החוליה החלשה-Century Child

Brombit

New member
אז איך קוראים לפורום? ../images/Emo115.gif

ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו כזה...

מממ..

אולי התרחשה אצלך פיקסציה בשלב החביון?|מושפעת מפרויד| חח סתם. לא חושבת שיש לך מקום לדאגה.גם אם זה יבוא מאוחר-בסופו של דבר זה יבוא.
די נו.זה כ"כ מתאים לתיאורייה הפסיכוסקסואלית של פרויד,שקשה לי לא לנסות לנתח את המצב שלך בעזרת התיאורייה שלו

Brombit

New member
אז תנסחי :) ../images/Emo115.gif

רק תנסי לא להשתמש במילים כמו "פיקסציה" או "חביון"...

The Cat Woman

New member
אני לא בעד כל הניתוחים האלה שלכם

מה שכן- אני בעד זה שאם זה מפריע לך, תפני לעזרה מקצועית. ונא לא להקשיב לאנשים פה שזורקים לך "א-מיניות" או כל מני נתיחות אישיות לפי פרויד... עם כל הכבוד חבר'ה, אתם סתם מכניסים אנשים לסרטים מיותרים.

ה"ניתוח" שלי כביכול-זה היה בצחוק../images/Emo3.gif

לא התכוונתי לנתח אותה או להכניס אותה לסרטים.זה היה בצחוק. בתקופה זו של חיי אני ממש מושפעת מפסיכו',ואחת מתופעות הלוואי של ההשפעה הזו היא להשליך מה שלומדים על חיי היום יום.לא נורא,יעבור לי
גם אני חושבת שאם זה באמת מפריע לך כדאי שתפני לעזרה מקצועית.

The Cat Woman

New member
אמ......

אולי לא ניתחת לפי פרויד אבל החלטת שיש לה בעיה ושקוראים לזה א-מיניות... לפחות תטילי בזה ספק, או שתגידי שזו רק תדעתך בלבד. בקיצור, אל תיכנסי לדיאגנוזות בייחוד כשאת לא מוסמכת לכך ובייחוד לא לאנשים באינטרנט שאת לא מכירה. שמעתי על מקרים לא נעימים שקרו בגלל דברים כאלה, חבל להיכנס לזה.

אוקיי, חשבתי שזה ברור, אבל אם את חושבת

אחרת אז אני אבהיר את עצמי. אני לא פסיכולוגית, לא סקסולוגית, לא מומחית בשום דבר. כולה ילדה בתיכון, לקחת את כל מה שאמרתי בהודעה ההיא בלי יתר רצינות. זאת רק אפשרות שיכול להיות שנכונה ויכול מאוד להיות לא נכונה. תודה

The Cat Woman

New member
לא לקחתי ביתר רצינות

פשוט אמרתי שצריך להיזהר עם דברים כאלה. זה הכל...

אה, הייתי שם..

זה קשור בעיקר למצב נפשי או להערכה עצמית נמוכה (כלומר.. דימוי עצמי נמוך...) לפחות אצלי..
אבל זה עובר.. כשתהיי מוכנה (וכשתרצי כמובן) זה יקרה...

Super Alonit

New member
גם אני הייתי ככה פעם, זה עובר../images/Emo9.gif

לכל אחד זה עובר בזמן שלו אבל זה עובר, אל תדאגי, אין לך שום בעיה!

Itay Simons

New member
היי,

אני עוד יומיים בן 18 ועוד לא התנשקתי. פיצצתי אותך! או שלא...

Itay Simons

New member
כן.

זה קורה. ואז מישהי שנתנה לך להרגיש שהיא רוצה אותך אומרת שהיא עומדת להיכנס לקשר. החיים בזבל

למעלה