שרשור חגיגי

סם2

New member
את יכולה בבקשה להסביר? ../images/Emo9.gif

ילדת תוך 10 דקות? (וגם התלבשת
)

דפנה מי

New member
חס ושלום../images/Emo151.gif|../images/Emo6.gif

הבטן שלי היתה משהו מיוחד. היא בכלל עשתה טובה שהתחילה לתפוח כדי שהסביבה תבחין רק לקראת חודש שביעי(!!!!)-כמאמר שכנה שלי:"את בטוחה שאת חודש שביעי ולא שבוע שביעי?!?". היא היתה הולכת ו"נעלמת" תוך דקות, כנראה בהתאם למרחבי הקילומטראז' שעדי הרביצה שם בפנים (לא שהיה לה הרבה לאן ללכת....). אין לי שמץ של מושג איך הדבר הזה קרה-אבל היא היתה נעלמת לחצי מגודלה ושבה חזרה ל"מימדים" הנורמליים-וכל זה בתוך פחות מ 10 דקות, במהלך חודש תשיעי, בעודי לבושה לא בחדר לידה ושום דבר לא נעלם מבפנים (אותה כמות מים, אותה הילדה
). התמונות הללו צולמו ב 22/9 ועדי נולדה כשבועיים אחרי, במשקל 2.885. אולי היא הלכה לרגע למקרר לתפוס אוכל וחזרה

pepperony

New member
יופי של תמונות, אני די גונזת את

התמונות של לאחר הלידה פשוט אחרי הלידה המוטרפת הזו עם שבוע אשפוז בגלל הרעלת, הזירוזים החוזרים - שכוללים כניסה ויציאה מחדר לידה - אני ממש לר זוכרת כמה פעמים - זו אחת הסיבות שלא כתבתי אף פעם את סיפור הליה הוא פשוט נראה לי כמו הזייה שארכה שבוע..היו לי כל כך הרבה מיילדות ובסוף קיסרי שבסופו הייתי 24 שעות אם גלי חום שאפשר היה לחשוב שהגעתי לגיל המעבר ולא שילדתי. כך שתמונות יפות אין לי עם לירי שלי אבל תמונה שריגשה אותנו היתה הרגע שבו הניחו עליי טת לירי כשעתיים אחרי הניתוח..ואיך היא זחלה והחלה לינוק..בעצם כלום - לא היה לי אפילו קולסטרום אז, אבל היא התמידה ותוך כדי כתיבת מילים אלו היא נרדמת עלי עם הפטמה בפה כמובן

משוש30

New member
תמונה כל כך מרגשת ../images/Emo7.gif

הנה עכשיו אני העצבתי לי...את מתן ישר חטפו ממני בגלל כל סיפור המלריה והאפגר הנמוך ולא נתנו לי להניק בחדר לידה רק יום אחרי...
טוב לא נורא בלידה הבאה הכל ישתפר נכון?

pepperony

New member
גם אני לא הנקתי בחדר לידה..אפילו לא

הצלחתי ממש לראות אותה..רק בזוית העין..וישר לקחו אותה..זה היה בקיסרי והייתי מטושטשת לגמרי אבל מהרגע שראיתי אותה בזווית העין לא הפסקתי לחייך...כאילו נתנו לי פרוזק ולא אפידורל. אח"כ לקחו אותי לכשעתיים השגחה שם ראיתי רק את האיש שלי ואת אמא שלי..הם סיפרו לי עליה..לא יכולתי להירגע. רק כשהאחות ששמרה עליי אמרה לי תנסי להירגע ולנוח כדי שיהיה לך כוח כשתפגשי איתה..ומכיוון שהייתי חייבת להיות שם החלטתי לנסות ולהירדם, עצמתי עיניים וכל הזמן פקחתי כדי להביט על השעון הענק שהיה תלוי שם..ובדיוק באחת ושלושים אמרתי לאחות...לא צריך לקחת אותי מפה??? התמונה הזו צולמה כמה דקות מאוחר יותר כאשר שכנעתי את האחיות לתת לי אותה למרות שהן אמרו שאני לא אוכל להניק אחרי הקיסרי.

עינבלית

New member
זיהיתי את החלוק הכחול שאחרי הניתוח

כי גם לי היה כזה...ורק אחרי המקלחת של 12 שעות אחרי הניתוח, מקבלים חלוק ורוד ויפה כמו לשאר היולדות... מי ניתח אותך? (אצלי- זמברג) כל טוב וחג שמח עינבל

pepperony

New member
../images/Emo13.gif לי היה חלוק ורוד לפני כי הייתי

מאושפזת..וכל פעם כשהייתי נכנסת לחדר לידה מחליפה לכחול ואז חוזרת לורוד..ככה זה היה שבוע שלם. איזה כיף
... גם אותי זמברג - הוא עשה לי גם את מעקב ההריון. חג שמייח

ornaok

New member
תמונה מדהימה

ולירי שלך מתוקה מסוכר... תכונה ידועה אצל בנות בשם לירי

איזה שרשור מרגש!!! ../images/Emo13.gif

וכולכן מקסימות!!! ועכשיו - אני: שבוע 35 בערך (ועדיין אני לא יודעת לספור שבועות הריון כמו שצריך
)

ornaok

New member
מירבי, תמונות מקסימות../images/Emo24.gif

אבל הרסת אותי עם הנעלי פיל עם השימלה האלגנטית

אדר שלי

New member
והנה אנחנו! ../images/Emo141.gif

עם הצירים - עדיין בבית, ביום של הלידה (ובעצם, ילדתי רק למחרת בבוקר בניתוח)

למעלה