McMyWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifMcMyWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo37.gif

חהחה הבנתן?? make my weekend
אומג ראיתי ביום רביעי אתהסרט "האביר האפל" בטאמן. וזה אחד הסרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואני הולכת לראות שוב ביום רביעי הבא, כי זה כולה 21 שקל באיימקס
אמאאאאאא מסך ענקענקענקענקענקקק אתן כל כך צריכות ללכת לראות ת'סרט הזה
אם לא, הפסד שלכן!!!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
[קובץ מצורף]

Little McMickey

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo205.gif../images/Emo41.gifBitch Slap MICKEY is here../images/Emo41.gif

אעאעאעעא תתכוננו להרבה תמונות
בערך אם יהיה לי כוח להעלות..
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל וונדרלנדדדדדדדדדדדדדד
אמממממ אין ממש, פה ושם מוזיקה שחורה שכזו
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפלי! ו-YOU ME AT SIX
אלבום שחרשתן עליו:
וונדרלנד
האביר האפל אנשיםםםםםםםם
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלא פאקינג הכניסו את חברות שלי לאולטרסאונד בגלל שלא היה להן 18 [ובעוד חודש כן] אז לא הלכנו בסוף!! פאקקקקקק גם כן הסלקטורים האלה!
ציטוטיה:
אני ואמא שלי על ה-DVD שדאגי שר: אוי אמא שלי שמעה את השיר "שלשול" והיא כזה ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: "הם שרים על שלשול?! איזה מטומטמים!!" ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: XDDDD ואני כזה "אמא זה אומנותי" והיא כזה "אומנותי בתחת שלי" נו שלשול!! XDDDDDD על זיעה: ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: פפ זה כל כך מגעיל איך שטום מזיע בהופעה גאד.. ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אם הייתי חברה שלי דני ואחרי הופעה הוא היה בא לחבק אותי הייתי מציבה על עצמי שלט "למקלחת". על אוליביה וכאלה
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: אוליביה=U ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: מה אוליביה עכשיו?! XDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: עד שלא חשבתי עליה בכלל בחודשיים האחרונים|חח| ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: יופי עכשיו אני מדמיינת אותה ישנה עם דני באותה מיטה\= ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: מתכרבלת איתו ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: כי אני קוראת פיק אינטרקטיבי והיה כתוב name a girl you dont like ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: טוב שאת לא קוראתף] ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: כלבה זאתי=U ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: משחקת בתלתליו תוך כדי שהיא ממלמלת כמה מילים "אממ.. דני...לאב..יו" ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: צףגץ][ףץמף,\עץצףיאצךלעץח,טעת ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: XDDDD ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: הם לא אומרים לאביוף] ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: הוא לא אומרף] ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אהה חח ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כן הוא אמר שהוא עדיין לא אמר לאפחת שהוא אוהב אותה.. ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: את המילה LOVE הוא לא הוציאה מפיו.... ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אבל ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: along came mickey|גאה| ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אבל בעתיד ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: , בעתיד ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח ואמרו אמן! ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: א מ ן ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: מה לעשות.. מישהי חייבת לגרום לו להגיד את זה ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: חחחח נכון נכון=] ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: וכנראה שהמשימה הזו תוטל עליי.. נראה לך שבחרתי בזה.. לא.. ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: העיקר שהמישי הזאת לא תהיה אוליביה=U ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: ככה יצא|גאה| ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: זהו מעככשיו זה האייקון שלה-> =U ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: זה משלמעלהה ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: מלמעלה*ף] ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: חחחח לגמריי ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: |אוליבי <~ איך שקראתי לאייקון
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDג ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: תלחצי עליו:p ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: אין זה גאוניD= ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: לעשות הוספה.. XD ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כלבה כזו ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: =U=U ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: ואיזה שם מכוער זה!! ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אוליביה! דיי אני שונאת את השם הזה, תמיד שנאתי ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: ססססססססס................... ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: זיתף] ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: וישלה חיוך כזה מעצבןןןןן ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: ארגגגגג ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: מכות=U ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: מזכיר לי זיתים ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: ואני זשונאת זיתים ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כן החיוך שלה! כמו של עכבר ביבים ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: רק חסר לה שפם ויאללה לביוב ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: ומה נסגר עם השורשרים בשיער שלה?! או שאת כהה או בלונדינית תחליטי פור פאק סייק ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: ואם תורידי לה את כל השיער היא תיראה כמו גבר בריטי זקן ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כאילו, פיצול ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: בתכלס ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: =U ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: סיוון! ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: מה אנחנו מדברות עליה בכלל? מבזבזות אנרגיה באצבעות שלנו! היא לא שווה דיבור.. ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כאילו שיואו ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDג נכוןנכון=U -------------------------- על החרמות סינגלים למיניהן -אהממממממ סיוון XDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: משטרת הסינגלים ממש חחח "אני מחרימה בזאת..." ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: פעם הייתי מחרימה מחברה שלי את המחליק שלה שהיא הביאה לי רק ליומיים XD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: זה נשאר אצלי בסוף שבוע
המלצת השבוע:
האביר האפל!
התמונה הכי חמה:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש צטוטים גם, אנשיייםם ^^^^

