שאלון!

1Shir

New member
../images/Emo124.gif שאלון! ../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo183.gif

מדובר בשאלון שהכנתי לעינת לפני שנה וחצי... אבל אל דאגה, גם היא תאלץ לענות שוב!
תהנו!!! 1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי? 2. כנ"ל - למאלדר? 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה? 4. איזה פרק לא חידש כלום? 5. כמה זמן לדעתך מאלדר ודיאנה היו ביחד? 6. האם לדעתך הטבעת על אצבעו של מאלדר בפרקי הפלאשבקים היתה משמעותית או לא ראויה להתייחסות? (כלומר האם מאלדר היה מאורס או משהו בסגנון) 7. איזה קליפ לדעתך יותר עצוב/מרגש (מי שלא מכיר את הקליפים ומעוניין לראות שיתן לי כתובת מייל ואני אשלח לו): SAND AND WATER או GRAVITY OF LOVE? (ותודה לאורית שהכירה לי את 2 הקליפים הללו לפני כמעט שנתיים
) 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי? 9. כנ"ל - לגבי סקינר? 10. האם היית רוצה עונה 10? 11. איזה פרק הוא הכי משמח? 12. איזה פרק הוא הכי מדכא? 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה? 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה? 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה? 16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס? 17. כנ"ל לגבי בחור?.. 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה? 19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה? 20. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה? בהצלחה!!!

../images/Emo215.gif

1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי?-מסירת וויליאם 2. כנ"ל - למאלדר?-חטיפת אחותו 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה?-אממ...היו מלא נראה לי 4. איזה פרק לא חידש כלום?-fight club 5. כמה זמן לדעתך מאלדר ודיאנה היו ביחד?-יום
6. האם לדעתך הטבעת על אצבעו של מאלדר בפרקי הפלאשבקים היתה משמעותית או לא ראויה להתייחסות? (כלומר האם מאלדר היה מאורס או משהו בסגנון)-לא ממש שמתי לב
7. איזה קליפ לדעתך יותר עצוב/מרגש (מי שלא מכיר את הקליפים ומעוניין לראות שיתן לי כתובת מייל ואני אשלח לו): SAND AND WATER או GRAVITY OF LOVE? (ותודה לאורית שהכירה לי את 2 הקליפים הללו לפני כמעט שנתיים )-חח לא ראיתי 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי?-never again,ואמילי,נראה לי
9. כנ"ל - לגבי סקינר?-AVATAR(
),והפרק הזה שסקינר מתחלזה למאלדר עם התג בעונה 4 10. האם היית רוצה עונה 10?-כן! 11. איזה פרק הוא הכי משמח?-end game,הסוף שלו 12. איזה פרק הוא הכי מדכא?-אוו...היה מלא 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה?עונה 4 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה?סקאלי ודוגט 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה?-סקאלי ומוניקה
16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס?-סקאלי,לא לא מריטה,לא לא רייס,שלושתן
17. כנ"ל לגבי בחור?..-מאלדר,קרייצ'ק 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה?-במילניום הנשיקה
אמא חח קפצתי
19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה?-הקטע שסקאלי ומאלדר היו במכרות ואז סקאלי אמרה שכל הקטע הזה לא הגיוני כי הדנ"א הומצא רק בשנת 1000 ומשהו 20. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה?-נראה לי בפרק paper hearts עם מאלדר.. חח תעשו שאלונים לעתים קרובות יותר

FeLL67

New member
אוך, שאלון :)

מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי? המוות של מאלדר. כנ"ל - למאלדר? הסרטן של סקאלי איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה? וואו. לא יודעת. HOME אולי איזה פרק לא חידש כלום? אחד שדוכובני אמר שהוא שונא, BORN AGAIN אני חושבת או שפשוט עכשיו זה נראה לי חרוש, כי באמת טחנו את הנושא הזה בכל סרט אימה שיצא בשנים האחרונות. כמה זמן לדעתך מאלדר ודיאנה היו ביחד? לא יודעת O: האם לדעתך הטבעת על אצבעו של מאלדר בפרקי הפלאשבקים היתה משמעותית או לא ראויה להתייחסות? (כלומר האם מאלדר היה מאורס או משהו בסגנון) כנ''ל P: איזה קליפ לדעתך יותר עצוב/מרגש (מי שלא מכיר את הקליפים ומעוניין לראות שיתן לי כתובת מייל ואני אשלח לו): SAND AND WATER או GRAVITY OF LOVE? (ותודה לאורית שהכירה לי את 2 הקליפים הללו לפני כמעט שנתיים ) למרות שיש עוד כמה יפים GRAVITY OF LOVE איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי? Irresistable , אני אבחר רק אותו, כי יש כ'כ הרבה פרקים שמלמדים אותנו עליה, אבל מבחינתי הוא המשמעותי ביותר כנ"ל - לגבי סקינר? AVATAR התעסק כולו בסקינר, אבל היה אחד משמעותי יותר, מבחינתי לפחות, לא עולה לי בראש שמו כרגע האם היית רוצה עונה 10? אהמ, באמת שלא יודעת. כשאגיע לעונות האחרונות נדע - תלוי בהן, מבחינת שיהיה עגול כן
אבל נראה לי שלא. עדיף שלא למרוח. איזה פרק הוא הכי משמח? DETOUR ! XD איזה פרק הוא הכי מדכא? MEMENTO MORI מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה? עונה 6 וגת שמנים איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה? סקאלי ודוגט ! , עדיף לא להשאיר את מאלר עם בחורות יפות
ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה? מאלדר ודוגט~ אקשן. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס? מי באמת ?!
. האחת והיחידה. כנ"ל לגבי בחור?.. מאלדר.. ?
מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה? OMG, לא יודעת. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה? שהמעשן לא מת מסרטן הריאות ? עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה? קשה לי להגיד. אני חושבת שעם מאלדר, אני תמיד נראית "ווירדו" בכל מקום שאני נמצאת בו ומצד שני גם עם סקאלי כי אני כל הזמן צריכה להסביר את עצמי ע'י הוכחות "הגיוניות"

Gilliana

New member
פששש... יש לך לפחות שתי תשובות

זהות לשלי.
ועוד לשתי שאלות עוקבות...

