שאלון!

Gilliana

New member
טוב, להלן תשובותי:

הדבר הכי נורא שקרה לסקאלי: החטיפה והניסויים שנערכו בה הדבר הכי נורא שקרה למאלדר: כנ"ל, כולל שלושה חודשים של זומביות בבטן האדמה איזה פרק בסדרה הכי השפיע עלי: הצמד Christmas carol ואמילי איזה פרק לא חידש כלום: היו כמה וכמה כאלה, קשה לבחור אחד כמה זמן דיאנה ומאלדר היו יחד: קשה להעריך, אבל לא יותר מדי - הייתי אומרת שנה עד שנה וחצי. הטבעת של מאלדר: הטבעת היא לא טבעת אירוסין, היא טבעת נישואין ולא - זו היתה סתם גחמה מעצבנת של דיוויד. הקליפים: שניהם מוצלחים, אבל קשה לי לומר שהם ריגשו אותי במיוחד. קליפים טובים אבל האמת? כבר ראיתי טובים יותר הפרקים הכי מוזהים עם סקאלי: all things ו-never again הפרקים הכי מזוהים עם סקינר: SR819 ו-Avatar עונה 10: כן, בהחלט - בתנאי שמאלדר יהיה בה הפרק הכי משמח: אין דבר כזה בתיקים, פרקים משמחים הפרק הכי מדכא: memento mori סיום עונה/פרק הכי דרמטי: מתלבטת בין "גת שמנים" לבין "Blessing way" סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה: ללא כל ספק, מאלדר ומוניקה. דוגט וסקאלי מאד שונים, יותר מדי מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה: על-פניו, סקאלי ומוניקה אם כי יש פוטנציאל גם למאלדר ודוגט הבחורה הכי יפה באקס-פיילס: מאריטה קובארוביאס (אבל אני לא מחליפה אותה בסקאלי בכל מקרה) הבחור הכי יפה: כנראה שהתואר הזה ינתן ע"י לאד ג'רס הסצינה הכי מפתיעה: סצינת הסיום של "לנארד בטס" הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה: מאלדר נקבר למשך 3 חודשים וחוזר לחיים עם מה הזדהיתי הכי הרבה בסדרה? אוףףף, יש יותר מדי דברים - לא יכולה לבחור אחד זהו? נגמר? היה יותר קל ממה שחשבתי שיהיה.
הבחור הכי יפה:

randomalit

New member
אין ספק שהזומביות

של מאלדר היה כבר קו עלילה מפוקפק לחלוטין. אני מקווה שאני לא אצור פה את הרושם שאני ממורמרת על הסדרה, אבל על כריס קרטר אני כן די ממורמרת באופן כללי, והמוות של מאלדר והחזרה שלו לחיים כבר באמת מתחו את הקו.

אממ שאלה טובה

דיאנה צצה לראשונה בפרק THE END . מופיעה כאחת שעבדה עם מאלדר בעבר ברחוק ואף הייתה איתו כאשר מצא את תיקי ה X אחר כך אנחנו מגלים שהם גם היו נאהבים (על פי גחמתו של דיוויד נרמז שגם מאורסים) . עבדה עם המעשן, גרמה לסיכסוכים בין מאלדר לסקאלי אבל בסוף מצאה את הדרך להתיישר. זהו נראה לי, אני גרועה בתקצירים.

Gilliana

New member
איפה נרמז שהם היו מאורסים?

ושכחת את העיקר - בסופו של דבר היא "התיישרה" לנצח כאשר נרצחה.

Gilliana

New member
נו, בעצמך אמרת...

טבעת נישואין. זו לא היתה טבעת אירוסין - למעשה, אין כזה דבר טבעת אירוסין לגברים אלא רק לנשים - וזוהי טבעת משובצת יהלומים, ולא טבעת חישוק. טבעת החישוק היא טבעת נישואין. אם כבר, אולי נרמז שהם היו נשואים, אולם אילו זה היה כך, היי סמוכה ובטוחה שהאקדוחנים היו יודעים מכך ולא היו אומרים לסקאלי שדיאנה היתה החתיכה של מאלדר.

randomalit

New member
בסוף היא עשתה טובה לכולנו

ומתה. זו הייתה דרך מצויינת "להתיישר" לדעתי
. עד היום יש לי שנאה בלתי נשלטת למימי רוג'רס.

1Shir

New member
לא אמרת לי פעם שאת אוהבת אותה?! ../images/Emo7.gif

את מימי רוג'רס הכוונה... לא את דיאנה. נראה לי שאני צופת אקס פיילס היחידה בעולם שהתחברה איכשהו לדיאנה... איך אתם יכולים את המעשן לחבב - ואת דיאנה לשנוא?! הכול בגלל שסקאלי קנאית וממורמרת?.. (וואי וואי פתחתי כאן וואחד חזית עכשיו
צריך בפורום קצת אקשן)

Gilliana

New member
בואי לא ניסחף

לא אמרתי שאני "אוהבת אותה" - אמרתי שאין לי שום דבר נגדה ושבצעירותה היתה שחקנית טובה (ע"ע "זר שומר עלי" עם טום ברנג'ר). לכשהתבגרה (תקופת תיקים ואילך) היא נעשתה די טרחנית בעיני, אולי משום שהושפעתי מכך שגילמה את דמותה המעצבנת של דיאנה. לעניין "הכל בגלל שסקאלי קנאית וממורמרת" - לא יכולת לפספס את המטרה יותר ממש שפספסת - בלי שום קשר לסקאלי, דיאנה היתה מאז ומתיד צבועה ולא ישרה. לא צריך את סקאלי כדי לא לסבול אותה. המעשן לפחות הודה תמיד במה שהוא - דיאנה שיחקה אותה אמא תרזה בזמן שבפועל היתה לא יותר משר%^$#@ מצויה.

randomalit

New member
התשובות שלי!

