הסינגל הבא - דיון

PerfectSP

New member
אכן כן XDD ../images/Emo190.gif

נמנמ.גם אני הייתי ערה אז.אבל לא נכנסתי לפה כנראה

PerfectSP

New member
נמנמ.בערך../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif

אבל אני לא אוהבת ג'סטין טימברלייק

אני מאוד מקווה שיהיה עוד סינגל

קודם כל, יש 4 שירים שעדיין לא שמענו, והם נשמעים ממש טוב. יש סיכוי אבל שהם כבר יהיו באלבום החדש כמו שממוריז היה אמור להיות ב-ME. ואם יהיה עוד סינגל, אני מנחש שהוא יהיה OSH. השיר הזה פשוט מתאים! קודם כל, הוא מייצג את האלבום הצורה הטובה ביותר, לא כמו WHYD שממש נשמע לא קשור באלבום. מטרות מסחריות.. הממ. זאת שאלה טובה. כי מצד אחד, השיר לא ממוסחר. מצד שני, הוא קליט ומאוד מושך את האוזן. ובקשר לקליפ. לא מעניין?
אני חושב שאפשר לעשות לו קליפ שגם יתעלה על דה האולינג (וכן, אני חושב שהקליפ לדה האולינג מעולה. אתם שוכחים קצת שזה בסה"כ קליפ, והוא מדהים ויזואלית, וגם מעניין. אותי לפחות. רוב הלהקות לא זוכות לכאלה קליפים, אלא רק לצילום של הלהקה מנגנת באיזה מוסך נטוש/שדה פתוח/ מחסן מעופש וכו'.). עוד סיבה לכדאיות של OSH, זה שהוא פשוט קצר. הם לא יצטרכו לקצץ ממנו כמעט כלום, כמו שעשו לדה האולינג.. בכל מקרה, צריך לחכות ולראות. אני בכל מקרה אופטימי

ZuLi90

New member
מיימוריז היה אמור להיות בME?

מזל שהוא לא נכנס! היה הורס תאלבום IPH מסיים אותו בצורה הרמונית ומושלמת :p

PerfectSP

New member
OSH../images/Emo99.gif

אתמול נגמרה לי הבטריה של האמפי,ואיזה שלוש שעות זמזמתי את השיר הזה
עד שחזרתי הביתה ויכלתי סופסופ לשמוע אותו! Redeem Us For Our Solemn Our! רוח הקודש מכינה אותנו לשעה הגורלית
(משהו בסגנון
) אין לי כוח לחפור למה:)

ZuLi90

New member
TTBTR

זה שהוא ארוך לא אומר כלום מה גם שאפשר לחתוך את ההתחלה חח לא שזה יחסוך הרבה! בכל אופן יכול להיות שבקרוב אני ארשום על זה משו אבל אני כשאני שומע את השיר הזה ממש עוברות לי תמונות בראש! זה השיר היחידי מהאלבום הזה שממש מתאים לקליפ לדעתי..

למעלה