שבוע הספר-עולמהדיסק אחרון!

ויימס

New member
כן, אני זוכרת...

90 אחוז מההודעות בפורום היו שלי, שלך ושל lore. ועכשיו 90 אחוז מההודעות בפורום הן שלי... ומלדיקט עוזר קצת
(סתם, מלדיקט אתה גבר-גבר!) אם כל כך משעמם לך, את מוזמנת להתפטר ולשרוץ בפורום ואז יהיה לך מעניין איתנו! (או שמא לא כל כך מעניין
) עזבי לאכול, זה לא חשוב... אני- צריך לעשות מפגש פורום. אחותי הקטנה- אבל את היחידה שתגיעי! ...היי! יש לנו מפגש פורום כבר עכשיו!

Athaclena

New member
אחותך מגעילונה

כמו האחים שלי... דוקא לא בדיוק, הם התבגרו לאחרונה איכשהו. אחד אפילו שלח לי SMS פורים שמח! הדבר הכי קרוב שאפשר לסדר למפגש פורום שבאמת יעבוד זה לוודא שכולם יתחברו באותו זמן ולעשות צ'אט (מפגש אבל לא פיזי), ואולי לשים תמונות.

ויימס

New member
לא, היא בסדר...

פשוט יש לה נטייה להיות צינית וזדונית (היא מקרקרת לי מאחורי הגב- "מעניין כמו מי"). אבל היא לא מגעילה. היא גם אומרת שאם אני לא אגן עליה יפה, היא תכתוב בפורום: "נטע טיפשה. נטע רעה והיא גומרת את כל הטישו בבית."
איזו ילדה קטנה חמודה ומשעשעת! (היא שונאת שאני קוראת לה 'קטנה'
)

ויימס

New member
היות והיא הלכה עכשיו,

אני יכולה להגיד לטובתה שרבים מהרעיונות לשיפור חזות הפורום היו שלה...

Maladict

New member
דווקא יכול להיות נחמד

מפגש פורום. אבל מאחר שאין לי חיים עכשיו בגלל הלימודים אני מקווה שהוא ידחה עד להגעת הימים הטובים שבהם יהיה לי זמן. ואגב אני גבר-גבר, גבר.

ויימס

New member
דווקא מפגש צ'אט זה רעיון די טוב.

וגם לשים תמונות. אבל אני כבר אמרתי שאני לא שמה תמונות שלי לפני שכולכם שמים, ואפ'חד לא שיתף פעולה (
איזו הפתעה).

The Mad Hatter

New member
כטוב בעיניכם..

זה מה שיש לי באנגלית בבית ולא הבנתי כלום. אנחנו בשיעורי ספרות (כי אני עדיין לומדת. איזה כיף לי.) לומדת בעיקר עגנון. אני דווקא די אוהבת.. ובשביל שייקספיר אני אחכה קצת. אולי עדיף שלא למדתי אותו בבית הספר. שמעתי שהוא עושה לאנשים טראומות לכל החיים. P:

למעלה