שאלת היום

Sefy

New member
שלא תגיד שאני לא אמרתי לך!

אבל הקשבת לכל חסרי הרגישות פה

אם היא קיבלה את זה ב'בום'

היא הייתה מקבלת את אותו הבום פנים מול פנים, ההבדל היחיד הוא שגם תומר היה מקבל בום..

Sefy

New member
בפנים מול פנים...

זה היה לפחות מכובד יותר, חוץ מזה שאני חושב שהוא היה צריך לדבר איתה על מה שמציק לו, ואולי זה היה מסתדר..

אני לא בעד דיבורים מיותרים.

הוא לא גמר את זה רק בגלל השתיקה. הוא בעצמו הגיב לשאלה שלי - אם הוא מעוניין בה - ב'לא ממש'. אז זה לא זה. החבר הראשון שלי היה חייל ועשה שבוע/שבוע. בכולופן, חודש רציתי להיפרד ממנו ולא ידעתי איך. הרי בבסיס זה לא נעים לשמוע דברים כאלה ולא מכובד לפלאפון, אבל שבוע הוא מתגעגע אליי ואז שהוא חוזר לזרוק אותו? בסוף זרקתי אותו דרך שיר...

Sefy

New member
זה לא אומר שהיא חושבת אותו דבר...

ואני עדיין חושב ששבועיים זה מספיק זמן בשביל לראות אותה פנים מול פנים, ולומר לה איך הוא מרגיש, שתראה את בעיניים שלו, ולא בצורה קרה דרך טלפון אבל היי, אני אדם דפוק, ככה אני חושב

זה תלוי ובעייתי.

כבר ציינו את הסיבות שמובילות לפגישה, כמו גם את הסיבות להימנע מפגישה. אם בחור יודיע לי שהוא רוצה לראות אותי - א. אני ישר אשמע על הקול שלו ואדע שזה הסוף ואז זה סתם יעיק עליי שאני צריכה להיפגש איתו בשביל זה. עדיף לעשות את זה בפתאומיות. ישר ללב. ב. במידה וטעיתי, ואני חושבת שזה דייט מין המניין, ברגע שאגיע, כולי לבושה, מאופרת מאורגנת, והבחור יזרוק אותי, אני לא אהסס לרגע, אתלוש לו ריס ריס ולא אתן לו לבקש משאלה!

Sefy

New member
אבל שוב, זו את, לא כל אחת!

את לא יכולה לדעת שככה גם היא חושבת, ועובדה, שהיא נפגעה מזה יותר.

יותר ממה?

מאיפה לך לדעת שאם הוא היה עושה את זה בארבע עיניים היא הייתה נפגעת פחות?? ועוד דבר, ברור שזו אני [אם לא הייתי אני, הייתי נבהלת
][וגם היא לא כל אחת]. אבל לפי כל מיני 'אניים' קטנים אנחנו צריכים לעשות החלטות שכאלה

Sefy

New member
כי זה יותר מכובד...

שהוא משקיע את הזמן להפגש איתה ולהסביר לה איך הוא מרגיש. כשהוא עושה את זה בטלפון, זה בגלל שהוא גם לא רוצה לתת הזדמנות ולא רוצה להתמודד עם איך הצד השני מרגיש. זו פחדנות לדעתי.

Vdrums

New member
זו לא פחדנות, אבל להגיד

לה בואי ניפגש ולעשות את זה יותר דרמטי ממה שזה, לא נראה לי לעניין. היא תתכונן לפגישה איתי ואז תתאכזב כפליים. ואמרתי לה שאם יש לה משהו לומר שתגיד לי, היא אמרה שזו החלטה שלי פלטה ביי וזהו... זה פאקינג שבועיים, זה גישוש.

Sefy

New member
קודם כל, אני מדבר בכלליות, לא עליך.

אז אל תפגע מדברים שאני אומר. דבר שני, זה שנפגשים ומדברים על זה, לא הופך את זה ליותר דרמטי. אולי היא תעריך את זה שאתה לוקח את הזמן ומנסה שהיא לא תפגע ? חשבת על זה בצורה כזו ? ודרך אגב, המון יכול לקרות בסה"כ שבועיים, אתה יכול לגלות שהיא רוצחת שכירה גם

אז הוא לא רוצה לתת לזה הזדמנות, אז?

זו לא פחדנות. אני הייתי מתכעסת אם גבר היה מוציא אותי מהבית כדי לגמור איתי. במידה והוא היה גומר איתי בטלפון, הייתי מאוד נעלבת נכון והייתי מתרצת את זה בצורה של אין לו כבוד כלפיי לגמור איתי פנים מול פנים, אבל האמת היא שהאגו שלי זה הדבר היחיד שהיה נפגע שכן אני מדהימונת ואיך הוא יכל לגמור איתי..!?!?!?

Sefy

New member
איך אפשר לגמור עם מתוקה כמוך ? ../images/Emo8.gif

אז בואי נחשוב על הבחורה הזו, אני די מכיר צורת מחשבה של בנות: "יופי, ניצל אותי, הכניס אותי למיטה וזרק אותי כי נמאס לו" תגידי לי כמה בנות לא חושבות בכיוון הזה כשדבר כזה קורה ?

לי אף פעם לא עברו מחשבות כאלה בראש

מהסיבה הפשוטה שאני מנצלת וזורקת.
אם הבחור מלכתחילה לא היה סגור על עצמו שהוא רוצה את הבחורה הזו [וזה מה שקרה עם תומר שלנו. (שאגב, איפה הוא באמת בזמן שאנחנו דנים על חיי האי מין שלו!?!?!)], והוא בכל זאת נכנס איתה למיטה - זה ניצול! [ע"ע שרשור קודם. הגדרת הניצול של ספי
] אני לפעמים לא גומרת אבל הם, תמיד, דארלינג..

Sefy

New member
כבר אמרתי שאת טובה לא ? ../images/Emo8.gif

אבל אנחנו לא מדברים עלייך, ואיך אמרת "אם הבחור מלכתחילה לא היה סגור על עצמו שהוא רוצה את הבחורה הזו, והוא בכל זאת נכנס איתה למיטה - זה ניצול!" - אז ההגיון מנצח את החירמון

למעלה