../images/Emo124.gif../images/Emo220.gif הסינגל הבא - דיון ../images/Emo79.gif
בעקבות ההודעה שנפתחה השבוע בנושא, חשבתי לפתוח דיון קטן - האם לדעתכם יהיה עוד סינגל מהאלבום החדש? אם כן, באיזה שיר הייתם בוחרים? מה השיקול שלכם, שיר מועדף בעיניכם או שיקול מסחרי נטו (המטרה העיקרית של הוצאת סינגלים אחרי הכל)? ובעצם, איזה שיר מהאלבום הייתם רוצים שיקבל קליפ? כתבו כל מה שאתם חושבים, ואל תשתדלו לחסוך במילים.
דעתי, בכל אופן; אני חושב שהסיכוי שיצא סינגל נוסף לא גבוה. אמנם יצאו שניים רשמיים (WHYD ופרוזן), אבל גם דה האולינג נחשב מבחינתי. נכון שזה יותר בכיוון של אי.פי. לאנשים שלא מכירים את הלהקה וכל זה, אבל עדיין נעשה לו קליפ מושקע (מושקע - כן, טוב - לא). מה גם שלפי מה שזה נראה עכשיו הלהקה מתמקדת יותר בהופעות ובייחוד בהופעה הגדולה שתיערך בנובמבר. בנוסף לכל גם ל-TSF, שהצליח יותר במכירות מאשר האלבום החדש (נכון לרגע זה, כמובן), יצאו שלושה סינגלים בלבד, ואפילו ל-ME, ואין סיבה שהסיפור יהיה שונה הפעם. אבל... במידה וכן יוציאו סינגל, אני מהמר על All I Need. התפלאתי כאשר פורסם שפרוזן הוא הסינגל השני ולא זה. המילה סינגל תפורה על AID. מבחינתי, וזוהי דעתי בלבד כמובן, הוא נכתב למטרות מסחריות, והוא יוכל להצליח מאוד בתור סינגל. הוא לא ירחיק את "שונאי הגיטרות", מאחר ואין בו כמעט דיסטורשן והוא בנוי בעיקר על אקוסטיות וכלי מיתר, וכך ימשוך יותר אנשים להכיר את הלהקה, כמו Memories (רק הרבה פחות טוב ממנו). כמובן שבמקרה שזה אכן יהיה הסינגל, השיקול יהיה מבחינתי מסחרי בלבד. אין בו שום אמירה אמנותית (ממש כמו WHYD). הוא רק בלדה סו-קולד מרגשת שמספקת את הסחורה הזו ספציפית ולא יותר מזה. מה גם שקליפ לשיר הזה בטח יהיה מאוד משעמם. ואם מדברים על שיקול לא מסחרי... הייתי חושב על Our Solemn Hour. אבל לא בגלל שהוא מתאים להיות סינגל, אלא מכיוון שכל השאר מתאימים פחות; THOE "כבד" מדי לאוזן הגלגל"צית; HOS פשוט לא קליט מספיק; TC מוזר בשמיעה ראשונה; FD לא משהו בכלל; TTBTR ארוך וכבד מדי; פורגיבן עדין ושקט מדי. האמת היא שאם אכן יהיה סינגל, סביר להניח שזה יהיה OSH, לא נראה לי הגיוני שיוציאו שתי בלדות. ובקשר לקליפ, OSH גם לא נשמע מעניין מדי. מה שכן יהיה מעניין, זה HOS, אבל לזה אפשר רק להמשיך לחלום. אז מה דעתכם?
בעקבות ההודעה שנפתחה השבוע בנושא, חשבתי לפתוח דיון קטן - האם לדעתכם יהיה עוד סינגל מהאלבום החדש? אם כן, באיזה שיר הייתם בוחרים? מה השיקול שלכם, שיר מועדף בעיניכם או שיקול מסחרי נטו (המטרה העיקרית של הוצאת סינגלים אחרי הכל)? ובעצם, איזה שיר מהאלבום הייתם רוצים שיקבל קליפ? כתבו כל מה שאתם חושבים, ואל תשתדלו לחסוך במילים.
![](https://timg.co.il/f/Emo88.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo140.gif)