שרשור שמות

מית צאן

New member
../images/Emo124.gifשרשור שמות../images/Emo124.gif

אוקי, אני פותחת כאן שרשור שמות שכולם יגידו את שם... אבל באמת את שמם ולא כינוי...
נגיד אני: עמית ואני מבקשת שתקראו לי בכינויים כי אני לא כל כך אוהבת את השם עמית...
נעם
*שם נסגד בעיניי*
*גם הילדה נסגדת בעיניי*

לי אף פעם לא היה כינוי ><

או שקראו לי עדן (ליטל תמיד קוראת לי עדן
) או שפשוט מכנים אותי סנוביש, או סנוביש צ'אן ^^ אבל זה עדן ^_^

Yoley

New member
עדן זה שם יפה ^^

לגביי - אתם יכולים לקרוא לי יולי...

Yoley

New member
לא

יולי זה רק הכינוי, אין לי כוח לכתוב את השם האמיתי...

../images/Emo107.gifנמ..

אין לי בעייה איך יקראו לי... ענבר, מלפפוני, פקצה [כמו שמישי מסויימת קוראת לי לפעמים בצ'אט
]... כל עוד לא קוראים לי 'בונבון' כמו אמא שלי >_>; מי שרק יעז לקרוא לי ככה, אני אהרוג אותו. ברור?

Bakura

New member
אין בעיה, בונבון. ../images/Emo9.gif

חחח... סתם. אני גאה בחסינות שלי. אם תהרגי אותי, אין פיקים ^.^ אה, וגם לי יש את שמה היפה של היצור האקראי הזה, ~ענבר~ אבל אני מעדיפה שתקראו לי באקורה. או באקי צ'אן. או באקורה סאמפאיי. או באקורה סנסיי :p תלוי.

../images/Emo107.gifאני לא אהרוג אותך,

רק בגלל הפיקים שלך. סתם. האמת שזה לא מפריע לי ממש...
ולמה את לא כותבת יותר? ומתי תכתבי את ההמשך לפיק אינויאשה/סשומארו? *עיני עגל מעונות* העם רוצה עוד! עוד! ; ; [אני? קרצייה? מה פתאום?! באקורה אמורה להיות רגילה כבר ממזמן למעריצות פנטיות >_>]

Kiku

New member
טוב אז...

לי קוראים ריטה... אין לי כינוי... סתם מעוותים את השם שלי
(לדוג: ריטוש, ריטקה) וזהו ^^

Kiku

New member
אה ו...

הכינוי שלי (kiku) זה השם שלי ביפנית... בערך... אז אפשר לקרוא לי גם ככה...

yaeluv

New member
השם שלי הוא:

(מרגישה כמו במבחן) יעל מכיתה: ח'4 בי"ס: חקלאי פ"ח חחח ...לי יש כינוי מוזר...הסבר ארוך בדמיון שלי..
לא יודעת אם נהוא באמת ארוך..רק מסובך..אבל הוא פוקהונטס (מהסרט)...וזהו..בערך...גם לי יש כינוי ילדות שכל המשפחה היו קוראים לי יעלי בלי (BELLY) הכוונה בטן..היה לי בערך בטן...נו לכל ילד היה...לא? (מחורפנת הולכת לישון...)

מית צאן

New member
היי לכלבה שלי קוראים בלי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

Belly
בלושקה הכלבה ה-שולטת

למעלה