McMyWeekend

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo41.gifMyMcWeekend../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי
FIL FN IKAG [חרישות מטורפות!] Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Orson - No Tomorrow
Busted - She Wants To Be Me The Script - The Man Who Can't Be Moved Alphabeat - Boyfriend Jonas Brothers - Lovebug Alvin and The Chipmunks - bad day
James Morrison - You Make It Real Will Young - Changes [אני עדיין מחפשת את השיר הזה ><"]
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
מקפליי האחים ג'ונאס אורסון
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
זה לא קליפ, אלא פרסומת.. אבל האנשים שם כלכך
|ריר| http://www.youtube.com/watch?v=8seMNMQI7SU
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השעה של מק בהיטס
בטי אלווין והצ'יפמנקס [זה סרט כלכך חמודדדד!@#$%^ תיארוד.ג'סי
] ג'ונו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חולה ><"
משהו ששימח:
יומים ברצף ביטולים וסיום ב1 ורבע את בצפר DDDD: מק בהיטס
משהו שהעציב:
ציטוטייה:
~מהפיג'מות~ גרי: יום שישי יום קצר [זה ממש הצחיק אותי איך שהוא אמר את זה
] ~ ~עשיתי תשבץ משבוע שעברה של ראש1 בבצפר ונשארה לי הגדרה אחרונה, אז שאלתי את ידיד שלי~ אני: מה זה מין עורב 3 אותיות? הוא: טוב, כשעורב זכר ועורב נקבה ביחד באותו הקן.. [בשלב זה כבר לא הקשבתי לו, רק התפוצצתי מצחוק] ~~ ~מתוך מופע הסטנדאפ שהייתי בה יום שלישי~ יש לי חברה שקרואים לה כותנה. כשאני שואל אותה: כותנה. מה קורה? היא עונה: 100% ~~ ~שיחה ישנה עם ואנסי~ RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: מק עשו קאבר לשיר של אבבא RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: איזה? [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: גימי גימי גימי אה מן אפטר מידנייייייייט [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: או סופר טרופר בלה בלה בלה בלה בלה בלהההההה RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: זה ווינר טייק איט אול [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אוה [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: כן ראיתי את זה RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: הנקניק לוקח הכל XDDDDD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: איך התלהבתי אני מתה על השיר הזה [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: איזה נקניק?XDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: ווינר זה גם נקניק באנגלית [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: זה חברה שעושה נקניקים RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: הנקניקים שרים על נקניק [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: שיר הנקניקים המנוקנקים RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: מקודם גריז, עכשיו אבבא, מענין מה יהיה הבא בתור XDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: בטח הם ישירו שירים מתוך היירספריי [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: XDDDDDD אני אומרת.......... HSM RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: HSM הישראלי בסוף XD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: ג'יזס איכס XDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: בסוף הם יעלו מחזמר עם השירים שלהם RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: זה יהיה מגניב XD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אני כבר פיתחתי את התיאוריה שרדיואקטיב יכול להיות סאונדטראק של מחזמרXD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אם תקשיבי טוב זה באמת נכוןXD [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: השיר נושא יהיה GTTM ויקראו להם the motions [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אחרי השיר נושא יהיה את EK [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: ויש תקטע עם החברה שלו שזה FIL ו-POV [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: לפני שהיא עוזבת אותו הם כזה זוג און אנד אוף ואז זה קורפטד [c=55] Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: ויש את סמייל כמובן שזה שיר מחזמרי בטירוףXDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDD ~~ אני: עומר, בוא נעשה הסכם, אתה תביא את הספר באזרחות. ואני לא ~~ אמא שלי: אם הייתי ממשיכה לעבוד בבורסה ליהלומים אח שלי: תזכירי לי למה בעצם עזבת?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהתמונהההההההההה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

היא כלכך נסגדתתתתתתתתתתתתתתת XDDDDDDDDDDDDDDDD איך התחרפנתי כששלחת לי תסיכה
יאיי יאיי אני מופיעה לך בציטוטים!
אני: עומר, בוא נעשה הסכם, אתה תביא את הספר באזרחות. ואני לא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כלכך מתאים לך להגיד את זה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifהרסת לי את השרשור../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

ואגב.. את הסיכה אני עשיתי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחפרתי לך כבר על הסיבה |סנוב|

זו לא אשמתי שהשלח היה שם!!!!!!! XDDD וכן חשבתי ככה <:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifחחחח, אני מתה על התמונה הזאת../images/Emo99.gif

והסיבה לא הולכת לסדר את המקוויקנד שלי, אז הסיבה לא משנה בכלל

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifהמשכוס../images/Emo27.gif

זה נהרס לי באמצעעע
אמא שלי: אם הייתי ממשיכה לעבוד בבורסה ליהלומים אח שלי: תזכירי לי למה בעצם עזבת? אמא שלי: בגללך
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Maroon 5 - Sunday Morning
המלצת השבוע:
פיצה עם אננס זה ה-שילוב
ועוד משהו שראיתי בסיכות שיש בפייסבוק
don't worry about the future, the jonas brothers have 7 albums out in the year 3000. how bad could it be?
התמונה הכי חמה:
התמונה הראשונה זה הדבר הכיהכי חםםם!@#$%^&* אחת ה-תמונות ה-כי נסגדות שיש
ואת זה
עשיתי שמם כי היה לי משעמם בשיעור, אבל יצא מגניב

