התשובות שלי!
1. לדעתי, כשהיא גילתה שהיא עקרה ולא תוכל ללדת. 2. כשהוא היה צריך לספר לסקאלי שהיא עקרה ושהוא יודע כבר די הרבה זמן על זה. 3. לא בטוחה. 4. הממ.. גם לא בטוחה. 5. לדעתי דיאנה ומאלדר היו ביחד כמה שנים טובות. מצד שני כשפרוהיקי קראה לה ה"chickadee" שלו, חשבתי שאולי זה היה קצר יותר. 6. לדעתי לטבעת לא הייתה משמעות. אני חושבת שזו רק הייתה בדיחה של דיוויד. 7. לא ראיתי את הקליפים לצערי. 8. לא הבנתי כל כך את השאלה למען האמת, אבל אני מנסה: all things וכל פרק אחר שבו היא צועקת על אחרים שעושים רע למאלדר, כמו Beyond The Sea או כשהיא עצבנית על הרופא ב-End Game. 9. לא יכולה לחשוב על פרק כזה, למרות ש-Hollywood AD הכי מזכיר לי את סקינר. 10. תלוי, אם היא תהיה מרוכזת סביב מאלדר וסקאלי ופחות סביב מוניקה ודוגט. 11. Bad Blood הוא אושר צרוף. 12.אותי אישית Leonard Betts עדיין הורס, כל פעם שאני רואה אותו. 13.Requiem, כשהיא מספרת לסקינר שהיא בהריון. 14.מאלדר ומוניקה. 15. סקאלי ומוניקה. 16. סקאלי, כמובן. ביליתי את כל גיל ההתבגרות שלי בנסיון להראות כמוה. 17. התחרות די צמודה בין מאלדר וקרייצ'ק. ניקולס ליאה הזה נראה טוב! 18. כשרואים את מאלדר שוכב במיטה שלו ואת סקאלי מתלבשת בפתיחה של all things. 19. שהקעקוע של סקאלי נעלם ולא רואים אותו ב-Fight The Future כשהיא ערומה. 20 . עם סקאלי, מאז ומתמיד.