McMyWeekend

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני מהת להיות כתבת צבאית או משהו דומה חח

אני רק מפחדת מהטירונותO_O גאד, יש לי כימיה רעההה עם בנות...רעה!>< XD אני כול החיים מסתובבת עם בנים-אני כבר רגילה-.-"

סאמוואן

New member
חח וואי אצלי זה בדיוק אותו דבר...

גם אני ממש מפחדת מהטירונות ולא רק בגלל הבעיה הזאת...אלא גם בגלל כל מה שנצטרך לעשות שם...זה עושה לי חרדות..

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני בכלל לא יודעת מה נצטרך לעשות שם זה

הקטע חח... כאילו, זה תמיד נשמע כזה שינה באוהלים, מקלחות קפואות בלי דלתות, כמה בנות באותו חדר, אוכל מסריח, ריצות ב-6 לפנות בוקר, תיקים בגודל שלנו וחצי, ולסחוב מים במשקל כבד וזה.. אבל בתכלס.. אין לי שמץ קטן של מושג מה הולך שם חחח..

סאמוואן

New member
גם לי בעיקרון אין ממש מושג..

אבל רק לשמוע את המילה "טירונות" פשוט עושה לי חררה... ועוד יש לי קצת פחות משלושה חודשים וזה מתחיל להישמע לי ממש קרוב...מלחיץ....

Decay Dance

New member
לך זה נשמע קרוב ולחוץ?

אני מתגייסת מחר ואני בשיא הלחץ. עם איזה בנות יתקעו אותי בחדר, רק לא עם פקאצות. איך אני הולכת להתקלח שם כי אני בהחלט לא מתכוונת להתקלח עירומה מול כל הבנות שם והאם יקרעו לי את הצורה בדיוק כמו שאני חושבת שיקרה. אהההההההה אני בלחץ וזה מחר!!! כבר הכנתי ת'תיק והוא יותר גדול ממני

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה למה אני לא אוהב בנות...הן יכולות

להיות כול כך אכזריות ומציקות, כולל כול אחת מאיתנו. לפעמים אני תופסת את עצמי כזאת סנובית לי לשים לב, או סתם יורדת על מישהי... ובסך הכול.. זאת פשוט טעותתת לתקועע בנות באותה יחידה.. כאילו יותר מידי בנות-ביחד-זה לאטוב. והדבר הראשון שמוכיח את זה זה התוכנית "הדוגמניות"..חח.. קיצר שיהיה לך בהצלחה, אל תתירגשי מהמבטים וה"מבחנים" שיעשו לך:] בתור אחת שלמדה עם בנות 6 שנים...מתרגלים=]

rox love BSM

New member
לא תמיד,בקבוצה של בנות ברור

שיש כמה שלא מסתדרים איתם,אבל בסה"כ מכל הבנות שיש לי בכיתה אני מסדרת עם כולן,ועם אלו שאני לא מתחברת אליהן אני פשוט לא מדברת איתן. לא תמיד חייב להיות cat fight בקבוצה של בנות-והחברות שלי הן חברות ממש קרובות והן תמיד תומכות בי,לכל אחד יש צדדים טובים וטובים פחות.

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה עניין של אופי וזהו.

אני אישית פחות מסתדרת בקבוצה של בנות ורוב החברים שלי הם בנים...איתם פשוט הכול יותר קל.

סאמוואן

New member
אני גם חושבת שעם בנים יותר קל

כי עם בנות ש המון עניין של קנאה וצביעות וכמובן כל הדברים שאמרת...למרות שיש לי מלא חברות ממש טובות שיש להם אופי מדהים..אבל בנות באמת יכולות להיות הרבה יותר אכזריות ומעצבנות..ועם בנים זה יותר זורם וכיפי..ומצחיק

Charley XD

New member
OOH BABY, BABY I'TS A WILD WORLD... ../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ דה אנד ודה ווינרז טייק איט אול D: חיאור ממש אהב את זה XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : השיר סיום של סקינס הלהקה המגניבה של השבוע: ארקטיק וביטלס בעיקר אלבום שחרשתן עליו: החדש של מק' תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: החזירו את הנרי !!!
(קשרים אפלים), שעות אפלות ועל טבעי אהה וזה יגמר בדם .. משהו שהכעיס אתכם השבוע: גל משהו ששימח: היה שבוע מעולה .. למרות שהוא היה עמוס בטרוף וא ראיתי אף אחד או דיברתי עם אף אחד ><" משהו שהעציב: לא יצא לי כמעט בבכלל לנגן על התופים ><" אז מה עם הוא יפה ? הוא בן זונה .. למרות שהבטן שלו .. ציטוטיה: בטח אף אחד לא יבין אבל תתגברו ><" "מטילדה זה חתולללללללל" ~מההצגה שהשחקן שכח את השורות~ "מה את עושה ? למה את מלחששת לי דברים ? זה לא יפה" "עם לא שמתה לב אני מנסה להגיד את השורות שלך !" XD איזה הצגה קרועה המורה : "קיימים 4 סוגי אוגדים, זה לא נכון יש 6, זה יהיה 4 ועוד 2 בסוף" אני : "חשבון פשוט אנשים חשבון פשוט" המורה שלי לתופים על ילד אחר : "לא תנגן יפה ! שעמוד לי !" XD ~שיעור ביולוגיה~ ילד : "אנחנו לא צריכים מים בכלל ! אנחנו צריכים רק את מה שיש בתוך המים, ויטמינים, מינראלים כדורי דם" "כן ! משמש מיובש הופך למשמש" מתנגן בראש / בפלייליסט: המלצת השבוע: יש לי חידה ! גאון מי שעונה עליה. יש 3 אחים בחדר. כלום הוא האח הראשון, שום דבר השני ואף אחד הוא השלישי, כלום יצא מהחלון, שום דבר יצא מהדלת, ואף אחד יצא מהגג. מי נשאר בחדר ? התמונה הכי חמה: סתם אקראית ..

