"תומאס הקדוש"?! XDDDDD
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 12/6/07 #17 ../images/Emo128.gifever dream../images/Emo7.gif אוף, שניהם כ"כ יפים
B BrowN EyeD GirL1 New member 12/6/07 #24 Beauty of the Beast../images/Emo128.gif זה אמנם שיר יפה,אבל אוור דרים הרבה יותר יפה למה אתם מעיפים את אוור דרים י'קקות?><
Beauty of the Beast../images/Emo128.gif זה אמנם שיר יפה,אבל אוור דרים הרבה יותר יפה למה אתם מעיפים את אוור דרים י'קקות?><
B BrowN EyeD GirL1 New member 12/6/07 #35 אז זהו... שלא! אבל אני מניחה שזה עניין של טעם.מסתבר שלפורום נייטוויש אין טעם
K Kezia New member 13/6/07 #39 ../images/Emo31.gif BOTB נו זה לא ברור ? שיר של יותר מ10 דקות אבל כל כך מעט קטעים מעניינים. מזה שווה ?
../images/Emo31.gif BOTB נו זה לא ברור ? שיר של יותר מ10 דקות אבל כל כך מעט קטעים מעניינים. מזה שווה ?
B blacknwhite New member 13/6/07 #45 ever dram../images/Emo128.gif beauty of the beast אלוהים, כזה שיר מדהים שלא תבינו לא נכון... אני ממש ממש ממש אוהבת את ED, אבל... BOTB... מנצח הכל (מהאלבום הזה לפחות)
ever dram../images/Emo128.gif beauty of the beast אלוהים, כזה שיר מדהים שלא תבינו לא נכון... אני ממש ממש ממש אוהבת את ED, אבל... BOTB... מנצח הכל (מהאלבום הזה לפחות)