליי הוא ירוק אני אוהב גם כלב וגם חתול הסרט האחרון שראיתי הוא לא רק בלונדינית אני לא מסוגל לגעת בדיסקים של זינה שלא יקרה להם משהן אז קניתי גם צרובים ויש לי את כל השירים במחשב אז הכשיו אני שומע בדיוק את השיר:Sisters are doinit. אז בקיצור אין כמו זינה(משפט חמוד לא)

Niff74

New member
ובכן... ../images/Emo54.gif

Niff74
איילת
28 (קשישה אמיתית...)
ת"א
עוד מתקופת הפורום של "קשת", ובתקופת ערוץ3, ברשימה הישראלית (של שירה...)
מתי התחלתי? אי שם בתקופת המבחנים של סוף 97, נראה לי... במסגרת "הבה נבזבז כמה שיותר זמן מול הטלביזיה כדי לא ללמוד"...
בזמנו (עונה 3-2) היא היתה השילוב המושלם של מיתולוגיה, הומור עצמי (דבר נדיר בטלביזיה, למרבה הצער), אקשן וגיבורה גדולה מהחיים...
א ר ס...
(איזו הפתעה...) <ראו תמונה מצורפת>
אה... the name´s Smith. KEVIN Smith...
הכי *חזק* לדעתי, זה שהכי ריגש אותי - Looking death in the eye.
Little Problems, שני פרקי האמאזונות מאמצע עונה5, צמד הפרקים הסיניים של עונה5, רוב הודו (עונה4) וזהו בערך...
פאנפיקים - "כמה שיותר" - בעיקרון הכל, פרט לאלט ולאובר.
שיפרית ב-100%(שוב - הפתעה מוחצת, ללא ספק...)
לא רוצה סרט, בראש ובראשונה כי סרט בלי קווין זה לא זה, וגם כי כבר אין לאן ללכת עם הסדרה לדעתי, ולאן שהיו הולכים, בטח לא הייתי רוצה להגיע...
משום מה לא עולה לי בראש כלום כרגע, פרט ל-"to the world, you may ONE person, but to one person, you may be THE WORLD".
בבילון5, ומאחוריה, בשורה עורפית - הסופראנו´ס, רצח מאדום לשחור, גבולות המסתורין, זינוק לאתמול, המפצח, החשוד העיקרי, וכמובן... זינה :)
חד משמעית - Much ado about nothing (מהומה רבה על לא דבר).
Beatles בעיקר, אבל גם Manic St. Preachers, ומהארץ אריק איינשטיין, יהודית רביץ וגידי גוב.
For no one - the Beatles, Here there & Everywhere - the Beatles והמון של אריק איינשטיין - כרגע עולים לי בראש "אבשלום", "סע לאט", "עוף גוזל" ו"למה לי לקחת ללב".
Robert Harris - Fatherland, כל שרלוק הולמס, "שירתה של טרויה" ועוד רבים וטובים...
משתנה עם המצברוח - החל בשניצל וצ´יפס, דרך פיצה ומלאווח, ועד לפשטידות ועוגת פאדג´ שוקולד!!!
(ראה תשובה קודמת...)
סימון (קורה...)
בהנחה שספר "עיקרי רפואה פנימית" לא נחשב, אז Ralph´s Party, the Blue room ו"יומנה של ברידג´יט ג´ונס".
האחרון של Travis והלפני אחרון של K´s Choice. נראה לי שזהו זה...

Cally1

New member
מה?!

את לא קוראת אלט ואובר? אלה הפאנפיקים היחידים שאני קוראת:) קראת את REDEMPTION?זה הדבר הכי טוב שקראתי איי פעם! אבל לא לילדים,אז לא ממליצה לכל בני 16 פה לקרוא את זה,יותר מדיי אלימות ומילים גסות:)

Niff74

New member
ובכן, חביבתי... ../images/Emo54.gif

זה כל היופי... אפשר לומר שאנחנו משלימות אחת את השניה בהעדפות שלנו, הא? :) ולגבי האלימות והגסויות - oh, yeah... :)

