../images/Emo3.gifXOXO gossip girl
הורדתי והתחלתי לראות האחת שיודעת אני כבר בפרק 10
חחחח איזה מושפעת אני
דן
נייט
Did the best That I could Said I'd die for you and I would But I've drowned all these feelings in the flood אעאעאעעאעאעאאעאע איזה שיר יפה זה אני מאוהבת.............
הם ממש התעלו על עצמם - כבוד
וראיתי עכשיו את הפרקים החדשים של נמלטים
מייקל
בכל מיק....
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Down goes another one The and
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הייתה לי השבוע נוסטלגיית ג'סטין טימברלייק ואן סינק
tearin up my heart-nsync bye bye bye - nsync summer love - justin timberlake the script - the man who can't be moved ggym class heros-cookie jar all i ever wanted - basshunter run the show - kat deloona so what - pink מאז הטקס של אמטיוי אני לא מפסיק לחרוש עליו
heartbreaker - will i am
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
האחים ג'ונאס
ניקלבק
אן סינק
אלבום שחרשתן עליו:
נמנמנמנמנמנ..... a little bit longer, radio active deloxe בדוק יש שגיאות כי המוח שלי מת...
קליפ שעשה לכן את זה:
Joe and Nick's Awesome Ringtones!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4BYsSWpbEvU&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אחת שיודעת - התמכרתי קשווותתתתתתתתתתתתתת נמלטים 4 - הפרקים החדשים
מייקל
#@#%#$^ על טבעי 4 אעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעא #%#@$^@$&#%&#%^& עקרות בית נואשות 2 האנטומיה של גריי 1 כמעט מלאכים הפיג'מות 4 האח הגדול
יורדים בגדול (אבי הוא דוד של חברה שלי -והוא בגמר יאי!!) מגרש ביתי 2 לוקאס
מגרש ביתי 5 ג'יימי כזה חאמוד ^-^
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נממ בואו נחשוב.. המורה המעצבנת לאנגלית ><" המבחנים המעצבנים שיהיו לי השבוע והמורים מתעקשים לקרוא להם "מבדקים" ואני צריכה ללמוד לכולם, לכל ה6!!!!!!!!! רציתי לקנות את הדיסק של האחים ג'ונאס, וכמובן שהיה רק אחד בחנות וחברה שלי קנתה אותו
ואין טעם להזמין כי הוא ייקח יותר זמן ויותר כסף..... אז אני בינתיים מיואשת ...|אנחה|
משהו ששימח:
שאני לומדת כולה 3 ימים ואז יום גיבוש, ואז לומדת יום ואז חופש יומיים, ואז יום אחד לומדת - שלושה ימים חופש,יום לומדת - שלושה חופש,שלושה לומדת - שלושה חופש, יום לומדת -
שבועיים חופש
אח איזה אושר
משהו שהעציב:
האח הטרוריסט המונגול שלי רב איתי מכות ופתח עליי אתהדלת של החדר שלי , שבר אותה, ועשה לי שימן כחול על הלחי השמאלית וההורים שלי אמרו שאני אשמה, אני
אני הקורבן בכל הסיפור!!!!!!!!!
ציטוטידה:
נמ.. יש גם מלא משבוע שעבר כי לא עשיתי מקוויקנד..
מהאח הגדול- שפרה :"אתה עובד נגד המוח" אבא שלי לקח לאמא שלי את הלפטופ והתחיל לעשן עליו, אני כמובן רצתי להלשין לאמא .. אמא לאבא : היי אתה!!תפסיק לפזר לי עשן על המכונה!!! אח שלי: תנגני לי משהו בגיטרה ~אני מנגנת~ הוא:זה לא נקרא לנגן אני: אז איך זה נקרא? הוא: לעשות צחוק בקטס פרסי VMA- המחנה:וגם האחים ג'ונאס החליטו להתנזר מסקס... ואני שואל את עצמי למה? יש אלפיי בנות בעולם שמוכנות לעשות אותם, ולא הם לא רוצים זה כמו שסופרמן יחליט עכשיו 'אני לא רוצה לעוף אני מעדיף לקחת אוטובוס'!!!!!! רוקסן: במאה ה18 גילו את החור באוזון.. ולא ידעו מה זה!! אולי זה סתם חור!! אולי אפשר לתפור? אני: אמא תביאי לי את הלפטופ.. אמא שלי: לא אני: למה? =( אבל אני אוהבת אותו.... אמא שלי: גם אני ובגלל זה אני לא אביא לך אותו ~יום שלישי לפני המפץ הגדול~ אני מתחברת למסן.. דיה שולחת לי הודעה: וואי נסטיה בדיוק חשבתע עלייך.. איזה חיים ארוכים יהיו לךD: אהה אופס... כולנו מתים מחר...חח המחנכת שלי(סיגל) קולטת ילד קורא ספר בשעת מחנך... סיגל: מה את מחכה שציפי שביט תיכנס עכשיו ותביא לך פרסים או שאני סתם משעממת אותך עד כדי כך? חח יעני מהפרסומת של הספרים XDDD ארז טל:הדיירים מתבקשים להגיד 2 שמות שהם מעמידים להדחה, והפעם להגיד אותם לאט כדי שמי שסופר אותם ידע לספור את זה נכון וואי הוא הרג אותי
יוסי הדורבן: טוב אני מעמיד להדחה את שי ואת כנרת האח הגדול: יוסי, האח הגדול לא מכיר את כנרת יוסי הדורבן: אהה.. טוב נו אז את ק.. ק.. קרן, נו זאת שרבה איתי ממקודם!! לאון: לא נראה לי שידיחו אותי... אני כאילו, מהמם!! |מגלגל עיניים| מקאמפ רוק- קווין: נחש מי אני? ג'ו:אחי, אני יכול לראות אותך... קווין: אני יודע!! גם אני!!!!!! מסרטון אחש של האחים ג'ונאס- קווין: היי אני קווין ניק: היי אני ניק ג'ו: היי אני אנריקה אגלסייאס
מתנגן בראש / בפלייליסט:
tearin up my heart - nsync
המלצת השבוע:
אם יש לכם מורים מעצבנים שעושים לכם 6 מבחנים וקוראים להם "מבדקים" תתכוננו אלייהם טוב טוב בשישי שבת.. זה ישתלם לכם מאוד
מאכל השבוע:
רביולי גבינה עם רוטב עגבניות יאמי
התמונה הכי חמה:
הלוח המושלם שלי שאינ לבדי ובעצמי הכנתי
תקנאו