הסינגל הבא - דיון

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo220.gif הסינגל הבא - דיון ../images/Emo79.gif

בעקבות ההודעה שנפתחה השבוע בנושא, חשבתי לפתוח דיון קטן - האם לדעתכם יהיה עוד סינגל מהאלבום החדש? אם כן, באיזה שיר הייתם בוחרים? מה השיקול שלכם, שיר מועדף בעיניכם או שיקול מסחרי נטו (המטרה העיקרית של הוצאת סינגלים אחרי הכל)? ובעצם, איזה שיר מהאלבום הייתם רוצים שיקבל קליפ? כתבו כל מה שאתם חושבים, ואל תשתדלו לחסוך במילים.
דעתי, בכל אופן; אני חושב שהסיכוי שיצא סינגל נוסף לא גבוה. אמנם יצאו שניים רשמיים (WHYD ופרוזן), אבל גם דה האולינג נחשב מבחינתי. נכון שזה יותר בכיוון של אי.פי. לאנשים שלא מכירים את הלהקה וכל זה, אבל עדיין נעשה לו קליפ מושקע (מושקע - כן, טוב - לא). מה גם שלפי מה שזה נראה עכשיו הלהקה מתמקדת יותר בהופעות ובייחוד בהופעה הגדולה שתיערך בנובמבר. בנוסף לכל גם ל-TSF, שהצליח יותר במכירות מאשר האלבום החדש (נכון לרגע זה, כמובן), יצאו שלושה סינגלים בלבד, ואפילו ל-ME, ואין סיבה שהסיפור יהיה שונה הפעם. אבל... במידה וכן יוציאו סינגל, אני מהמר על All I Need. התפלאתי כאשר פורסם שפרוזן הוא הסינגל השני ולא זה. המילה סינגל תפורה על AID. מבחינתי, וזוהי דעתי בלבד כמובן, הוא נכתב למטרות מסחריות, והוא יוכל להצליח מאוד בתור סינגל. הוא לא ירחיק את "שונאי הגיטרות", מאחר ואין בו כמעט דיסטורשן והוא בנוי בעיקר על אקוסטיות וכלי מיתר, וכך ימשוך יותר אנשים להכיר את הלהקה, כמו Memories (רק הרבה פחות טוב ממנו). כמובן שבמקרה שזה אכן יהיה הסינגל, השיקול יהיה מבחינתי מסחרי בלבד. אין בו שום אמירה אמנותית (ממש כמו WHYD). הוא רק בלדה סו-קולד מרגשת שמספקת את הסחורה הזו ספציפית ולא יותר מזה. מה גם שקליפ לשיר הזה בטח יהיה מאוד משעמם. ואם מדברים על שיקול לא מסחרי... הייתי חושב על Our Solemn Hour. אבל לא בגלל שהוא מתאים להיות סינגל, אלא מכיוון שכל השאר מתאימים פחות; THOE "כבד" מדי לאוזן הגלגל"צית; HOS פשוט לא קליט מספיק; TC מוזר בשמיעה ראשונה; FD לא משהו בכלל; TTBTR ארוך וכבד מדי; פורגיבן עדין ושקט מדי. האמת היא שאם אכן יהיה סינגל, סביר להניח שזה יהיה OSH, לא נראה לי הגיוני שיוציאו שתי בלדות. ובקשר לקליפ, OSH גם לא נשמע מעניין מדי. מה שכן יהיה מעניין, זה HOS, אבל לזה אפשר רק להמשיך לחלום. אז מה דעתכם?

רועי123456

New member
לדעתי אם הם רוצים גם סינגל שיצליח וגם

שהמעריצים יהיו דיי מרוצים זה the cross

Liquid Dreams

New member
דה קרוס? פחע!

זה אחד השירים שהכי ירחיקו אנשים, כי עם כל הכבוד לאהבה של כולכם, זה פשוט שיר מוזר.

Liquid Dreams

New member
יש הבדל כי OSH לא שיר מוזר כמו TC,

ואני באמת לא היחידה שאומרת את זה.

רועי123456

New member
זה עדיין לא עושה את זה נכון

ואני יכול להגיד לך במאה אחוז שנגיד כאלה שאהבו את whud שזה פירסם אותם טוב יפחדו מOSH ומTC פחות

רועי123456

New member
ואני לא אומר את זה כי אני שונא את השיר

אני מאוד אוהב את השיר אבל השיר לא יצליח, TC גם לא משהו אבל יש לא סיכוי. מה שבטוח שAIN יצליח בטרוף

אני חושב שהמילים בלטינית זה בדיוק מה שמושך

בשיר. זה גורם לעניין. אין לי ספק שאם השיר הזה ישוחרר כסינגל הוא יצליח בטירוף.

אם כבר אבריל,

אני ממש צחקתי מזה היום http://youtube.com/watch?v=CAoo71VEYhs היא שרה עם ראפרית, ועדיין מציירת פנטגרמים בכל מקום
טוב שלא ציירה צלבים הפוכים וצילמה את הקליפ בבית קברות
(למרות שאין לי שום התנגדות שהיא תגיע לשם
)

danduuu

New member
../images/Emo45.gifפעם היו לה שירים טובים,

היום היא נהייתה סתם וונאבי כזאת ופאקצה מעצבנת =/

PerfectSP

New member
XDDDDD

מצחיקP: למרות שאני אוהבת אותה. אני אוהבת הכל כמעטP: חוץ ממזרחית ופופ

למעלה