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליאור. XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הציטוטים.
חידה מקסימה. לול.

Charley XD

New member
היית צריכה לראות אותו אחרי שהוא

שמע את זה הוא בא אלי כולו מקפץ בהתרגשות שזה ממש יפה XD בהתחלה הוא קרה להם מעתיקנים ! ואז הוא שמע את זה .. והחידה היא מההצגה XD זה היה חלק טוב .. כפרות עלייך

sweet shir

New member
Sing me to sleep, Sing me to sleep, And then

leave me alone Dont try to wake me in the morning 'Cause I will be gone Don't feel bad for me I want you to know Deep in the cell of my heart I will feel so glad to go
מצעד הלהיטים של מקפליי: The End The Winner Takes It All The Last Song כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Asleep - The Smiths Remembering Sunday - All Time Low Naked As We Came - Iron And Wine With Me - Sum 41 Walking Disaster - Sum 41 הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ומה שלמעלה. אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אחים ואחיות, חשופים, האח הגדול ובטי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: משפחה. משהו ששימח: סוףסוף קראתי "כמה טוב להיות פרח קיר"!!!!
משהו שהעציב: אני בדיכאון מאז שסיימתי אותו.. ><" ציטוטיה: שי: "הסטטיסטיקה אף פעם לא עובדת." עומר: "כן, היא כן." שי: "סטטיסטית, היא עובדת." המורה לתנ"ך: "יש לכם מורה לתנ"ך, קצת פסיכוזי, מדבר אל עצמו בגוף שלישי. אל תתייחסו." ~ציטוט ממזמן שנראהלי שלא הכנסתי.. חח~ נסטיה: "הרופא ילדים שלכם היה זקן כזה בסמטה ליד הבנק?" אני: "מאמי, נראה לי שאנסו אותך." *naf שיר <: says (08:21): יונתן כזה לבקן XDDDD נסטיה says (08:22): חחחחחחחחח אולי הוא ערפד? יש לו עיניים שחורות? יש לו עור קר? נסטיה says (08:22): סתם XDDDDDD *naf שיר <: says (08:22): שששש XD נסטיה says (08:23): אע.. זה סוד? XDD *תום מחפש את הפלפאון שלו* "מה זה? איפה הפלאפון שלי?!" *מוצא* "(בטון פרסומת) זה פשוט כ"כ דק שלא מוצאים אותו!" ~ראש העיר נכנס לכיתה~ ילד: "מי זה?" ילד אחר: "מה שמך?" ~כעבור כמה דקות, המנקה נכנס לכיתה~ "הנה ראש העיר הבא!" ~מתוך חשופים~ אופיר: "זוזי, אני הולך לשטוף את זה." גלי: "נראה לך?" אופיר: "כרגע אני לא רואה כלום כי ריססת לי גז מדמיע לעין." המורה לביו': "אסור לי לדבר איתכם על כסף, אז אני לא יכולה לדבר!" תלמיד: "למה?" תלמיד ב': "כי זה לא ניהול עסקי!" מתנגן בראש / בפלייליסט: שוב ושוב ושוב
Asleep - The Smiths Remembering Sunday - All Time Low המלצת השבוע: הספר "כמה טוב להיות פרח קיר". :) התמונה הכי חמה: סתם משהו.

Charley XD

New member
איזה שיר ../images/Emo23.gif

למרות שהוא סופר דכאוני /: את יודעת שהסולן היה בארץ לא מזמן ? D: אוח איזה גיי חמדמדים
אני חולה להם על הצורה .. והציטוטים XD
נ.ב כן אני זכרתי את המכתב !@#$% אל תאכלי אותי. בבקשה יש לי משפחה, תאכלי אותם

sweet shir

New member
טל מי אבאוט איט. ../images/Emo7.gif

חח לא, לא ידעתי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האימייל שלי מחכה ומצפה למכתבך! XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifציטוטים משעשעים למדי../images/Emo6.gif

אני בדיוק מכינה את מכתבך P: חולה עליך3>

sweet shir

New member
למה סיננת אותי במסן כלבוש? :(

במשך שעות! נראה לי שנדפק משהוXD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג../images/Emo23.gifRemembering Sunday../images/Emo99.gif

איזה שיר
כל כך יפה.... אני כמעט בוכה בו... הציטוטים
שירוששששששששש מה קורההה?? XDD

למעלה