תומאס - הראיון המלא

היויו

New member
עם כל הכבוד...

הראיון פורסם כאן במהלך חודש שלם כמעט. היו לפחות שלושה שרשורים שונים של שאלות, שניים מתוכם ספציפיים לשאלות לראיון עם תומאס. אם היה לך כל כך חשוב, למה לא הצגת את השאלה? או יותר טוב מזה - למה לא ארגנת בעצמך ראיון וטרחת על התרגום, הבחירה, העריכה, התרגום חזרה והכתיבה? וואלה יופי.הכי קל לבקר שבוע אחרי...

Dark Muse

New member
שבונים מגדל יפה, מקבלים מחמאות

אבל שהוא מתמוטט לאחר כמה זמן, מישהו צריך לתת ביקורת. כל הכבוד שלך על היוזמה לראיין את תומאס. כל הכבוד על העריכה, תרגום בחירה, עריכה תרגום כתיבה שלך. עם זאת, שלהקה עם שם של נייטוויש באה לארץ להופיע, כשהיא מוציאה אלבום חדש שרבים לא יצליחו לאזין לו טרם המופע. ולהקה שמחליפה זמרת כמו TARJA שעם כל הכבוד לתומאס וחבריו, היא היתה הפרזנטציה של הלהקה, מאוד צורם שלא נשאלו על הנושא אף שאלות. אל תפגע, אבל אני בטוח שראיונות דומים לאלו שפורסמו כאן עשו כבר מזמן, מלבד דעותיו על ישראל (כמו ספרים אהובים, מה לדעתך הכי רע בעולם, מאיפה אתה לוקח השראה וכו'). אני לא נכנס לפורום הזה, כי נייטוויש היא להקה נחמדה שאני אוהב, אבל לא מעריץ (לא מאמין בערצה). לכן, גם לא ידעתי שקיים מקום שאפשר לשאול שאלות. יותר תמוהה שאם עמד פה עץ שאלות לתומאס במשך חודש, איך אף אחד לא חשב לשאול על העבודה עם אנט, על השינוי שחל בנייטוויש, על מה אנו אמורים לצפות מהם בהמשך, על איך הם יופיעו כשלאנט אין יכולת שירת אופרה כלל. שוב תודה על הראיון ובאמת כל הכבוד. אם זאת, זה לא ראיון מקורי וחלקו גם היה משעמם. (ואם תרצה, תראה בזה ניסיון להתקדם כשאתה תראיין את אנט בקרוב כפי שהודעת, ולא כביקורת שנועדה בכוונה להשמיץ).

box 5

New member
חפרתי וזה נמחק... תפוזונה

בחור יקר, עם כל הכבוד, אל תתלונן. משעמם לך? אל תקרא. לא טוב לך? קח יוזמה, תפעל בעצמך. נורא פשוט להגיד שלא שאלו את זה ואת זה ובלהבלה... אבל יאיר באמת השקיע המון בזה, וזה שאתה עכשיו בא בטענות זה טוב ויפה, אבל כשהיה שרשור שאלות לא זכור לי שכתבת משהו. חוצמזה, שתומאס ענה על השאלה הזאת מיליון פעם. יהיו שירים ישנים, הסולמות של אנט יהיו קצת שונים סביר להניח, והיא תעשה רק את השירים שהיא מסוגלת לעשות במגבלות הקול... אבל ההופעה לא תהיה מורכבת כולה משירים חדשים. הכל ברוח טובה, כן?

Dark Muse

New member
אתה מוכן להראות לי פעם אחת

שהוא ענה על השאלות האלו? (שאתה מציג את התשובות אליהן כאן). לא מבקש יותר מזה. תודה

רגע,

אתה בעצם מתלונן שלא היינו מספיק יצירתיים בשביל לעלות על שאלה כזאת ולשאול אותה? אז ממ, אנחנו מצטערים שלא הפעלנו את המחשבה הזאת. אם התשובה לשאלה כל כך מציקה לך אני בטוחה שיש אפשרות לשאול את חברי הלהקה באמצעות אתר האינטרנט שלהם.

למעלה