החוליה החלשה-Century Child

אמממ, אין כזה דבר מוקדם מדי..

ואנחנו לא פורום סקס לנוער, אבל תמיד כיף לדבר על זה, וואי, זה באמת אחד הכיפים.

The Cat Woman

New member
אמ... אמ... אמ..... גמני הייתי בגיל הזה ../images/Emo8.gif

כולה לפני איזה שנתיים, ואם אני נהניתי אז אני מניחה שגם אתם

Brombit

New member
רק לי לא כיף לדבר על זה ../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

אני חסרת מיניות מתוסכלת...
כל פעם שאתם מדברים על זה נהיה לי רע ואני מתחילה לחשוב על זה שאין לי (עדיין. אני מקוה...) את הקטע הזה של המיניות, ובזמן האחרון אני כבר לא יכולה להישאר אדישה כמו פעם... *מתגנבת לפורום סקס לנוער/בעיות בגיל ההתבגרות*

Brombit

New member
כן... אומרים את זה הרבה... ../images/Emo115.gif

ככה את מכבידה עלי עוד יותר
----------------------------------- אני לא רוצה לעשות את זה
אני רוצה לרצות לעשות את זה, אבל אני לא רוצה לעשות את זה
נראה לי שאני צריכה רופא...

Super Alonit

New member
זה עוד יבוא לך בובה!../images/Emo24.gif

בין אם את לא רוצה ובין אם אין לך, זה קורה לכולם בסוף

Brombit

New member
מה זאת אומרת קורה? ../images/Emo115.gif

"אם את לא רוצה"- אם אני לא רוצה מה? "אם אין לך"- אם אין לי מה? בכל מקרה, עובדה שלמשל לך זה כבר 'קרה' (אני מניחה), ואת בכלל יותר קטנה ממני...
ומאיפה לך שלכולם זה קורה בסוף?
אולי יש כאלה שמשהו לא "עובד" אצלם כמו שצריך?

מותק, אין שום דבר אצלך ש"לא עובד" כמו שצריך.

אני מכירה דיי הרבה בנות שהגיעו כבר לגיל 17 ואף פעם אפילו לא התנשקו/היה להם חבר רציני (=חברים אחרי תקופת היסודי ש"דיי" לא נחשבת). לכל אחת יש את הזמן שלה, עוד יגיע זמנך :]

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאני עד גיל 16 וחצי- 17 לא התנשקתי בכלל

מה רע בזה? זה היה בכלל מרצון.

Brombit

New member
נקוה ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

למרות שנראה לי שאצלי זאת בעיה יותר רצינית... אבל השרשור הולך ונמחץ שמאלה וכבר אין מקום...

Super Alonit

New member
זה קורה לכולם-לכולם!../images/Emo24.gif

לכל אחד יש את הזמן שלו. אני למשל לא התנשקתי לפני גיל 15... זה לא שמשהו לא בסדר איתי, פשוט חיכיתי לבנאדם הנכון.
(ובסוף בכל מקרה נפלתי על איזה שמוק חרמן
) חוצמזה בת כמה את?
אני בטוחה שיש לך עוד מספיק זמן... אל תמהרי. מתי שיתאים לך יהיה הזמן הנכון, אני אומרת לך.

The Cat Woman

New member
אתה לא שמוק.... רק חרמן....

אלא אם כן אתה רוצה לספר לי על איזה אשכים שגדלים לך מהסנטר? (חחחח סאות'פארק!!!
)

Brombit

New member
אני בת 17 ../images/Emo115.gif

אבל אצלי זה לא רק זה... למשל, אני בחיים לא יכולה לראות בחור ולחשוב "איזה חתיך!". פשוט אין לי את הקטע הזה... ובכלל, באופן כללי אני לא נמשכת לבנים... אני יכולה לראות בחור/נער ולחשוב שהוא נראה טוב, ואז מתחשק לי להסתכל עליו, אבל אף פעם לא מתחשק לי לגעת בו בשום צורה... וזה לא שאני נמשכת לבנות או למשהו אחר (מה שלא יהיה...) במקום, אני פשוט לא נמשכת.. וגם קשה לי לתאר לעצמי שאני יוצרת קשר עם בן... או עם מישהו בכלל... כי אני גם ביישנית בנוסף לכל הבעיות
ואני לא חושבת שיש לי עוד כל כך הרבה זמן
ואני עדיין חושבת שאני צריכה רופא

אני מכירה מישהי שבדיוק בדיוק במצב שלך.

בת 17 כמעט, עד השנה לא יכלה להגיד על מישהו שהוא לא ג'וני דפ/מישהו מסרט פנטזיה עם כנפיים או משהו לא אנושי כולשהו בו(=אנשים שהם מחוץ להישג יד, אפשר אפילו להגיד שבצורה מוקצנת מחוץ להישג יד) שהם נראים טוב. רק השנה היא הפתיעה אותנו שהיא אמרה לנו שהיא ראתה מישהו ברחוב שנראה טוב. אבל כמובן שהיא לא עשתה עם זה כלום. :X בניגוד אלייך לה זה לא ממש מפריע. :/ היא לא יצור חברותי במיוחד... אבל היא מותק
היא לא מרגישה כל משיכה אל בנים, או אל בנות. קוראים לזה א-מיניות. בדרך כלל זה עובר בשלב מסויים, יש פורום כזה בתפוז אפילו :]

למעלה