שלום לכולם !!!

אני בעיקרון מדבר עם אחת באיי סי קיו

אז אולי אני יצליח לשכנע אותה ואתם לא תצליחו כי היא כבר הרבה זמן לא כותבת בפורומים... היא נטשה אותם כדי לשחק באיזה אתר

Bohemian kid

New member
../images/Emo46.gif אוי תפוז המעצבנים האלה...

שבועיים אני מחכה לתשובה
בסוף הם מחזירים תשובה, מנהלים מתחת לגיל 16 רק אם יש להם שני המלצות... הייתה לי המלצה אחת ועכשיו יש לי שתיים. תכננתי לשלוח את זה היום - אחרי יום השואה. אבל אני נכנס ומתפלא לראות שתפוז נתנו לשני אנשים שבחיים לא היו בפורום, לנהל אותו
זה מגעיל, זה דוחה וזו חוצפה ממעלה ראשונה. שלא נדבר על זה שהמנהל אל יודע אם הסדרה משודרת, איכס

nedisrael

New member
אוי, באמת.

אני מבין את הכעס שלך, אבל זו לא סיבה לתקוף את המנהל. ללירונר כבר יש מוניטין של החייאת פורומים, וכנראה שאתה לא מספיק טוב אם היית בפורום הזה והוא היה מת. אני מאחל ללירון ואוהד הצלחה בהחייאת הפורום.

Bohemian kid

New member
לא הבנתי:

וכנראה שאתה לא מספיק טוב אם היית בפורום הזה והוא היה מת. זה מה שחשוב שהוא יחיה את הפורום וזהו
הוא לא מתעניין בסדרה מספיק כדי להכנס לפורום הזה פעם אחת ולכתוב פה משהו, אבל ברגע שיש איזה פורום מת טוב בואו נהיה מנהלים מקבלים הטבות זה כיף....

oh-da

New member
לירונר ואני כבר מנהלים בתפוז

למעלה מחצי שנה... אני רואה את הסדרה הרבה, וגם לירונר רואה, הוא פשוט לא ידע אם זו עונה חדשה או ישנה ומתי בדיוק משדרים, זה הכל... וכן, על פי התקנות בתפוז שכבר מונהגות די הרבה זמן, אם את מתחת לגיל 16 ואין לך המלצות של מנהלים לא תוכלי לנהל פורום, מצטער...

לירונר

New member
מאתמול בצהריים אני חושב מה לכתוב

בחתימה האישית שלי... עדיין לא מצאתי איזה משפט מחץ טוב שיפרסם את שני הפורומים בלי כל אפלייה בינהם.

לירונר

New member
אני מנהל את פורום בנים בלבד.

שהוא אחד מהפורומים היותר חיים של תפוז, שזכה אפילו בפרס על זה שהוא פורום הגאווה הטוב ביותר. אתה אולי לא יודע, אבל הפורום הזה עד לפני 8 חודשים, היה מת לגמרי. אחרי שאני נכנסתי לניהול הוא חזר להיות פעיל ותוסס. אוהד מנהל עוד כמה פורומים, בינהם את עכו-נהריה, ואת אהבה בגיל ההתבגרות (אם אני לא טועה).

oh-da

New member
אני מנהל 4 פורומים כרגע...

תהרוג אותי וזהו, אהבה בגיל ההתבגרות, על בנות ועל בנים ועכו-נהריה. אהבה בגיל ההתבגרות הוא אחד הפורומים המצליחים פה בתפוז...

Bohemian kid

New member
1. אני בן....

2. יש לי, ורציתי לשלוח אתמול אבל היה יום השואה, אז לא היה לי נעים לשלוח... אם הוא רואה הוא לא יכול להבדיל? ובכלל אם הדרה כ"כ מעניינת אתכם, אני עדיין לא מבין למה לא נכנסתם כלאן כשהפורום נפתח, ומאז שהוא קיים בכלל
ואני ידעו שאתם מנהלים בתפוז, וזה מה שמשגע אותי שתפוז מעדיפים לתת פורום לסתם אנשים שסכימו לומר: טוב אני אקח את הפורום" שתפוז הודיע שאין מנהל לפורום, במקום מישהו במתעניין בפורום והיה משתתף שלו לפני זה...

