שאלון!

randomalit

New member
כן, הבנתי את זה אחרי

שגילינו שסקאלי ביקשה תרומת זרע ממאלדר. אבל לפחות לתקופה מסויימת היינו תמימים ומאושרים, כמו בסיקסטיז

1Shir

New member
רגע ברשותך אני אחזיר את הגלגל אחורה

מה הבנת אחרי שגילינו שסקאלי ביקשה ממנו תרומה? שהם כן או שהם לא עשו את זה ב-ALL THINGS?...

randomalit

New member
שהם לא עשו את זה,

או לפחות שב-all things הם עדיין לא עשו את זה.

Gilliana

New member
שמת לב ש...

... רק את ואני ענינו שמאלדר ומוניקה יסתדרו יותר טוב מסקאלי ודוגט?

randomalit

New member
מעניין אם מאותה סיבה.

שניהם weirdos כאלה, ולכן נראה לי שאם ישימו אותם בחדר ביחד לכמה שעות ייצאו משם תאוריות משעשעות :).

Gilliana

New member
כן, יש להם גישה דומה

עם נטיה לאקצנטרי ולביזארי. דוגט וסקאלי לעומת זאת - שונים לגמרי. סקאלי, למרות הרציונאליות שלה, פתוחה גם לאקסטרים בעוד שדוגט שולל הכל מכל וכל וגם כשהוא רואה את הדברים מתרחשים לנגד עיניו, הוא ממשיך להכחיש ומחפש הסברים "הגיוניים" מטופשים. סקאלי רחוקה מהתפיסה הזו כרחוק מזרח ממערב.

Ice Age

New member
גמני

עניתי לפני שראיתי את שאר התשובות, כדי להיות אובייקטיבי. 1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי? מה שבטוח - זה שקוויקווג מת זה הדבר הכי טוב. 2. כנ"ל - למאלדר? כשהוא גילה שלסקאלי יש סרטן 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה? הפרק עם הג'יני. גרם לי לתהות. 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי? פרק המיקוח שלה עם איש הסרטן (שמישהו יזכיר לי איך קוראים לפרק?), ועם הקעקוע. בפרק עם הקעקוע מאלדר בכלל לא היה, נכון? או שהוא היה רק בטלפון? 9. כנ"ל - לגבי סקינר? AVATAR, והפרק שבו הוא, מאלדר וסקאלי במשבר אמון ומכוונים אקדחים אחד לשני. 10. האם היית רוצה עונה 10? ברור. אפילו עם זה רק סקאלי, דוגט ורייס. 11. איזה פרק הוא הכי משמח? אני מאוד מקווה שאף אחד לא ענה פה וויליאם. נראה לי שפרומותיאוס. 12. איזה פרק הוא הכי מדכא? זכור כי תמות 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה? כבר דנו על זה, לא? סגירת תיקים, אני חושב. 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה? סקאלי ודוגט. 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה? מאלדר ודוגט, כבר ראינו דוגמאות בעונה שמינית. נכון שמוניקה יילדה את סקאלי, אבל זה רק אחוות נשים. 16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס? לנגלי. 17. כנ"ל לגבי בחור?.. נו,מה? 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה? איש הסרטן במשרד של סקינר, בפעם הראשונה כמובן. 19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה? האמת 20. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה? יצר ההשרדות של קרייצ'ק

1Shir

New member
העיקר האובייקטיביות ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

בשאלה 8 (פרקי סקאלי) נראה לי שאתה מתכוון ל-EN AMI ("ידיד") מעונה 7. הפרק שבו היא עשתה קעקוע הוא NEVER AGAIN מעונה 4, ומאלדר דווקא כן היה שם, ולא רק בטלפון. בתחילת הפרק הם חקרו מישהו ולאחר מכן היו יחד במשרד ודיברו/התווכחו, בסוף הפרק הם היו יחד במשרד. במהלך הפרק הראו את מאלדר מספר פעמים וכן, זה היה בהקשר לשיחות טלפון עם סקאלי. ומה הפרק עם הג'יני גרם לך לתהות, אילו משאלות תבקש?

randomalit

New member
אהבתי את התשובה

שכתבת בקשר ל-Je Souite, הפרק עם הג'יני. למען האמת, הוא גרם רק לי לתהות.

Julia307

New member
לא הכי קשור אבל ../images/Emo13.gif

טוב לראות אותך מאיר. ומה המצב?

Ice Age

New member
סבבה

קצת עסוק אז אני לא מספיק לבקר לעיתים קרובות, ולהגיב עוד פחות. אבל לשאלונים אני תמיד עונה.

למעלה