שרשור שמות

../images/Emo107.gifרגע.. *בוהה בך*

את מכירה אולי את נועה? זאת עם העיזים? והאחים שלה מטיה ועימנואל? והיה לך אולי פעם גורת וינמר? והכרת מישי שקראו לה קים? ואת האחות שלה ענבר [זאת עם הכלבה שקראו לה לייקה, והחתולה נלי]?

פינל

New member
בגלל שזה ממשיך...

השם שלי הוא זוהר ("שם מגעיל והמוני אם תישאלו את דעתי" סתם, סתם... ציטוט מהארי פוטר *נזיפה למי שלא קלט*) אבל אני ממש מעדיפה שתיקראו לי פיינל, שזה היה אמור להית הכינוי שלי אבל אין לי כוח לעבור את כל התהליך של החלפת שם...

Fay Wood

New member
לא זיהיתי את השורה ../images/Emo12.gif... ../images/Emo168.gif

מגיעה לי נזיפה!!! איך יכולתי?! *מרביצה לעצמי* באקה באקה באקה!!! זה אומר שהרבה זמן לא קראתי את הספר הראשון...
עזבו אותי אני ברביעי! בפעם ה-40 אולי...
כמה זמן לא שמעתי באקה...

keep smiling

New member
מעו ^_^ ../images/Emo117.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

קיפי
נו, אין לי שם פרטי, מעצבנים >0<

J e i n

New member
השם האמיתי שלי זה ג'ני

אבל אפשר לקרא לי גם ג'יין, כמו הכינוי, לא אכפת לי ^^ אתם יכולים לעוות את השם שלי איך שבא לכם עם צ'אנים למיניהם או מה שלא יהיה, רק בחיים אל תקראו לי ג'ינג'ר!!!!!!! (לא סביר שבכלל תחשבו על הכינוי המפגר הזה.... אבל מי יודע 0.0 החברה המטומטמת שלי קוראת לי ככה... ארררר בא לי להרוג אותה
) בקיצור תקראו לי איך שבא לכם, רק לא ג'ינג'ר (אלא אם כן אתם מחפשים דרך מהירה להתאבד)

J e i n

New member
השם האמיתי שלי זה ג'ני

אבל אפשר לקרא לי גם ג'יין, כמו הכינוי, לא אכפת לי ^^ אתם יכולים לעוות את השם שלי איך שבא לכם עם צ'אנים למיניהם או מה שלא יהיה, רק בחיים אל תקראו לי ג'ינג'ר!!!!!!! (לא סביר שבכלל תחשבו על הכינוי המפגר הזה.... אבל מי יודע 0.0 החברה המטומטמת שלי קוראת לי ככה... ארררר בא לי להרוג אותה
) בקיצור תקראו לי איך שבא לכם, רק לא ג'ינג'ר (אלא אם כן אתם מחפשים דרך מהירה להתאבד)

למעלה