שאלת היום

Vdrums

New member
../images/Emo124.gifשאלת היום../images/Emo41.gif

מתי אפשר לבשר על סיום הקשר בטלפון? האם יש זמן מסויים שבו עדיין אפשר להרים טלפון ולומר זה לא נראה לי? האם חייבים להיפגש כי בטלפון זה מעליב? כי עצם העובדה שאתה נפגש כדי להיפרד זה לא נוח כי אתה יודע שאתה בא במטרה להגיד לה, "שמעי אני לא חושב שזה ילך ביננו..." איפה עובר הגבול בין הטלפון ל-4 עיניים?

Sefy

New member
אני לא מאמין בפרידה בטלפון

אבל זה אני, אני חושב שמתוך כבוד מינימלי, תאמר לה את הסיבות בפנים, אולי זה אפילו יעזור לשפר מצב אם אתה תהיה מעוניין.

puptitza

New member
דווקא בטלפון עדיף אם אתם עוד לא ממש

ממש יחד. אני הייתי מתעצבנת אם מישהו היה קובע איתי ואני הייתי מעונינת, והייתי מתכוננת ומחכה לפגישה, מתאמצת ומגיעה, רק כדי שיאמר לי שזה לא מתאים לו. תגיד בטלפון בעדינות ובכבוד אבל אל תטריח אותה להפגש איתך רק כדי לזרוק אותה (לא, להניח אותה בעדינות) מחוץ לחייך... זאת אני... וכמובן שזה סיפור אחר אם אתם כבר זוג והכל... אז תבוא אתה אליה ותהיה סופר מדהים ומתחשב אבל זה סיפור אחר לא?

T r i l i a n

New member
אולי אחרי פגישה אחת ../images/Emo4.gif

לפעמים יוצאים למלא דייטים, וברור שזה מה שכל צד עושה - פוגש הרבה אנשים. אז אחרי פגישה כזאת נראה לי אפשר להודיע טלפונית שזה לא זה.

tokit

New member
כל עוד הקשר לא ממש רציני,

עדיף טלפון, לשני הצדדים.. לפחות לדעתי. זה מונע מבוכה מיותרת ודיונים ארוכים שלא יובילו לשום מקום. קשר רציני הייתי מסיימת רק פנים מול פנים.

../images/Emo45.gif מסכימה

ואין לזה גבול בסגנון - אחרי 2.5 פגישות, חצי סרט ורבע כוס קפה.. זה עניין של הרגשה. הרגשת שמפתחת בינכם נשהו שנעצר - תן לה את הכבוד הראוי ותיפגש איתה. הרגשת שזה היה רק ניסיון שלא עבד, אפשר גם לשוחח בטלפון.

נ י נ י

New member
רגע...

זה לא רק להפגש כדי לומר לה - יש גם דרך לעשות את זה , מניסיון יש מקרים שעדיף כבר שיסתיימו בטלפון - לא ככה ילדה?

שאני לא אסכים איתך ?

ברור שככה. גם בדיעבד, אחרי שהקשר ניגמר יש דברים שעדיף לעשות בטלפון
(חוץ מזה אני מפחדת לא להסכים איתך, מה תעשי לי אח"כ?
)

לורן29

New member
מסכימה עם תוכית (טוקית? תוקית?טוקיט

?)(אשמח להסבר על הניק ואיך מאייתים
) כל עוד הקשר אינו רציני אין לי בעיה לסיים את הקשר בטלפון. אני לא חושבת שזה מגעיל או לא מכובד או מה שזה. אם זה באמת פגישות ספורות שלא הובילו לשומקום... אבל לרוב אני משתדלת להגיד ברגע שאני יודעת-אחרי דייט למשל. ותמיד עדיף שלא למשוך את זה

shame on you../images/Emo70.gif

גם לא נמצאת בשיעור, לא משלימה את החומר הנלמד ועוד מעיזה לשאול ככה, שחור על גבי פורום, לאירועי הפרק הקודם???? לא יפה.

כשמרגישים שרוצים להרים את הטלפון

זה הזמן הכי טוב לעשות זאת. לגבי דרך הפרידה, זה תלוי בקשר שהיה לאותו בן זוג. מן הסתם במידה והיה להם קשר ארוך ורציני - טלפון לא יאה לפרידה. אבל במידה והקשר היה קצרצר אני לא רואה בפרידה בטלפון עלבון, ההפך אני ארגיש בנוח יותר שלא הייתי צריכה לראות אותו ב - 4 עיניים כשהוא אמר לי את זה.

דנטל

New member
פרידות לא אמורות להתקיים בטלפון

אבל בתור מי שהקשר האחרון שלה היה המון בטלפון כי הוא היה אילתי ואני תל אביבית, ובתור מי שגם את הצעת הנישואין קיבלה בטלפון וגם את הודעת הפרידה קיבלה בטלפון, זה מה-זה לא נורא.

תלויי......./images/Emo41.gif

כמה זמן אתה מכירים? אם זו קשר ולא חברות אז טלפון זה אחלה וזה בסדר גמור אבל, אם אתם חברים זה סיפור אחר. שורה תחתונה זה תלוי ברצינות הקשר ובאכפתיות שאתה רוכש לבחורה.

Savage Garden

New member
זה מזכיר לי פרידה איומה../images/Emo128.gif

בה חברה שלי נפרדה מבן זוגה ב E-mail.... והמסכן עוד עשה Reply....

Vdrums

New member
שלא תגידו שאני לא מעדכן.

זה אכן נעשה בטלפון, והיא לקחה את זה קשה והגדירה את זה בתו "בום".
כולה שבועיים god damn it... היא אמרה שהיא תתגבר... מה לעשות. פעם מישהי גמרה איתי בטלפון אחרי חודש שיצאנו, לא נראה לי כזה קריטי.

למעלה