לירונר

New member
אבל אתה רצית לשלוח אתמול...

אני ביקשתי כבר לפני שבוע... ושוב, אמרתי לך - תפנה לתפוז, ותדבר איתם בקשר למה שאתה חושב. רק חבל שאתה לא מעריך אותי ואת אוהד כמנהלים, וחושב שאנחנו סתם אנשים. אף אחד אינו מושלם.

nedisrael

New member
בקטע הזה אתה צודק,

זה באמת לא הכי פייר שתפוז מעדיפים מנהלים חיצוניים מאשר אנשים שמפרסמים בפורום בקביעות. אך מה לעשות, זוהי המדיניות שלהם. מלבד זאת, אני בטוח שתהנה מהפורום הרבה יותר כשיהיו פה אנשים.

nedisrael

New member
זה בהחלט חשוב.

מנהלים נמצאים בשביל שהפורום יהיה חי ומעניין לאחרים. להיות מנהל זה לא רק הטבות (לא כל כך גדולות, ד"א) אלא גם עבודה. הוא אוהב את הסדרה, וברגע שיש פורום מת עדיף שתפוז יכניסו מנהל שיחיה את הפורום ולא יכיר עד כדי כך את הסדרה מאשר שימנו מנהל שמת על הסדרה אך ישאיר את הפורום מת. תראה כמה אנשים הצטרפו מהרגע שמונו המנהלים החדשים!

לירונר

New member
מה שנדישראל ניסה להגיד זה...

שגם כשאתה היית חבר פורום והוא היה מת, כנראה שלא עשית הרבה בשביל לנסות להחיות אותו. אני לא יכול להסכים כי אני לא יודע מה הלך פה וכמה אתה עשית. וזה לא משנה כרגע. לבנים בלבד לא הייתה הנהלה במשך כמה חודשים טובים, ובכל זאת אני המשכתי לנסות ולעורר דיונים. ואם אתה חושב שהמצב היה יותר טוב מהפורום הזה אז אני יכול להגיד לך שממש לא. כי גם שם היו רק 3 או 4 כותבים קבועים, שאני בינהם. זה שאני לא נכנסתי לפורום לכתוב זה לא אומר שאני לא מתענין בסידרה. אני מאוד אוהב אירוויזיון, וגם בפורום אירוויזיון אני לא כותב. זה שאני לא כותב לא אומר שאני לא יודע כלום או לא מבין כלום. ובוא אני אגיד לך משהו - נכון שנכנסתי לנהל את הפורום הזה כי הוא היה מת, אבל עשיתי את זה רק בגלל שלי כואב הלב שסוגרים לגולשים פורום בגלל שהמנהל שלו עזב... ובקשר ל"מקבלי הטבות" - אני רק יכול להגיד לך שאני לא מאלה שמקבלים הטבות מתפוז. אני לא יודע אם מותר לי בכלל להגיד את זה או לא, אבל תפוז הם אלה שמממנים למנהלי הפורומים שלהם את האינטרנט. אני בחרתי מרצון שלא לקבל את ההטבה הזו, ועוד כמה הטבות נוספות. אני עושה את העבודה שלי כגולש רגיל (שיכול למחוק את ההודעות שלו
). ולנהל פורום זו לא עבודה כל כך קלה, צריך הרבה זמן, מחשבה וכוח רצון בשהיל לנהל אחד, ובטח שצריך הרבה יותר בשביל לנהל מספר פורומים. ואם אתה כל כך אוהב את הפורום שלך, אני מקווה שתעזור לנו להעיר אותו ולקדם אותו, כי רק בשביל זה אנחנו פה.

Bohemian kid

New member
אוקיי, אז עזוב את ההטבות...

אאתה אמרת בעצמך:"כי רק בשביל זה אנחנו פה." אתה לא פה כיז ה מעניין אותך.. אתה פה רק כדי להחזיר את הפורום לחיים, זה מה שרציתי לעשות מתוך התעניינות בפורום לא כי הציעו לי...

למעלה