כפרה על ה-DVD של וונדיייייייייי
ראיתי אותו כבר מאה פעם XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתמונה מהממת../images/Emo70.gif איזה עיןן../images/Emo99.gif

אחת התמונות היפות שצילמתי... תמונה אחרונה, אין לי כוח XDD עוד פעם אחרת

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאת יודעת כמה פעמים ראיתי תסרט הזה?!?!../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDD זה כבר נכנס לי לתת מודע בלי שאני שמה לב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואט? איזה שורה../images/Emo6.gif

הבריטי הזקן? XDD מעתיקנית כזאת הסיוון הזאת.. ואני עוד חושבת שהיא מקורית XDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifכןכןןןןןןןןן חחחחחחחחחחח הלכת לבד!../images/Emo6.gif

ס'כונפה יא אללה
ולמי מתקשרים בשביל חברה? סיון אה?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD משטרת הסינגלים!
חחחחחחחחחחחח |אוליביה| יאו זה היה חזק XDDDDDDDDDD BUTCH SLAP MICKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY
תגידי למה את בכלל ערה ב9 בבוקר?
XDDDDDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאבל סתמי../images/Emo6.gif כל העולם חייב לדעת, אה

שאני הלכתי לבד??
סתם לא מתביישת בזה
ואני הולכת שוב, עם חברה ועם יעד
כי זה סרט כזזזזזזה טוווב! והית' כל כך מכוער שם שזה לא יאומן, איך הוא המצחיק אותי בפעמים מסויימות
וכן! את צריכה לשמוח שאני חושבת עליך בכלל
ואתמול גם ניסיתי להתקשר כי הייתי צריכה תמיכה נפשית... אמא שלי צרחה עליי כמו מטורפת ולמה? כי לבשתי חצאית מיני.. בקושי אפילו! ויצאתי בלי רשותה למועדון, שלא נכנסתי בכלל
אני ערה כי כי כי בגלל שלא נכנסנו למועדון הלכנו לשבת בחוץ באיזה גן ונשארנו שם עד 7 בבוקר ולא נרדמתי עד איזה 10
ככה זה, החופש הזה משגע לך ת'שכל חחחחח ות'שעות שינה
ואיזה חפירהההה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיאאאא יעעעעעעעד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מותק הוא הולך עם חברות שלך
גמאני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 יייאאאווו יעד תעשה לי יעדים קטנים כאלה בGPSSSS
הית' קורעעעעעעעעעע! XDDDDDDDDD הקטע עם העיפרון אני נשפכת כל פעם מחדש!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמה כפרה עיניים שחלות--- אני ישנתי!!!! את יודעת, אני בניגוד אלייך ישלי לימודים!
XD וחוצמזה אם הייתי ערה, הייתי מחוברת למסן. תזכרי את זה
ומזה המספר הזה?! XDDDD אני עניתי בלי לענות [
] רק כדי לשמוע את הקול כי לא הכרתי תמספרXDDD ואז אני כזה 'יופי מיקי'
מצטערת
אייי גמאני רוצה ללבוש חצאית מיני
חחחחחחח איי אמא אכזריתXD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת מוזמנת לבוא איתנו!

