שרשור חגיגי

MASHY BOSTON

New member
תמרי בת 7.5 חודשים ../images/Emo60.gif

אין לי תמונה לבד איתה מהחודש האחרון, אז אחת לבד של תמרי, טוב ?

cookie1

New member
הצצתי ונפגעתי

אני מצרפת קישור לאתר שלנו כדי שתוכלו לראות הכל מהתחלה ועד הסוף ! כמובן שגם התוצאה המדהימה מופיעה ....

משוש30

New member
ואי איילת פשוט תמונות מדהימות

ישבתי עכשיו ודפדפתי בין האלבומים...התמונה שלך בהריון בשחור לבן מדהימה פשוט והתמונות של יובל...הרגו אותי התמונות עם השיער הארוך והתמונות עם משקפי השמש (דרך אגב יש לתינוקות???) והאמבטיות ו... בקיצור מקסים מקסים מקסים והנה זה קורה שוב!!

עינבלית

New member
איילת- איזה אתר מדהים!

התמונות שלך מההריון, האושר שקורן וזורח לך מהפנים, ויובל המקסים שגדל וגדל- עברתי במשך דקות ארוכות על האלבומים ועל התמונות- איזה יופי!

משוש30

New member
תמונות מקסימות!

כרגיל התמונות של בית החולים מעלות דמעות בעיני...

גם יערה רוצה!

ראיתי רק עכשיו את השרשור המקסים, לפני הלידה לא היתה לנו מצלמה דיגיטלית אז התמונות ככה ככה... הנה אמא אילה הגדולה בשבוע 41 בחדר שחיכה ליערה בסבלנות אין סופית.

עינבלית

New member
yyyy איזה מרגש!!!

אני מתמוגגת הכי מהתמונה שלך בפורום, עם הפנים הכי רגועות במזרח התיכון! וגם-מדהים כמה שרזית! נשיקות לאפרוח. מחר בבוקר נלך לנמשים- תבואו גם?

ועתליה שרק נולדה

עם שבעת הסנטרים של אמא שלה, שנורא התאמצה לראות אותה (לא כל כך הצלחתי, אז נאלצתי לסמוך על הבטחתו של אבא שלה, שהיא חמודה).

ואני לא מצליחה להעלות תמונה עדכנית

מפני שהיא כבדה מדי... כמה חבל לפספס את חלון ההזדמנויות...

wieci

New member
איזה תמונות יפות, והנה שלנו ../images/Emo26.gif

הטבילה האחרונה בים בערך שבועיים לפני הלידה (שבוע 34)

wieci

New member
יום אחרי הלידה.

תמונות ישר אחרי הלידה אין לי. ירידת המים היתה מפתיעה מאוד (שבוע 36) ואפילו לא חשבנו להביא מצלמה (הייתי בטוחה שאני הולכת הביתה).

למעלה