1. לדעתי, כשהיא גילתה שהיא עקרה ולא תוכל ללדת. 2. כשהוא היה צריך לספר לסקאלי שהיא עקרה ושהוא יודע כבר די הרבה זמן על זה. 3. לא בטוחה. 4. הממ.. גם לא בטוחה. 5. לדעתי דיאנה ומאלדר היו ביחד כמה שנים טובות. מצד שני כשפרוהיקי קראה לה ה"chickadee" שלו, חשבתי שאולי זה היה קצר יותר. 6. לדעתי לטבעת לא הייתה משמעות. אני חושבת שזו רק הייתה בדיחה של דיוויד. 7. לא ראיתי את הקליפים לצערי. 8. לא הבנתי כל כך את השאלה למען האמת, אבל אני מנסה: all things וכל פרק אחר שבו היא צועקת על אחרים שעושים רע למאלדר, כמו Beyond The Sea או כשהיא עצבנית על הרופא ב-End Game. 9. לא יכולה לחשוב על פרק כזה, למרות ש-Hollywood AD הכי מזכיר לי את סקינר. 10. תלוי, אם היא תהיה מרוכזת סביב מאלדר וסקאלי ופחות סביב מוניקה ודוגט. 11. Bad Blood הוא אושר צרוף. 12.אותי אישית Leonard Betts עדיין הורס, כל פעם שאני רואה אותו. 13.Requiem, כשהיא מספרת לסקינר שהיא בהריון. 14.מאלדר ומוניקה. 15. סקאלי ומוניקה. 16. סקאלי, כמובן. ביליתי את כל גיל ההתבגרות שלי בנסיון להראות כמוה. 17. התחרות די צמודה בין מאלדר וקרייצ'ק. ניקולס ליאה הזה נראה טוב! 18. כשרואים את מאלדר שוכב במיטה שלו ואת סקאלי מתלבשת בפתיחה של all things. 19. שהקעקוע של סקאלי נעלם ולא רואים אותו ב-Fight The Future כשהיא ערומה. 20 . עם סקאלי, מאז ומתמיד.

1Shir

New member
אחלה תשובות, שרית../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gifלגבי 18...

כשראיתי את הפרק הזה לראשונה כבר שמעתי עליו, אחרת בטח הייתי חושבת בהתחלה שזה חלום או משהו... כ"כ לא צפוי... מעניין אותי לשמוע מה חשבו אנשים שראו את הפרק הזה לראשונה בלי ספויילרים הרגישו בסיומו של הטיזר... ושוב כולם מתייחסים ל-20 כ"מי" במקום "מה"! מה קורה?! ושרית, מקווה שראית שהגבתי לך בשרשור שפתחת

randomalit

New member
תודה!

את מתכוונת שהייתי צריכה להוסיף סימן לספויילר? כי ראיתי שאף אחד לא הוסיף.. :( אני מצטערת על איזה שרשור את מדברת?

1Shir

New member
לא, ממש לא התכוונתי לדבר כזה!

חס וחלילה! פשוט התכוונתי לדעת איך אנשים אחרים חוץ ממך הגיבו כשראו את הפרק הזה.. כי אני אישית ראיתי אותו לראשונה אחרי שכבר שמעתי על העלילה שלו... מקווה שעכשיו מובן
והתכוונתי לשרשור שפתחת לפני שבוע! לגבי הפרק האחרון!

randomalit

New member
אז אני אספר לך איך הגבתי

בזמנו הייתי רואה את הסדרה עם בת דודה שלי, פנאטית בדיוק כמוני. אני זוכרת בבירור שכמעט התעלפנו, פיזית. הרי זו סצינה שרומזת באופן מאוד ברור ל*משהו*. זה היה מאוד לא צפוי, ומאוד מאוד שונה מכל הרמזים העדינים שהיו עד אז. כמובן שזה שונה בגלל העובדה שזה פרק של ג'יליאן שהתמודדה עם היחסים של מאלדר וסקאלי בזמן שכריס קרטר עדיין לא היה בטוח לאן ללכת איתם . אני זוכרת שבזמנו, הייתי חברת ברשימת תפוצה של מעריצים ישראליים שהתכתבו באנגלית. מהיום שראינו את הפרק הזה, נראה שהדיון לגבי סקאלי ומאלדר והאם הם עושים את זה די הסתיים. מאותו יום היינו מוסיפים בסופו של כל אימייל את המשפט: They're doing it!!! בניצחון כי היינו משוכנעים שזהו, יש לנו הוכחה סופית. בקיצור, היה מצחיק :)

1Shir

New member
מסכימה עם כל מילה!

בטוחה שבמקומך גם אני הייתי כמעט מתעלפת... אבל תדעי לך שיש אסכולות שטוענות שלא ניתן להסיק ש-They're doing it על סמך אותו פרק!... בזמנו (שנה וחצי בערך) היו לנו כאן בפורום דיונים ארוכים בשאלה הזאת שאף הובילו לכתיבת פאנפיקים בנושא....

למעלה