*זינה*

New member
הממ... ../images/Emo13.gif

*זינה*
שמי שנוי במחלוקת... זינה / תמר – מה שתבחרו, ועדיף שיהיה זינה.
בת 17.
גרה בבית לחם הגלילית.
שנה, 3 חודשים ו – 14 ימים בפורום.
רואה זינה מתחילת דרכה בארץ, מעריצה כשלוש שנים,חודשיים ו – 19 ימים.
הממ... כי זה זינה, זה ממכר.
לא יודעת למה, אני חושבת שנדלקתי על לוסי ועל הכח שהיא מפגינה בתור זינה. אהה וכמובן – העיניים, איך לא.
זינה. ללא ספק.
לוסי לולס, רנה אוקונור, אדריאן וילקינסון.
The Bitter Suit
אין פרק שאני שונאת או לא אוהבת... יש הכי פחות אהוב, שאני חושבת שזה FHTBT. לא יודעת למה.
פנפיקים... לא ממש... זה מאד מאד תלוי איזה.
אפשר לומר שאני סאברית.
סרט המשך? אולי. אם יהיו השחקנים המקוריים – דבר שלא יקרה, לא יכול לקרות. חבל.
משפט מאפיין: "לוסי אני אוהבת אותך" / "מתמטיקה זה מעניין" / "בוא בוא אני אפרק אותך"
זינה, I Love Lucy, הישרדות, משפחת סימפסון.
שרק, אייס אייג´ (סרטי אנימציה), מלך האריות
שרית חדד, לינקין פארק, בראש ובראשונה – לוסי. שתיהן.
שיר... We Can Work It Out אתם יודעים של מי, "מנגינה עליזה" (על ראש הברוש שבחצר...), "האור שבעיניים" וכל שיר הכולל את המילה "Lucy" (ראו – הנסון וכו´). "שיר הקטשופ", The Ring מהפסקול השישי של זינה.
הארי פוטר!
מאכל... בלינצ´ס.
הצבע(ים) שאני הכי אוהבת: שחור, שחור ושחור. אהה, וכמובן גם אדום.
אין לי בעלי חיים לצערי, אבל אני מאד מאד אוהבת כלבים, בעיקר גולדן רטריוור וזאבים.
אייקון מועדף:
הסרט האחרון שראיתי היה "דו"ח מיוחד", בהמלצה של ידיד טוב שלי. סרט פגז.
הספר האחרון שקראתי היה הארי פוטר (השלישי).
חבל שכרגע אין לי מערכת לשים בה דיסק... אחותי גנבה לי אותה, אבל אם היא הייתה נשארת – אז מן הסתם הדיסק הראשון והשישי של זינה, + דיסק של שרית חדד או לינקין פארק, אולי גארבג´... מה שבא.
ספורט מועדף – הוספה פרטית שלי – כדורסל, וכדורגל. רואים, לא?
זהו, בינתיים.
Kathy Rulz

LLRO

New member
תורי../images/Emo35.gif

כינוי- LLRO, בגלל שאף אחד לא מבין אז אני אסביר פעם אחת כדי שכולם יבינו: LL זה לוסי לולס וה-RO זה רנה אוקונר שם- שני גיל- עוד מעט חמש עשרה מקום מגורים- מושב ליד חדרה שאני מבטיחה לכם שאתם לא מכירים... אני בפורום בערך שנה התחלתי לראות את הסדרה בערך בעונה השלישית למה אני אוהבת את הסדרה? זאת שאלה רטורית נכון? יש בה הכל!!!!!! מיתולוגיה, הומור, דרמה, פעולה, הסיפור אהבה (סיפור אהבה לא דווקא במובן הלסבי) בין זינה לגבי וכמובן, קווין סמית... הדמויות האהובות עלי הן זינה, ארס ואטוליקוס השחקנית האהובה עלי היא לוסי (למרות שאני חושבת שרנה היא שחקנית יותר טובה מלוסי). פרק אהוב: אין משהו מיוחד, עונה ראשונה, שניה, שלישית, "אמפיפוליס תחת מצור" ו"ששת הנועזים" פרק שנוא: עונה רביעית (כל הקטע עם הודו) פנפיקים- לא קוראת ולא מענין אותי אני די " על הגדר" עדיין לא גיבשתי דעה וטוב לי עם זה.... סרט: אני רוצה אבל לא סרט המשך אלא סרט שיכלול בו את כל ששת העונות הקיימות ואולי גם קצת על החיים של זינה לפני... אבל חשוב שיהיה עם השחקנים המקוריים! משפט אהוב- "הדבר היחידי שיש לפחד ממנו הוא הפחד עצמו". סדרת טלויזיה אהובה- זינה ומכושפות זה קדוש אבל חוץ מזה יש גם את חברים, סמולוויל ובנות גילמור. סרט אהוב- "שר הטבעות" מוזיקה- U2, מדונה, רד הוט צ´ילי פפרס... ואין לי שיר אהוב. הספר האהוב עלי הוא הנסיך הקטן וסיפרי הארי פוטר. מאכל אהוב, פיצה, צ´יפס ומרק בצל של אמא...
צבע אהוב- כחול!! כלב!!!!! האייקון החביב עלי הוא:
סרט אחרון- סיינס ספר אחרון- האיר פוטר הרביעי בפעם האחד עשר (ספור) וכרגע לא נמצא שום דיסק במערכת אבל בדרך כלל אפשר למצוא שם דיסקים של הלהקות\זמרת שציינתי קודם.

Cally1

New member
הסברים

טוב,יש כמה סוגים של פאנפיקים. יש הרבה,אבל מה שהכי הולך היום זה: CLASSIC-סיפורים רגילים על זינה וגבי ALT OR ALTERNATIVE-סיפורים לא תמיד הגיוניים,בעיקר סיפורי סאבטקסט. UBER-סיפורים,שמתרחשים בעתיד.לרוב רק מבוססים על הדמויות של זינה וגבריאל,שמות וכל השאר ממש לא קשורים אני אישית קוראת רק את אובר-אלט :) מי שיש לו כבר 18,תקראו את REDEMPTION

ענבר1

New member
יש לי יותר מ18...ועדיין אין לי מושג

על מה את מדברת... יש רק סיפורים רגילים למיטב ידיעתי

למעלה