1Shir

New member
התשובות שלי

1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי? החטיפה שלה. 2. כנ"ל - למאלדר? החטיפה של אחותו. 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה? Biogenesis. 4. איזה פרק לא חידש כלום? All Souls. 5. כמה זמן לדעתך מאלדר ודיאנה היו ביחד? שנה וחצי!! 6. האם לדעתך הטבעת על אצבעו של מאלדר בפרקי הפלאשבקים היתה משמעותית או לא ראויה להתייחסות? (כלומר האם מאלדר היה מאורס או משהו בסגנון) נראה לי שלא ראויה להתייחסות.. 7. איזה קליפ לדעתך יותר עצוב/מרגש (מי שלא מכיר את הקליפים ומעוניין לראות שיתן לי כתובת מייל ואני אשלח לו): SAND AND WATER או GRAVITY OF LOVE? (ותודה לאורית שהכירה לי את 2 הקליפים הללו לפני כמעט שנתיים) למרות שכביכול SAND AND WATER הוא עצוב יותר, בהתבוננות שניה gravity of love הוא הקטלני באמת מביניהם 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי? all Things Milagro 9. כנ"ל - לגבי סקינר? Zero Sum Avatar 10. האם היית רוצה עונה 10? ממ.. אם זה עם מאלדר וסקאלי כדמויות ראשיות והפרקים לא יהיו גרועים או משהו אז נראה לי שכן.. 11. איזה פרק הוא הכי משמח? The Rain King אולי גם Hollywood A.D 12. איזה פרק הוא הכי מדכא? רקווייאם 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה? גת שמנים, לא?!.. או אולי אנאסאזי וגם הסוף של Colony.. 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה? סקאלי ודוגט 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה? דווקא נראה לי סקאלי ומוניקה אצל מאלדר ודוגט יהיו יותר מדי התנצחויות סקאלי כבר רגילה לעבוד עם believer 16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס? לא נראה לי שהיתה שם עוד בחורה חוץ מסקאלי.. מסביר למה מאלדר כ"כ כרוך אחריה, פשוט לא נראה לי שהוא מכיר עוד אופציות.. 17. כנ"ל לגבי בחור?.. קרייצ´ק אה, וגם לושיוס הארוול.. 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה? אדי ואן-בלאנדט עומד לנשק את סקאלי (בתור מאלדר) זה היה לפני משהו כמו שנתיים אני חושבת שהייתי בהלם גם מהקטע עצמו וגם מכך שעד אז לא ידעתי עליו.. היום זה כבר לא היה יכול לקרות (נראה לי..) 19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה? ה"גסיסה" כביכול של מאלדר, שהוא שמר על זה בסוד מסקאלי כ"כ הרבה זמן! בעצם יש לי הסבר: מאלדר סירב בכל תוקף להאמין שהוא גוסס והאמין שאין סיכוי שהוא לא ימצא תרופה כלשהי למצבו ולכן הוא לא סיפר לסקאלי, הוא העדיף למצוא את התרופה בעצמו מבלי להדאיג אותה.. אני השתכנעתי!!! 20. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה? עם כל מיני דברים שנאמרו בפרק The Sixth Extinction

Julia307

New member
מאוד מסכימה עם 18! הפרק

small potatoes היה אדיר. אולי הכי מוצלח מהפרקים הלא דרמטיים/ מפחידים. הוא היה כל כך חדשני ומקסים. לגמרי. וסקאלי לגמרי יפה!!

יאיי איזה פחד

אם התשובות שלי לא יהיו דומות לאז? 1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי? מסירת וויליאם לאימוץ 2. כנ"ל - למאלדר? לגלות שסקאלי חלתה בגללו 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה? גת שמנים 4. איזה פרק לא חידש כלום? חידש מאיזה בחינה? 5. כמה זמן לדעתך מאלדר ודיאנה היו ביחד? 3-4 שנים. 6. האם לדעתך הטבעת על אצבעו של מאלדר בפרקי הפלאשבקים היתה משמעותית או לא ראויה להתייחסות? (כלומר האם מאלדר היה מאורס או משהו בסגנון) לא ראוי להתייחסות מבחינתי 7. איזה קליפ לדעתך יותר עצוב/מרגש (מי שלא מכיר את הקליפים ומעוניין לראות שיתן לי כתובת מייל ואני אשלח לו): SAND AND WATER או GRAVITY OF LOVE? (ותודה לאורית שהכירה לי את 2 הקליפים הללו לפני כמעט שנתיים ) מעדיפה ברשתוכם לא להזכר בקליפים הללו. 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי? ALL THINGS כמובן ו ALL SOULS 9. כנ"ל - לגבי סקינר? ZERO SUM ו SR 819 10. האם היית רוצה עונה 10? הרגש מבקש, מתחנן ומתגעגע לעונה 10. ההגיון אומר שאין צורך. 11. איזה פרק הוא הכי משמח? משמח או מצחיק? כי לדעתי הפרק הכי משמח היה CLOSURE כי תגידו מה שתגידו גם אם הפתרון היה מאכזב מעולם לא הרגשתי הקלה ושמחה כמו ברגע שמאלדר אמר "אני חופשי" 12. איזה פרק הוא הכי מדכא? WITHIN 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה? נו, ברור, גת שמנים. 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה? סקאלי ודוגט. מוניקה תעצבן את מאלדר מהר מאוד. 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה? מאלדר ודוגט. כי מאלדר יהנה "להדריך" את דוגט. 16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס? אממ ההיא מ FPS 17. כנ"ל לגבי בחור?.. מאלדר. 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה? נשיקת המילניום. 19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה? מספר הפעמים שמאלדר נחשב למת וחזר לחיים. 20. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה? מאלדר.

