זה ואנס מיידלע אני גם ראיתי באתר, וגם בחנות אחת שיש בה המון ואנס (כמובן החנות האהובה עליי )
M may90 New member 19/7/05 #59 זה ואנס מיידלע אני גם ראיתי באתר, וגם בחנות אחת שיש בה המון ואנס (כמובן החנות האהובה עליי )
D DesertRose7 New member 19/7/05 #61 זה ואנס ../images/Emo45.gif ואנס זה חברה.. זה לא דגם יש בחברה כל מיני דגמים יש גם קפקפים ונעלי בית פרוותיות..וכל מיני אחרים
זה ואנס ../images/Emo45.gif ואנס זה חברה.. זה לא דגם יש בחברה כל מיני דגמים יש גם קפקפים ונעלי בית פרוותיות..וכל מיני אחרים
B bustedit New member 18/7/05 #8 אממ.. שאלה איפה זה? ומתי? כי אני רואה מעריצים מאחורה.. זה איזה אירוע או משו?
D DesertRose7 New member 18/7/05 #13 באמת שכחתי להגיד.. זה מהפרימיירה של צ'ארלי ומפעל השוקולד בבריטניה
D DesertRose7 New member 18/7/05 #17 חחחחחחחחחחחח..../images/Emo6.gif תגידי לי שאת צוחקת.. זה הסרט - 'צ'ארלי ומפעל השוקולד' והתמונות מהפרימיירה שלו בבריטניה חחח.. אבל זה באמת היה מצחיק
חחחחחחחחחחחח..../images/Emo6.gif תגידי לי שאת צוחקת.. זה הסרט - 'צ'ארלי ומפעל השוקולד' והתמונות מהפרימיירה שלו בבריטניה חחח.. אבל זה באמת היה מצחיק
I inbal287 New member 18/7/05 #26 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif זה בגלל ששינית לזה את השם . זה אמור להיות "צ'ארלי והשוקולדה". זה מבוסס על ספר [תקראו!]. הספר שאני הכי אוהבת, אני מתה לראות ת'סרט כבר .
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif זה בגלל ששינית לזה את השם . זה אמור להיות "צ'ארלי והשוקולדה". זה מבוסס על ספר [תקראו!]. הספר שאני הכי אוהבת, אני מתה לראות ת'סרט כבר .
D DesertRose7 New member 18/7/05 #28 אבל לסרט - קוראים אחרת לא סתם יצא חרוז.. Charlie & The Chocolate Factory ונקס טיים - כשאת צריכה שיר חדש של הראסמוס.. בואי אלי.. יש לי אותו כבר כמה ימים טובים
אבל לסרט - קוראים אחרת לא סתם יצא חרוז.. Charlie & The Chocolate Factory ונקס טיים - כשאת צריכה שיר חדש של הראסמוס.. בואי אלי.. יש לי אותו כבר כמה ימים טובים
I inbal287 New member 18/7/05 #30 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo99.gif אממ אז את מרגלת אחרי בMTV,הא? למה לא אמרת לפני? ולפעם הבאה תדעי, שיש לך שיר חדש של הראסמוס ישר תשלחי לי, אין מצב שאני אגיד לא. [הם כה נסגדים ]. ו...כפרעלייך .
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo99.gif אממ אז את מרגלת אחרי בMTV,הא? למה לא אמרת לפני? ולפעם הבאה תדעי, שיש לך שיר חדש של הראסמוס ישר תשלחי לי, אין מצב שאני אגיד לא. [הם כה נסגדים ]. ו...כפרעלייך .
D DesertRose7 New member 18/7/05 #31 שעמם לי.. אז נכנסתי לשם ואז ראיתי שביקשת שיעלו לך.. ואז ראיתי שגם העלו לך, אחרת הייתי שולחת לך בכיף מבטיחה פעם הבאה..
שעמם לי.. אז נכנסתי לשם ואז ראיתי שביקשת שיעלו לך.. ואז ראיתי שגם העלו לך, אחרת הייתי שולחת לך בכיף מבטיחה פעם הבאה..
I inbal287 New member 19/7/05 #53 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif
I inbal287 New member 19/7/05 #52 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני תוהה למה../images/Emo3.gif ונכון ספר מקסים ?
P PunK RocK 1o1 New member 18/7/05 #21 אוי זה היה מצחיק../images/Emo6.gif זה היה ברצינות? הווו אני רוצה ללכת לראות את זה.. הוא יודע לאיזה סרטים ללכת.. גו ג'יימס=]
אוי זה היה מצחיק../images/Emo6.gif זה היה ברצינות? הווו אני רוצה ללכת לראות את זה.. הוא יודע לאיזה סרטים ללכת.. גו ג'יימס=]