גמני
עניתי לפני שראיתי את שאר התשובות, כדי להיות אובייקטיבי. 1. מה לדעתך הדבר הכי נורא שאי פעם קרה לסקאלי? מה שבטוח - זה שקוויקווג מת זה הדבר הכי טוב. 2. כנ"ל - למאלדר? כשהוא גילה שלסקאלי יש סרטן 3. איזה פרק הכי *השפיע* עלייך בסדרה? הפרק עם הג'יני. גרם לי לתהות. 8. איזה 2 פרקים לדעתך הכי מזוהים עם סקאלי? פרק המיקוח שלה עם איש הסרטן (שמישהו יזכיר לי איך קוראים לפרק?), ועם הקעקוע. בפרק עם הקעקוע מאלדר בכלל לא היה, נכון? או שהוא היה רק בטלפון? 9. כנ"ל - לגבי סקינר? AVATAR, והפרק שבו הוא, מאלדר וסקאלי במשבר אמון ומכוונים אקדחים אחד לשני. 10. האם היית רוצה עונה 10? ברור. אפילו עם זה רק סקאלי, דוגט ורייס. 11. איזה פרק הוא הכי משמח? אני מאוד מקווה שאף אחד לא ענה פה וויליאם. נראה לי שפרומותיאוס. 12. איזה פרק הוא הכי מדכא? זכור כי תמות 13. מהו סיום העונה/פרק הכי דרמטי שהיה? כבר דנו על זה, לא? סגירת תיקים, אני חושב. 14. איזה 2 לדעתך יסתדרו יותר טוב, סקאלי ודוגט או מאלדר ומוניקה? סקאלי ודוגט. 15. ולצורך העניין, מאלדר ודוגט או סקאלי ומוניקה? מאלדר ודוגט, כבר ראינו דוגמאות בעונה שמינית. נכון שמוניקה יילדה את סקאלי, אבל זה רק אחוות נשים. 16. מי הבחורה הכי יפה שאי פעם ראינו באקס פיילס? לנגלי. 17. כנ"ל לגבי בחור?.. נו,מה? 18. מה הסצנה שהכי הפתיעה אותך בסדרה? איש הסרטן במשרד של סקינר, בפעם הראשונה כמובן. 19. מה נראה לך הכי לא הגיוני בתולדות הסדרה? האמת 20. עם מה הכי הזדהית אי פעם בסדרה? יצר ההשרדות של קרייצ'ק