Sing me to sleep, Sing me to sleep, And then
leave me alone Dont try to wake me in the morning 'Cause I will be gone Don't feel bad for me I want you to know Deep in the cell of my heart I will feel so glad to go
מצעד הלהיטים של מקפליי: The End The Winner Takes It All The Last Song
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Asleep - The Smiths Remembering Sunday - All Time Low Naked As We Came - Iron And Wine With Me - Sum 41 Walking Disaster - Sum 41
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ומה שלמעלה.
אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אחים ואחיות, חשופים, האח הגדול ובטי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: משפחה.
משהו ששימח: סוףסוף קראתי "כמה טוב להיות פרח קיר"!!!!
משהו שהעציב: אני בדיכאון מאז שסיימתי אותו.. ><"
ציטוטיה: שי: "הסטטיסטיקה אף פעם לא עובדת." עומר: "כן, היא כן." שי: "סטטיסטית, היא עובדת." המורה לתנ"ך: "יש לכם מורה לתנ"ך, קצת פסיכוזי, מדבר אל עצמו בגוף שלישי. אל תתייחסו." ~ציטוט ממזמן שנראהלי שלא הכנסתי.. חח~ נסטיה: "הרופא ילדים שלכם היה זקן כזה בסמטה ליד הבנק?" אני: "מאמי, נראה לי שאנסו אותך." *naf שיר <: says (08:21): יונתן כזה לבקן XDDDD נסטיה says (08:22): חחחחחחחחח אולי הוא ערפד? יש לו עיניים שחורות? יש לו עור קר? נסטיה says (08:22): סתם XDDDDDD *naf שיר <: says (08:22): שששש XD נסטיה says (08:23): אע.. זה סוד? XDD *תום מחפש את הפלפאון שלו* "מה זה? איפה הפלאפון שלי?!" *מוצא* "(בטון פרסומת) זה פשוט כ"כ דק שלא מוצאים אותו!" ~ראש העיר נכנס לכיתה~ ילד: "מי זה?" ילד אחר: "מה שמך?" ~כעבור כמה דקות, המנקה נכנס לכיתה~ "הנה ראש העיר הבא!" ~מתוך חשופים~ אופיר: "זוזי, אני הולך לשטוף את זה." גלי: "נראה לך?" אופיר: "כרגע אני לא רואה כלום כי ריססת לי גז מדמיע לעין." המורה לביו': "אסור לי לדבר איתכם על כסף, אז אני לא יכולה לדבר!" תלמיד: "למה?" תלמיד ב': "כי זה לא ניהול עסקי!"
מתנגן בראש / בפלייליסט: שוב ושוב ושוב
Asleep - The Smiths Remembering Sunday - All Time Low
המלצת השבוע: הספר "כמה טוב להיות פרח קיר".
התמונה הכי חמה: סתם משהו.