1Shir

New member
מעניין שרואים ב- 20 "מי" במקום "מה"

התשובות שלך ברובן אותו דבר! הנה ההבדלים המעניינים: על הפרק המשמח כתבת הג'יני על הפרק המדכא כתבת וויליאם על סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה כתבת: "העלייה" כי אז באמת לא ידענו אם יש עתיד (אהבתי!) ובשאלה 19 כתבת עונות 8-9

אני

1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי: מותו של מאלדר, אחרי ההיעלמות שלו, ממש הראו את זה טוב... 2. כנ"ל - למאלדר: כאשר סקאלי. לקתה בסרטן.. 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה: ממ לא יודע, אחשוב ואענה אחרכך 4. איזה פרק לא חידש כלום: היו הרבה כאלו... אני אנקוב ב... Hunger 5. כמה זמן לדעתך מאלדר ודיאנה היו ביחד: ממ לא יודע, הם היו בכלל? 6. האם לדעתך הטבעת על אצבעו של מאלדר בפרקי הפלאשבקים היתה משמעותית או לא ראויה להתייחסות? (כלומר האם מאלדר היה מאורס או משהו בסגנון): לא היתה משמעות לדעתי, אולי אם הייתה אז אני פשוט לא הבנתי אותה... 7. איזה קליפ לדעתך יותר עצוב/מרגש (מי שלא מכיר את הקליפים ומעוניין לראות שיתן לי כתובת מייל ואני אשלח לו): SAND AND WATER או GRAVITY OF LOVE? (ותודה לאורית שהכירה לי את 2 הקליפים הללו לפני כמעט שנתיים ): ממ לא יודע... לא ראיתי אותם, אשמח לקישור 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי: En Ami ו all things 9. כנ"ל - לגבי סקינר: Avatar וגם Zero Sum 10. האם היית רוצה עונה : לא... 11. איזה פרק הוא הכי משמח: Triangle עשה את העבודה... 12. איזה פרק הוא הכי מדכא: William 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה: לדעתי סוף עונה 4... 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה: סקאלי ודוגט 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה: סקאלי ומוניקה, נחמד לראות אותן משתפות פעולה, היה קצת חסר בעונות האחרונות, למרות שהיה... 16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס: ממ בעיקרון סקאלי, כל השאר לא ממש... 17. כנ"ל לגבי בחור: מממ לא יודע... מאלדר? יש לו פנים יפות 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה: שחכתי מאיזה פרק זה... שקרייצ'ק התנשק עם זאתי הבלונדינית מהאו"ם (שחכתי איך קוראים לה)... 19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה: ממ לא יודע, לא יכול לחשבו על משהו רציני כזה לכתוב... 2. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה: אכשיו כשאני חושב על זה, מאלדר... כי אני תמיד אומר דברים שישר חושבים שזה שטויות ולא נכון...

אני חושבת

שכשקריצ'ק נתן נשיקה למאלדר היה מפתיע יותר מכשנישק את מריטה קברוביאס כי בכל זאת- הבחורה יפיפיה.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, גדול!!! כמה נכון!

randomalit

New member
למען האמת אף פעם

לא חשבתי שמריטה יפהפייה. היא נראית יותר "ממורמרת" מ"יפה".

1Shir

New member
לי היא נראית יותר מ"ממורמרת" ו"יפה"

בעיקר "מופקרת"
ולמען האמת גם אני הייתי ממורמרת אם הייתי שפן ניסויים של הסינדיקט במשך כמה שנים....

למעלה