מה שנדישראל ניסה להגיד זה...
שגם כשאתה היית חבר פורום והוא היה מת, כנראה שלא עשית הרבה בשביל לנסות להחיות אותו. אני לא יכול להסכים כי אני לא יודע מה הלך פה וכמה אתה עשית. וזה לא משנה כרגע. לבנים בלבד לא הייתה הנהלה במשך כמה חודשים טובים, ובכל זאת אני המשכתי לנסות ולעורר דיונים. ואם אתה חושב שהמצב היה יותר טוב מהפורום הזה אז אני יכול להגיד לך שממש לא. כי גם שם היו רק 3 או 4 כותבים קבועים, שאני בינהם. זה שאני לא נכנסתי לפורום לכתוב זה לא אומר שאני לא מתענין בסידרה. אני מאוד אוהב אירוויזיון, וגם בפורום אירוויזיון אני לא כותב. זה שאני לא כותב לא אומר שאני לא יודע כלום או לא מבין כלום. ובוא אני אגיד לך משהו - נכון שנכנסתי לנהל את הפורום הזה כי הוא היה מת, אבל עשיתי את זה רק בגלל שלי כואב הלב שסוגרים לגולשים פורום בגלל שהמנהל שלו עזב... ובקשר ל"מקבלי הטבות" - אני רק יכול להגיד לך שאני לא מאלה שמקבלים הטבות מתפוז. אני לא יודע אם מותר לי בכלל להגיד את זה או לא, אבל תפוז הם אלה שמממנים למנהלי הפורומים שלהם את האינטרנט. אני בחרתי מרצון שלא לקבל את ההטבה הזו, ועוד כמה הטבות נוספות. אני עושה את העבודה שלי כגולש רגיל (שיכול למחוק את ההודעות שלו
). ולנהל פורום זו לא עבודה כל כך קלה, צריך הרבה זמן, מחשבה וכוח רצון בשהיל לנהל אחד, ובטח שצריך הרבה יותר בשביל לנהל מספר פורומים. ואם אתה כל כך אוהב את הפורום שלך, אני מקווה שתעזור לנו להעיר אותו ולקדם אותו, כי רק בשביל זה אנחנו פה.