D dralan New member 12/6/07 #25 היי היי! איש חדש וחצוף שכמוך/tapuzforum/images/emo46.gif איומי הגרזן שייכים לי!!!!!
L Liquid Dreams New member 12/6/07 #30 תרחם עליו}: הוא רגיל}: בבקשה תחוס על חייו}: [באמת, תחוס על חייו. אם לא הוא לא יהיה לי את מי לאהוב;;;]
תרחם עליו}: הוא רגיל}: בבקשה תחוס על חייו}: [באמת, תחוס על חייו. אם לא הוא לא יהיה לי את מי לאהוב;;;]
D dralan New member 13/6/07 #43 תן לי להעניק לך עצה ידידותית אם אתה רוצה להימנע מהחוויה המופלאה של לטעום את הכבד של עצמך כדאי שתחליף כלי נשק *מגחך ברשעות*
תן לי להעניק לך עצה ידידותית אם אתה רוצה להימנע מהחוויה המופלאה של לטעום את הכבד של עצמך כדאי שתחליף כלי נשק *מגחך ברשעות*
D dralan New member 13/6/07 #57 נו מה את מצפה... אחרי כל השטיפות מוח האלה של מוות בכל שיר, כל אחד יפתח קשר כלשהו למוות... יש כאלה שינתחו אותו בשירה, ויש כאלה שיעדיפו לגרום אותו
נו מה את מצפה... אחרי כל השטיפות מוח האלה של מוות בכל שיר, כל אחד יפתח קשר כלשהו למוות... יש כאלה שינתחו אותו בשירה, ויש כאלה שיעדיפו לגרום אותו
L Liquid Dreams New member 13/6/07 #60 אני מניחה שכולנו יודעים שאתה משתייך לקבוצה 2 אני כרגע נשארת מחוץ לשתי הקבוצות
E en li shem 7 New member 14/6/07 #77 יש לך כבר חברה אחת באגודה../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif נראה לי
D dralan New member 14/6/07 #79 XD תתפלאי עוד כמה איברים אחרים נשארו לך שאפשר לחתוך לדקור ולעקור /tapuzforum/images/emo189.gif