אוקי,
בשביל מה להקה מוציאה סינגל? כי יש להם עודף כסף לשפוך? כי סתם בא להם להוציא קליפ? (לא שקליפ זה משהו קבוע כשמוציאים סינגל. מקובל אבל זה לא חוק
). להקות מוציאות סינגל כדי לקבל יותר הכרה. וויט'ין לא המציאו את זה, ובאמת, די כבר להגיד כל הזמן שהם ממוחסרים!!! להקה לא תוציא סינגל סתם אם היא יודעת מראש שהוא לא יצליח (או לפחות יצליח ביחס לשאר השירים שיש באלבום)! זה יהיה מטומטם! וחברת התקליטים לא תרשה את זה! וויט'ין לא עושים דברים בשביל הכסף. זה דבר שאני כל כך לא מסכים איתו. ואני מאמין שגם מי שאומר את זה לא מאמין בזה בלב שלם
TTBTR הוא לא שיר שיהיה סינגל. פשוט לא. תחנות רדיו קובעות גם מגבלות לאורך של השיר.. משהו בסביבות ה-4 דקות מקסימום אם אני לא טועה, אז זה באמת נראה לך הגיוני לקצץ 3 דקות מהשיר? זה ישמע אידיוטי, יהרוס את השיר, ובנוסף גם לא יביא אף שומעים חדשים ללהקה כי זה פשוט לא יכול לעבוד. השיר הוא 7 דקות כי ככה הוא אמור להיות
(אל תתחילו! שום חלק לא יכול לרדת ממנו ובכל זאת להשאיר אותו מושלם). והשיר עצמו. איך אפשר לצפות שהשיר הזה יעבוד? אנחנו פה בתור הפורום שלהם מבינים שזה אחד השירים הטובים מהאלבום, אבל אנשים שישמעו אותו בפעם הראשונה לעומת זאת, יחשבו קצת אחרת
מספר לא כל כך מועט מהחברים שלי (שלא שומעים את הסגנון) אומרים ש-WHYD הוא שיר מצויין. אני בספק אם רוב הפורום יסכים עם האמירה הזאת
סינגלים הם תמיד השירים הפשוטים ביותר מהאלבום, והקליטים יותר. אחרת זה לא עובד.