הא..חח..טנקס!
B bustedit New member 19/7/05 #49 ג'יימס שמאלי?!?!?!?? וואההההה מה עובר על כולם? חחחחחחחח קודם דני עכשיו ג'יימס.. חחחח פששש אתם מחדשים לי
ג'יימס שמאלי?!?!?!?? וואההההה מה עובר על כולם? חחחחחחחח קודם דני עכשיו ג'יימס.. חחחח פששש אתם מחדשים לי
H Hip Hop star New member 19/7/05 #50 כולה שמאלי... איזו התלהבות של ממש... בונא מאי,את והאובססיות המוזרות שלך...
M may90 New member 20/7/05 #72 לא נעלבתי אבל זה לא סיבה לקרוא למישהי גויה רק בגלל שאין לה דעה בקשר להתנתקות אני בת 15 למען השם! הקול שלי לא חשוב
לא נעלבתי אבל זה לא סיבה לקרוא למישהי גויה רק בגלל שאין לה דעה בקשר להתנתקות אני בת 15 למען השם! הקול שלי לא חשוב
S sparx New member 21/7/05 #76 ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifג'יימסי אתה מדהים !!!!!!!!!!! ^_____^ הוא כל כך חמוד! איזה חיוך מושלם יש לו...!! *___* תצא עוד...תצא עוד הרבה!!! וצ'ארלי ומפעל השוקולד רולז!
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifג'יימסי אתה מדהים !!!!!!!!!!! ^_____^ הוא כל כך חמוד! איזה חיוך מושלם יש לו...!! *___* תצא עוד...תצא עוד הרבה!!! וצ'ארלי ומפעל השוקולד רולז!