McMyWeekend

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיך זה שאת פנויה הרבה?חחח../images/Emo9.gif

התגעגעתי=]] נאממ...לפטופ זה דבר מעצבן, אני שונאת להיות על הלפטופ, אבל אבא החליט שזה יותר יועיל לי מהמחשב הגדול><

../images/Emo204.gifאת חיה! ../images/Emo2.gif

XDDD גמני התגעגעתי. ^^
יש לי זמן בגלל שגיליתי שללפטופ יש רשת אלחוטית, ובבית יש לי את זה בשפע - מכל מקום!
אז אני מנצלת את זה כמה שיותר. וכן, לפטופ זה אכן מעצבן - שלי כל-כך איטי! אבל אני שמחה שלפחות יש לי אינטרנט בלי הגבלה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח כעע אני חיה! חזרתי להצצה כאן בגלל צור

LOL ^^ הלפטופ שלי דווקא מהיר, והזה האלחוטי אצלינו לא עובד.. אין כאן אלקטרוניקה בקוטר של כמה קילומטרים כול השכנים שלי זקנים חח...XD אבל טוב, לפחות הוא מתחבר למודם=] בא לי שוקו. O_O אוה וד"ש משלי=]

butbut

New member
../images/Emo126.gifיש לי ת'סיפור חיים הכי הזוי בעולם!!חחח

עבדתי, נפלתי,קמתי,רצתי,הכרתי בנים,העפתי סטירה למישהו,יש לי 2 ידידים הכי טובים, חזרתי לסקקיט-פרשתי שוב אח"כ, התחלתי לרקוד, חזרתי לצייר, פרשתי מהעבודה בהתפטרות מהסרטים[חח], סבתא שלי קיבלה סרטן, ההורים שלי רוצים לעבור דירה, יש לי חברה[לא שלי שלי,אלא סתם],צבעתי את השיער ליותר בהיר[
], רצו לתת לי חוזה לדוגמנות, אין לי חברות בשכבה,הורדתי את הגשר!!
מצאתי מקומות חדשים בקדימה, פרשתי מליגת הכדור עף של הקבוצה[הייתי קפטן].. את פשוט לא מבינה כהמ דברים השתנו מאז המפגש>< חחח ^^ מה איתך?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif אואה OO'

אעעע אני? אממממ..... קיבלתי 50 בבחן בהיסטוריה? ^^' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את חולה בראש ילדה!
תצטלמי בלי הגשר! אני רוצה לראווווותתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!111111

butbut

New member
../images/Emo126.gifכול כך שמחתי כשהורידו לי ת'גשר עד ש....

שמעתי שאנ צריכה פאקינג פלטה!!!!!!!!!!!!!!!@!!1 פלטה זה לא יצור עדין! את לא מכירה אותה! היא מרושעת!!LOL שמתי אותה בפה וגיליתי שזה מרגיש כאילו החבאתי מסטיק,איזה מסטיק? אולי 30 מסטיקים[גוש כזה], מהמורה להיסטוריה בלמעלה של החיך במשך 300000 שנה. פשוט ככה! זה גורם לך לדבר כמו אנטילופה..כול מילה מתבטאת נוראO_O קיצר, אני יצטלם-סבבות^^

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אוה כן

חח שמעתי שזה מה זה מציק.גם לי יהיה עוד חודש X_X

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח יהיה לך שבוע שלם שתישמעי כמו מגמגמת

מדרגה גבוהה+++XXXXXL
. חח אבל אח"כ מתרגלים. LOL ^^

kelly7i

New member
את שפויה?../images/Emo71.gif

פלטה זה אחלה של דבר! את שמה את זה לתקופה של זמן ואז מעיפה, אומרתיפה שלום, ויש לך שיניים ישרות ושוות. לי לעומת זאת יש קיבוע מאחורי השיניים שסתם יישאר עד יום מותי. אז ברור שעדיף פלטה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחחחח...יש לי גם קיבוע^^

זה דווקא די נחמד, זה יותר טוב מפלטה...אני פשוט לא סובלת את הדבר הרירי הזה חח... זה נראה כמו שיניים תותבות כשמוציאים את זה מהפה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג בוט../images/Emo2.gif

מצטערת לגבי סבתא שלך...
אני רוצה לראות אותך!!! מבטיחה כשאני אהיה בצבא אני באה ברכבת חחח [חינםםם] ואני יודעת איך את מרגישה לגבי פלטה חחח גמאני הייתי מדברת כמו נכה אבל מתרגלים, ואני עדיין צריכה לשים! זה כואב אחושילינג! התגעגעתי בוט!!
את צריכה לקרוא כמה סיפורים שלי אם יהיה לך זמן
השתפרתי מלא!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifמיקיייייייייייייייייייייייי$%^$%&$^&#../images/Emo70.gif

אני לא צריכה! אני חייבת חח אני משועממת לפעמים בלילות!! חחח גילו שיש לי מחלה-כבר די הרבה זמן] ^^ גמני התגעגעתי! אני מה ה בהתלבטות אם להתגייס בסוף השנה הזאת או לא פאק>< לאן את המתגייסת??

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifברור שלהתגייס!

אולי תראי אותי גם
אני לא יודעת עדיין לאיפה, יש לי עוד 3 חודשים בול.. כאילו לא בול.. ב-9.10 זה יהיה קצת יותר מחודשיים חח אני מקווה להיות סמלת מבצעים שזה תפקיד ממש טוב ומעניין

למעלה