שאלות, מענות, טענות.

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif

אתם בטח זוכרים את השירשור הלא נחמד במיוחד שהיה כאן לפני כמה ימים. אני לא מבין למה בכלל לא חשבתי לעשות את זה קודם- אבל אחרי התייעצות מחקתי את כולו. לא שבא לי לפתוח כאן מערכה שניה של הסיפור, אבל אני רק רוצה שתבינו שאין לכם מקום בהחלטות של ההנהלה, בטח שלא בצורת ההתבטאות התסלחו לי, דוחה, שהייתה שם. ועוד דבר? דיברתם על דיקטטורה- אבל מי שבקיא בנושא יידע שניצול מלא של הדמוקרטיה מביא לאנרכיה. פשוט החלטתי שלהעלים עין, כמו בפעם הקודמת- לא עובד. אז אני אשנה את הגישה שלי בנושא.
בפעם הבאה אם למישהו יש בעיה עם הניהול, במקום לדבר לא יפה ע"ג הפורום, אתם מוזמנים להכיר את פורום משוב. לילה טוב, איתי.

e b 2 2

New member
תגיד את זה להומוים שהסתובבו בירושלים..../images/Emo34.gif

דיברת על האנרכיה שהוא דיבר עליה

|תומכת|../images/Emo24.gif

אנשים, דיי לריב. זה מיותר ולא עוזר בשום דבר פשוט. ובאמת להתבטא נגד מנהלים על גבי הפורום זה לא במקום, וגם נגד חוקי תפוז. אם יש לכם בעיה עם מישהו דברו איתו בפרטי או כמו שאיתי אמר תפנו לפורום משוב.

danduuu

New member
לא הייתי פה מתי שהיה את הריב הזה, ואני גם

ממש שמחה שלא הייתי נוכחת בו..למה כל הריבים האלו אנשים? זה פורום כ"כ טוב ונחמד וכשאני שומעת על כל הריבים האלו זה רק מרחיק אותי איכשהו, אז תחשבו מה אנשים אחרים חושבים עלינו
די לא נחמד לריב ואני אוהבת את כולכם. זה רק מה שיש לי להגיד בעניין הזה.

dralan

New member
רעיון מצוין

אז, איתי, העמקת את הקשר עם הצד הרודני שבך? (;

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

(= ואנשים, בבקשה תשתדלו לא לקחת את זה לפסים אישיים, בתכלס אנחנו פורום מקסים עם מגוון מדהים של אנשים ולגיטימי שיהיו מחלוקות, אבל לא לתת לבטחון-העצמי-של-המדוכאים להשתלט על כל חלקה טובה.

למעלה