תומאס - הראיון המלא

Super Alonit

New member
אממ... לא סגורה על זה,

אני אוהבת הרבה מאוד סוגי אומנות פלסטית אבל בעיקר ציור, פיסול, ו-ויטראז'. בזמן האחרון אני גם עושה הרבה פימו אבל זה בעיקר מאכלים ננסיים
|שמנה|

The Cat Woman

New member
חחח אני עשיתי פרה ממש מכוערת

כניסיון ראשון בפימו...
ועכשיו חשבתי לקנות פימו בצבעים נייטרליים ולהכין מהם חרוזים.

Super Alonit

New member
כן אבל קשה להכין חרוזים../images/Emo10.gif

פעם הייתי מכינה אבל כל חרוז זה קריעת תחת... אני רוצה לקחת קורס של כמה שיעורים וללמוד איך עושים. :] (כי חלאס! כמה גלידות קטנות כבר אפשר לייצר?
) ועברתי לאוכל רק כי סיימתי את מיכסת החיות שקיימות על הפלאנטה
(ואת לא רוצה לדעת איך יצאה הפרה הראשונה שלי
)

The Cat Woman

New member
אהממ... אם לא שמת לב...

החלומון הזה בא אחרי שיש לי כבר בית משלי וטון כסף כדי להגשים אותו
אז כמובן שיש לי חלומות אחרים, הרבה פחות חומריים (בית= משפחה, אהבה וכו')

Super Alonit

New member
סבבה:] נשמע כיף.../images/Emo3.gif

(בהתחלה קראתי את 'החלומון' כחלמון, נו, הדבר הזה בביצה... וזה היה מוזר
)

../images/Emo12.gif הוא ממש חמוד.

הראיון הזה [גם אני נדפקתי ובאתי לרשום רעיון
] ממש יפה! התשובות שלו.. בעיקר על האינטרנט והניתוח של השירים- זה באמת נראה שהוא עונה מהלב ולא סתם ככה.
כיף לך שדיברת איתו!

Itay Simons

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifלמי שנכנס לכאן דרך שער תפוז../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לשרשר שאלות לראיון עם אנט כאן.

גליזה

New member
הגעתי מהשער../images/Emo3.gif

וקראתי הכל למרות שאני לא שומעת נייטוייש
היה מעניין דווקא
כל הכבוד לכם על ההישג האדיר

Dark Muse

New member
כל הכבוד על הראיון, אבל...

חבל שלא שאלת משהו מאוד חשוב (לפחות בעיניי). היה מאוד מעניין אותי לדעת את התשובה שלו לשאלה, האם הם יוכלו לבצע שירים שהם עשו בעבר בלי tarja. הרי נייטוויש באים להופעה עם זמרת חדשה, וכנראה הם יאמצו סגנון קצת שונה (מבלי לשמוע את הביצועים המלאים של אנט). זה יהיה חבל להרבה אנשים אם נייטוייש לא יוכלו לבצע את השירים שעשו אותם גדולים. אף אחד עדין לא יודע איך האלבום החדש, ויכול להיות שהוא רחוק מאוד מהטעם של הרבה אנשים אם הם שינו סיגנון.

shirlapes

New member
אם הבנתי אותך נכון:

הם דווקא כן מתכוונים לבצע את השירים הישנים שלהם עם הסולנית החדשה. התכנון שלהם הוא 50%-50% בין החדשים והישנים.

box 5

New member
כדאי מאוד שזה לא יהיה 50-50

הכוונה, יש 5 אלבומי אולפן מלאים... איך הם רוצים לחלק 5 ו-1 שווה בשווה בהופעה? :\ אין בזה שום היגיון, חוץ מזה שהם רוצים לקדם את אנט ולהשכיח את טארייה.. יופי ב'מת

shirlapes

New member
תתקנו אותי אם אני טועה?

אבל בסיבוב הקודם שלהם גם כן רוב הרישים היו מה"אלבום האחרון" (במקרה הזה - once).

box 5

New member
אוח כתבתי ונמחק לי הכל אז אני אקצר =\

תפוזונה =\ זה מצב שונה עכשיו... כי הזמרת חדשה וגם החומר שונה בצורה מסויימת ממה שהיה... אם הם יעשו יותר מדיי שירים חדשים ופחות מדיי ישנים זה עלול לאכזב את המעריצים שלא הכי מתים על החומר החדש, ובאו בשביל לשמוע קצת מנייטוויש של פעם... ולא חושבת שהם רוצים לאכזב כלכך הרבה מעריצים =] קיצר, אני ממש מקווה שזה לא יתחלק 50 50... זה גם לא טור רגיל, כמו בפינלנד/ארה"ב שכל אלבום חדש יש סיבוב הופעות שם... הם לא הופיעו פה אפ'עם, וסביר להניח שאחרי ההופעה הזאת הם לא יחזרו לפה המון זמן (אם בכלל), אז נראה לי שהם יגוונו יותר בחומרים... לא'דעת, אני מקווה =]

The Cat Woman

New member
עם כל הכבוד- זה TOUR לקידום האלבום

סבב ההופעות הזה יוצא רק בגלל תחלופת הסולנית והאלבום החדש- ולמען קידומם, אז למה בדיוק זה לא הוגן/ בלתי אפשרי לחלק 50-50 את השירים בהופעה? זה הדבר הכי הגיוני בעולם.

למעלה