שאלות לאורטופד דר יחזקאל טיטיון

Avraham F

New member
שאלה לד"ר טיטיון, האורטופד הכי נחמד ב"רבין".

כאחד שעבר כריתת חצי רגל לפני 4 שנים (סכרת), האם יש סיכוי שהגדם הנותר יתארך משך הזמן ? השאלה, מאחר והמרחק בין הגדם לרצפה הולך ומצטמצם. תודה על התשובה המלומדת וד"ש לגברת טיטיון.

תודה על המחמאה.

אברהם שלום. אין שום סיכוי שהרגל מתארכת... אפילו אם היית לטאה, היית מגדל זנב חדש אולי, אבל לא רגל... בברכה - דר' טיטיון.

Avraham F

New member
תודה על התשובה, נרגעתי.

אני מוכרח להוסיף, שלא אצל כל אורטופד-כירורג הייתי מוכן לעבור את הכריתה. התעקשתי ולמרות כל הלחצים בעבודה ובחדרי הניתוך, זכיתי לידיו של ד"ר טיטיון, היחיד שלא "מכר" לי אשליות מכל הבכירים במחלקה האורטופדית. עד היום אני מודה לל, על הצלת מחצית הרגל האחרת ועל הצלת החיים מהנמק.

פרלמנים

New member
שים לב דר' טיטיון

נוספו בין השאלות שכבר ענית למעלה, עוד כמה "חידודים" ושאלות משנה (בעיקר שלי) לצורך חיזוק התשובות ולמען קוראים עתידיים. אודה לך אם תציץ שוב על השרשור כולו ותשלים תשובות... המשך אירוח מוצלח. ג'סיקה

אינה ו

New member
דר טיטיון שלום!

בני בן שנה, נולד עם ק"פ דו צדדי בדרגה 5.5 מטופל בשיטת פונסטי היו 12 שעות עם סנדלי מיטשל. יש לי 2 שאלות: 1. בביקורת האחרונה גילינו שטווח התנועה והגמישות של רגל שמאל פחות טוב מרגל ימין ולדעת הרופא המטפל העצם לא ירדה עד הסוף. הוא ביקש שנחכה להליכה עצמאית ובינתיים נעשה מתיחות. האם לדעתך מתיחות של 5 דקות ביום מספיקות או שכדאי לשקול פיזיוטרפיה ממושכת כמה פעמים בשבוע? כאשר אני עושה לו מתיחות הוא בוכה ומנסה לברוח האם זה אמור לכאב או שאני מותחת את הרגל יותר מדי? האם כדאי לחכות להליכה או לשקול התערבות כירורגית? 2. ברגל ימין האצבע השניה עולה על הבוהן. התופעה התחילה בתקופת הגבסים ולדברי הרופא אמורה לחלוף מעליה. מה דעתך? תודה מראש אינה

שלום וברכה

לדעתי אפשר להשקיע בזה קצת יותר מ-5 דקות ביום... הוא בוכה מהמתיחות כי זה לא כייף לו. ככה זה. לגבי התערבות כירורגית כדאי להתיעץ עם האורתופד המטפל בילד. לא ניתן להמליץ על התערבות ניתוחית דרך פורום במחשב ללא היכרות עם הילד. לגבי הבהן השניה הרוכבת מימין כדאי להמתין בסבלנות. אם לא יסתדר בעתיד ויפריע באיזו שהיא צורה, ניתן לטפל כירורגית. בברכה - דר' טיטיון.

יאללה - לילה טוב.

טוב חברים. סוגרים ת'באסטה. בשאלות בענייני בעיות כף רגל וקרסול, ניתן לפנות אלי בעתיד בפורום אותו אני מנהל בכתובת - www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/920 ביי דר' טיטיון.

פרלמנים

New member
תודה רבה לדר' טיטיון על האירוח../images/Emo70.gif

תודה על הנכונות, הזמן שהושקע והחיוך שליווה את תהליך התיאום והביצוע
מקווה שכולם קיבלו תשובות טובות ומועילות. ליל מנוחה ובריאות לכולם. ג'סיקה

למעלה