שלום לכולם !!!

לירונר

New member
../images/Emo124.gif שלום לכולם !!!

(עברו לנוח) אני לירון, ואני המנהל שלכם. אני מקווה שנכיר טוב יותר עם הזמן. בכל אופן אתם מוזמנים לפנות בכל בקשה שהיא אליי או אל אוהד (שוליית המנהל שלכם), אנחנו פה בשבילכם.
על הפתיחה המחודשת של הפורום, אני מקווה שהוא יחזור להיות פעיל ומשגשג כמה שיותר מהר.
נ.ב... אם לא תראו את oh-da בזמן הקרוב זה בגלל שהוא נחסם על זה שהוא כתב הודעה לפניי

nedisrael

New member
שלום לכולם. תקוו שהמנהל רק יצחיק

אתכם ולא.. טוב, אני מניח שתלמדו על בשרכם..

גלעד יא

New member
שלום המנהל...

אפשר להתחיל איתך או שאתה תפוס? מזל טוב על הפורום החדש, אבל אני מקווה שלא תשכח לאן אתה גם שייך
לכל חברי הפורום - יש לכם הרבה מזל שלירו
מנהל גם את הפורום הזה. אל תתאהבו בו - הוא שלי!!!

לירונר

New member
מאהב שלי ../images/Emo99.gif

אני תפוס, תלמד לחטט בכרטיסישיים... המון המון
על הברכות. ותפסיק עם הריגשי, אני לא עוזב עוד אף אחד ככה שאני לא אשכח לאן אני שייך (החתימה האישית מעידה הכל)...

איך פתאום יש כל כך הרבה אנשים?

גם כשהפורום היה מופיע בקהילות אף אחד לא נכנס, מנהלים יקרים, פירסמתם את הפורום איפשהו?

oh-da

New member
לא פרסמנו,

פשוט "דיווחנו" לאנשים שאנחנו מנהלים פה

oh-da

New member
כנראה בגלל שאוהבים אותנו

אז באו אחרינו...אנחנו יכולים לשמש כצוות עירור פורומים, כל פורום שנבוא יבואו אליו אנשים שלנו

nedisrael

New member
טוב, אולי אותך אוהבים, אבל

לגבי המנהל השני אני כבר לא יודע..
סתם, לירו, אתה יודע שאני אוהב אותך. טוב, לא.
בכל מקרה, שאלה, מה המנהלים הנכבדים מתכוונים לעשות כדי להחיות את הפורום הזה?

לירונר

New member
המנהלים הנכבדים צריכים גולשים...

יש ברשימת חברי הפורום רק 3 אנשים
אבל אם הצלחנו להחיות את בנים בלבד, נצליח להחיות גם את זה. וכמובן שהם צריכים לדעת מתי משודרת הסידרה

oh-da

New member
אתה צריך לדעת,

אני כבר יודע
יום רביעי ב 21:35, ערוץ 3 כמובן! לפי מה שאני זוכר ראיתי יום שישי אחד בערב שידורים חוזרים... ואם אני טועה אתם לפחות יכולים לצחוק על זה שנשארתי בבית ביום שישי בערב

oh-da

New member
לכתוב 80% מן ההודעות../images/Emo6.gif

סתם, לא... אנחנו נפרסם אותו מחדש, נקדם אותו בעמוד הקהילות בתפוז ו/או בעמוד הראשי, נמציא/נתאים משחקים נחמדים, נביא אנשים שאנחנו מכירים שרואים את הסדרה, נפרסם לא רק בתפוז או באינטרנט... בקיצור נעשה כל מה שנצטרך

אני יכול אולי להביא מישהי!

איזה תרומה נכון? היא הייתה בפורום פעם, אולי אני ישכנע אותה לחזור

למעלה