עמיר נחשב לתמצית האימו
S Super Alonit New member 28/6/07 #115 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif בגלל שהוא שומע להקות אימו אנחנו מכנים אותו (בצחוק כמובן) אימו.
B Brombit New member 29/6/07 #117 אבל עדיין לא הבנתי... ../images/Emo115.gif מה הרעיון של הבדיחה? למה הוא רוצה לירות בעמיר? ומה הרעיון של השינוי בין הכותרת לתוכן? יש לזה משמעות מסוימת? בקיצור, למה הוא התכוון? (זה נראה כבר כמו שאלות במבחן בספרות...)
אבל עדיין לא הבנתי... ../images/Emo115.gif מה הרעיון של הבדיחה? למה הוא רוצה לירות בעמיר? ומה הרעיון של השינוי בין הכותרת לתוכן? יש לזה משמעות מסוימת? בקיצור, למה הוא התכוון? (זה נראה כבר כמו שאלות במבחן בספרות...)
T The legendary DuDe New member 29/6/07 #119 שקראתי לטאריה מכוערת ואז אמרתי כאילו אני רוצה לירות בה אבל בעצם אמרתי שאני רוצה לירות בו. בכלל, אימו זה מצחיק. (עמיר=אימו), כל שאר האימואים זה סתם זוועה.
שקראתי לטאריה מכוערת ואז אמרתי כאילו אני רוצה לירות בה אבל בעצם אמרתי שאני רוצה לירות בו. בכלל, אימו זה מצחיק. (עמיר=אימו), כל שאר האימואים זה סתם זוועה.
B Brombit New member 30/6/07 #121 נחש מה? ../images/Emo115.gif עדיין לא הבנתי לא הבנתי את הפואנטה... כביכול רצית לירות בה כי היא מכוערת, אבל בעצם רצית לירות בו כי...?
נחש מה? ../images/Emo115.gif עדיין לא הבנתי לא הבנתי את הפואנטה... כביכול רצית לירות בה כי היא מכוערת, אבל בעצם רצית לירות בו כי...?
L lacrimosa girl New member 27/6/07 #80 הצייייייייללללללוווווווווווו ../images/Emo5.gif איתי אומר שאני יותר מציפנית מאלונה אהעעעעע ~יורה בעצמי~
הצייייייייללללללוווווווווווו ../images/Emo5.gif איתי אומר שאני יותר מציפנית מאלונה אהעעעעע ~יורה בעצמי~
B blacknwhite New member 27/6/07 #84 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא אומר את זה על בסיס תחושת בטן, או על בסיס מספר הודעות? בכל מקרה, אממ... מזל טוב?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא אומר את זה על בסיס תחושת בטן, או על בסיס מספר הודעות? בכל מקרה, אממ... מזל טוב?
L lacrimosa girl New member 27/6/07 #86 מספר הודעות :X Itay-Last night I dreamt that somebody loved me אומר: (737) lacrimosa girl (568) Super Alonit
מספר הודעות :X Itay-Last night I dreamt that somebody loved me אומר: (737) lacrimosa girl (568) Super Alonit
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/6/07 #89 עשית את הבלתי אפשרי! עשית משהו שכולנו חשבנו שלעולם לא יקרה....עקפת את אלונה במס' הודעות! תחי המציפנית החדשה של הפורום!
עשית את הבלתי אפשרי! עשית משהו שכולנו חשבנו שלעולם לא יקרה....עקפת את אלונה במס' הודעות! תחי המציפנית החדשה של הפורום!
L Lily SonataArctica New member 28/6/07 #103 זה לא הפתרון את צריכה להציף יותר מתמיד ולזכות בכבודך מחדש
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/6/07 #104 אלונה... את יודעת שאת תמיד תהיי הצונמי שלנו לא משנה מה את פשוט צריכה לחזור לכושר, מה רק 500 הודעות?
א אלאנקה New member 28/6/07 #105 אלונה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif בליבנו, את תמיד המציפנית מס' 1 :] XDDנו, עלומה, מה עובר עליך? לעקוף את אלונה?! יאללה, תחרות על התואר
אלונה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif בליבנו, את תמיד המציפנית מס' 1 :] XDDנו, עלומה, מה עובר עליך? לעקוף את אלונה?! יאללה, תחרות על התואר