שרשור שמות

YaAr0nEt

New member
יעלי צריכה ללכת לישון כי היא מרגישה

מחורפנת יתר על המידה מששיעור מתמטיקה! (מי לא?!) אני מרגישה גם מחורפנת אבל זה רק כי מתן החליט לצייר לי על החולצה בגיר...

אוקא :]

קוראים לי חופית XP אבל אני מעדיפה שתקראו לי- שיאורי, שיאו-צ'אן, שיאו, שיאה, קיטש, או פשוט כמו שבאקי קוראת לי: חופיתושקה. בעצם לא, רק לבאקי מותר ^^;

קוראים לי הדר ואתם יכולים לקרוא לי

הדרו (Haderu)- צ'אן הדרו זה השם שלי ביפנית :) השם המלא שלי ביפנית זה Haderu Moshi דוד שלי קורא לי דרנו מנדרה... תקראו לי איך שבא לכם :)

עוריט

New member
*לא קשורה*

הדר\ענבר שם יפה!! לרגע הייתי משוכנעת שחברה שלי *הדר* נכנסה לפה אבל בגלל שהיא מתעבת אנימות\פקאצה התעשתתי מהר. מין הסתם היא לא הייתה יודעת איך קוראים לה ביפנית. אבל אופטימיות זה טוב^^ הא ונמנמנמ....למי שיעניין-השם שלי הוא אורית *כמה פתטי* והממ.ניק...או ארלין,או שרוטה,או מוזרה,או עוגיט *דפקו לי תשם בלי קשר*

Naraku SeXy

New member
אוקיי ! עכשיו אני אזכור שמות !

עמית צ'אן גאון ! טוב ..אז אני זהר .אבל אני מעדיפה היקארי צ'אן

GalaxyAngel

New member
O.O

אממ.. קוראים לי גל.. אין לי ממש בעיה עם השם הזה ככה שאתם יכולים לקרוא לי ככה ^-^ עדיף גל צ'אן..לא מתה על השם הזה אבל ניחאאא XD

ניצן.. אבל אני מעדיפה ניצנע!

אני אוהבת שמות שלכן! *משננת* עמית נגע דפנע נעם שירה חופית אפרת כ"ו....

ShiraChan

New member
תורי! ^.^

אז ככך..... קוראים לי שיר (ממש צפוי לא?0.0) אתם יכולים לקרוא לי בשמי או בשם הכינוי (שירה צ'אן) אצלי כל חברה/ידיד קורא/ת לי בכינוי אחר0.0 הכינויים: שירה צ'אן ^.^ שיש (SHISH, לא SHAISH) פגי :p (זה משום שאני נמוכה? אוך איזה כינויים משונים...) LITEL ONE (אוקי מי שיקרא לי ככה או פגי אני אקסח לו את הצורה! ואני לא צוחקת0.0) שירוש (כמו שאמא שלי קוראת לי... >_>") וחלק כמובן קוראים לי שיר ^^ בשביל זה קואו לי ככה>_> המציאו לי שם בשביל לקרוא לי ככה! אז למה להמציא שמות קאלה אכזריים;-; למרות שאני יודעת שזה בצחוק :p

harar8

New member
שמי הוא

הדר ואני לא יודעת באיזה כינוי תקראו לי harar זה טעות בשם וזה היה אמור להיות hadar (אין לי כח לשנות את השם) ובכלל סתם חשבתי על הכינוי הזה אני בכלל לא אוהבת אותו

Sazanami

New member
השם שלי...

אדוה.ממנו הגעתי לסזאנאמי. אדוה-גלים קטנים-Ripple. הלכתי למילון יפני ותירגמתי-Ripple->Sazanami הנה למדתם עוד מילה!

לי Li

New member
ליטל (או בקיצור - לי)

אין לי העדפה מסויימת לאחד השמות, אני מגיבה לשניהם

למעלה