זה רק 21 שקל לקולנוע וכולם קונים ביחד פופקורן
וגם תראי את יעד
חחחח סורי שהפרעתי לך באמצע השינה! אני יודעת שבדרך כלל את לא ישנה בכאלה שעות! כאילו היה כולה אחת עשרה וחצי חחחחח המספר הזה הוא של אבא שלי חחחחחח סורי ולדעתי את צריכה לכבות את הפלא מתי שאת הולכת לישון!! XDDD ככה אני עושה ולא מפריעים לי ועוד איך אמא אכזרית
אבל היום היא התנהגה כאילו הכל טוב ויפה.. בעע

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמתי אתם הולכים בכלל?../images/Emo6.gif

יעעעעעעעעעעעעעד 8DDDDDDDDDD לא
זה היה 12 ומשו
חחחח אני לא יכולה לכבות אותו! דבר ראשון זה השעון מעורר שלי ולפעמים בלילה אני צריכה לדעת מה השעה
צקצקצקצק על אמא! XDD תתחברי למסן

dari111

New member
../images/Emo191.gifאויש

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא יודעת הרבה םO כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כנ"ל הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, באסטד ודה יוזד~ אלבום שחרשתן עליו: לא חרשתי קליפ שעשה לכן את זה: I Wont Go Home Without You של מארון5 כי היה טופ10 שלהם וזה שיר יפה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- GOSSIP GIRL, האנטומיה של גריי, קורי בבית הלבן, המפץ הגדול סרט- ספיידרמן3 XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: הכלב שלי פאג ~.~ משהו ששימח: לא הייתי בבצפר כל השבוע חוץ מיום רביעי משהו שהעציב: פיספסתי מלא חומר|: ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Alexisonfire - We are the End םO המלצת השבוע: שמישו יוסיף אותי למסנג'ר אין לי חברים אני מרגישה מנודה D: [email protected] התמונה הכי חמה: ציירתי את ג'יימסוש ביומולדת שלו XD יצא דיי מעפן אבל יאלה אין לי תמונות לשים

../images/Emo204.gifNothing Else Matters

עוד שבוע אחד! אחד! *מאושרת*
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Point Of View
Lies - Live
Lies - CD version
Too Close For Comfort
Bubble Wrap
Everybody Knows
The End
Metallica - Nothing Else Matters
Alanis Morissette - Ironic
Stiff Dylans - Ultraviolet
The Flaming Lips - Do You Realize
Keane - Everybody's Changing
My Chemical Romance - I'm Not OK
Bella's Lullaby (the real one?) - YouTube
Matchbox 20 - Unwell
Blue October - Hate Me
פרחי מיאמי - מנוחה ושמחה (
)
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
Blue October
אלבום שחרשתן עליו:
לא חרשתי על שום אלבום. שמעתי שירים רנדומלית.
קליפ שעשה לכן את זה:
Twilight Trailer Spoof: http://www.youtube.com/watch?v=dompotjTeIA&NR=1
זה גדול.
נמנמ.
גוסיפ גירל
נמלטים - עונה רביעית
זכרונותיה של גיישה
ריקוד לאור ירח (August Rush) - מומלץ בחום!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת. Oם
משהו ששימח:
קיבלתי את דמדומים סופכלסוף.
קיבלתי את הדרכון שלי! ^^
עשיתי עוד הזמנה באמזון (XD לא לי, לאחותי).
אני מסיימת לעבוד עוד שבוע!!! *מקפצתבהתרגשות*
משהו שהעציב:
מת לנו הדג זהב. לא, סתם. XD לא היה משהו כזה.
ציטוטיה:
האנשים בעבודה: הוא: "אוקי, נחמה, תודה." אני: *מנתקת* "הא? OO" ~ נתנו לי לעשות האזנות. אז אני יושבת עם הילדה הזאת, ובזמן שהיא מקשיבה לי, אני מדברת עם אנשים בטלפון. היה איזה קטע מצחיק, אז לשיחה הבאה אני עונה עם חיוך על השפתיים, שכמובן, שומעים אותו. הוא: "מה כל-כך מצחיק?" אני: "מה?" הוא: "ספרי לי, שגם אני אצחק." אני: "
בדיחה פרטית." ~ הוא: "שלום. רציתי לדעת מה שלום העציצים שלי." אני: "מה?!!" הוא: "הבאתי לכם שלוש עציצים, אני רוצה לדעת מה שלומם!" אני: "תקשיב, אני לא נמצאת במשרד כרגע, תשאיר לי שם וטלפון ויתקשרו אליך כדי לומר לך מה שלומם." הוא: "בסדר..." אני: *ממלמלתלעצמי* "בתקווה שהם לא מתו בצמא..."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Metallica - Nothing Else Matters
המלצת השבוע:
חוץ מלקרוא דמדומים, תראו את פנלופי - הסרט. זה חמוד.
התמונה הכי חמה:
אין. אני על הלפטופ. ><''

למעלה