שלום לכולם !!!

לירונר

New member
אולי לא שמת לב למה שאמרת מקודם

אני לא הייתי מגיע לנהל את הפורום אם זה לא היה מעניין אותי או מתאים לי. אני יכול ללכת לנהל גם את פורום הרזייה לאחר לידה, אני רזה כמו מקל. אבל שוב - לא הייתי עושה את זה אם זה לא היה מתאים לי. תאמין לי שזה לא קל לי לנהל שני פורומים, למרות שיש עוד מנהל פה ועוד מנהל שם.

לירונר

New member
המנהל יודע מתי היא משודרת...

אני מאוד אוהב את הסידרה, לא הייתי לוקח על עצמי ניהול של פורום שאני לא מתאים לנושא שלו. אם אתה חושב שתפוז עשו טעות בכך שהם נתנו לי ולאוהד לנהל את הפורום אתה מוזמן לפנות אליהם ולהגיד את מה שיש לך להגיד. כל מה שאני יכול להגיד לך זה שאני לא מנהל מאתמול, ומכירים אותי לא מעט מנהלים אחרים שיודעים בדיוק מי אני.

nedisrael

New member
יש קצת הבדל בין בנים בלבד לפורום

הזה. לא מניסיון אישי, אני לא מגיע לפורום ההוא, אלא מסיפורים שלך המנהל הנכבד. בכל מקרה, זה פורום דיונים על סדרת טלוויזיה, כמה כבר אפשר לדון בפרקים? זו לא סדרה כל כך מורכבת.. לעומת זאת, פורומים אחרים הם יותר פורומי היכרות וכאלה (כמו הפורום שאתה מנהל, לירון), לכן הם פעילים יותר.

לירונר

New member
צודק.

ולצערי היא גם לא משודרת בתדירות שסדרות אחרות (כמו משחק החיים המזעזעת) משודרות, ולכן הפורומים שלהן פעילים יותר. ועוד משהו בקשר לבנים בלבד - שים לב שרוב פורומי הגאווה חופפים בנושאים שלהם, ושם אפילו קשה יותר לשמור על פורום שיהיה פעיל ומשגשג. ומי אמר שהפורום הזה לא יכול להיות בנוסף לפורום הטלוויזיה פורום חברתי

Bohemian kid

New member
אתה מנסה בכוח לתת הוכחות שאתה לא מת

אים לניהול הפורום
הסדרה הזאת משודרת כל יום
ב7:45

nedisrael

New member
אתה יכול להגיד "שידורים חוזרים"?

זה שמשדרים כל יום שידור חוזר לא אומר שזו תוכנית יומית. תהרוג אותי וזהו היא תוכנית שבועית מובהקת.

לירונר

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני יודע מתי היא משודרת... אני לא עד כדי כך מפגר שאני אבוא לפורום בלי לדעת אפילו מתי הסדרה משודרת. קצת הומור לא מזיק אנשים...

oh-da

New member
לירון!!!!!../images/Emo46.gif

מרוב שאתה כותב אני לא רואה את ההודעות שלי

לירונר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אז אני אחסום אותך, ככה אתה באמת לא תראה את ההודעות שלך

התערבות קלה...

למרות שאני לא צופה אדוקה של הסדרה, ראיתי שגלעד בירך את לירוני אז נכנסתי לפורום. נכון שיש לך זכות להגיד את זה, אבל אתה חייב קודם להכיר את לירוני לפני שאתה מדבר. לדעתי, הוא אחד מהמנהלים הכי טובים של תפוז. חוצמזה שהוא מאוד נחמד, התרומה שלו לפורום שלנו, "בנים בלבד"(נו אז מה אם אני בת
) הייתה מאוד גדולה והיא עדיין כזאת. אחרי עזיבתו של גיא התמנו מנהלים חדשים אבל גם הם עזבו והפורום די התדרדר...ועכשיו הפורום במצב מצויין מאוד. אתה מוזמן לבוא לבקר בפורום ולראות את התרומה שלו לפורום(וגם שלך גלעד, אל תדאג). אתה מוזמן לבוא לפורום, ולראות בעצמך. ואני לא אומרת את זה סתם, תכיר אותו ותראה. אני חושבת שעדיף לפנות למנהלים של תפוז עצמם, ולא למנהלי פורום בנוגע למדיניות שלהם.

לירונר

New member
גם על זה חשבנו...

אבל תן לפורום להתאושש קצת, הוא אפילו לא מופיע עדיין בעמוד הקהילות.

למעלה