McGirl For Life

New member
../images/Emo7.gifהתמונה יפה עד דמעות../images/Emo99.gif

#@%@#!$#&^!%$^!$%^!#~@^%@& -חותכת- \/\/.\/..\/.......\/......\/...................... -מתה-

סאמוואן

New member
סופ"ש נעים לכולם../images/Emo140.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: everybody knows not alone do ya lies כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: "הכל כולל הקול"-הפיג'מות הלהקה המגניבה של השבוע: הפי'מות ומק מק אלבום שחרשתן עליו: - קליפ שעשה לכן את זה: אממ אממ אמממ...אי יחזור עוד עם התשובה הזאת... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפיג'מות...חחחח...וואי חפרתי עם הפיג'מות.. משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהרוני רון המטומטם הזה הרס לשחקן אלמוני את הקריירה משהו ששימח: הייתי במשחק של הנבחרת וניצחנו (פיינלי) ומחר גם... משהו שהעציב: תודה לאל לא העציב אותי כלום...אולי רק העובדה שאני לא מוצאת עבודה... ציטוטיה: אני אחשוב על ציטוט מגניב... מתנגן בראש / בפלייליסט: everybody know המלצת השבוע: התמונה הכי חמה:-

YuvalJones

New member
תגידו שלום לקבוצה הטיפולית של ניר XD

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Corrupted The ballad of paul k
ווועא היו כלכך הרבה. לא יכולה לבחור.
הלהקה המגניבה של השבוע:
Chris Brown stiff dylans leon jacson
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
The Kill - 30STM
Waterloo road
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-
משהו ששימח:
97 במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שרק ימשיך ככה טפוטפו. ניר הוא הפאקינג מדריך שלי!$%^%@#@!
משהו שהעציב:
אין
ציטוטיה:
-
מתנגן בראש / בפלייליסט:
when you believe - leon
המלצת השבוע:
תהיו חתיכים
התמונה הכי חמה:

dougie10

New member
MyMcWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
I kissed a girl כל רדיו אקטיב
האלבום של הקוקס: inside in and inside out
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, הקוקס
אלבום שחרשתן עליו:
רדיו אקטיב
קליפ שעשה לכן את זה:
לייז
בטי הטופ מודל הבאה של אמריקה המשרד דארמה וגרג לחיות עם דרק פטיטו (אני ילדה מושפלת)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שידיד שלי סיפר משהו שממש ממש הכעיס אותי!
משהו ששימח:
עוד 3 ימים יוצא רדיו אקטיב והבטיחו לי לקנות לי!
משהו שהעציב:
חברה שלי טסה לחו"ל לחודש וחצי
ציטוטיה:
אני:" למה אתה בדיכי" ידיד שלי:" אני לא בדיכי!, מה אני כוסית?" אני: "לא אבל אתה כוסי!" הוא:" חוסה..." אני: "כן האא?" הוא:" אש" אני:" מגיל שש!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
she moved in her oun way
המלצת השבוע:
איו :-\
התמונה הכי חמה:
אין.........

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל הדיסק החדש + WONDERLAND
אמממ מלא שירים ששמעתי ברדיו ^^
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
והביטלסססס
אלבום שחרשתן עליו:
HIGHWAY TO HELL של ACDC
קליפ שעשה לכן את זה:
החדש/ישן של מקפליי :)
מגרש ביתי,בנות גילמור
, ג'ונו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמממ חברות בעיקר
משהו ששימח:
שעברתי בכל הבגרויות (ועם ציונים טובים
חוץ מבלשון .... )
משהו שהעציב:
אממממ לא יודעת לא הייתי כל כך מבואסת השבוע ... חוץ מביום שלישי, כי זה יום שלישי, אני שונאת את יום שלישי =\
ציטוטיה:
וואי יש פול מהסטנדאפ שהייתי בו אבל כמובן שאני לא זוכרת XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
don't know why
המלצת השבוע:
אמממ..... אמ.... אמממממ..... XD
התמונה הכי חמה:

avivoOsh2

New member
../images/Emo79.gifso clear now that you're all that i have

מצעד הלהיטים של מקפליי: I've got u כבר שלוש שבועות שאנלא מפסיקה לשמוע אותוO: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Believe - Cher Miley Cyrus - 7 things Drops of Jupiter - Train Hopeless - Train
Play My Music - Jonas Brothers
Hallelujah - Paramore נזכרתי בו
הלהקה המגניבה של השבוע: Train טובים. ופאראמור
אלבום שחרשתן עליו: - קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=56GK4mbrmoY ג'רמי המזוקן>:: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ממ לא ראיתי בכלל כמעט עוד מעט יש אושן 13 חשופים האנה מונטנה
נמלטים משהו שהכעיס אתכם השבוע: בית ספר מחורבן:) משהו ששימח: עוד מעט ראש השנה<: יאעי משהו שהעציב: עבודה בפיזיקה>: ציטוטיה: - מתנגן בראש / בפלייליסט:Brighter - Paramore המלצת השבוע: אל תאכלו הרבה ממתקים אחרת תראו כמוני
התמונה הכי חמה: ג'רמי הומו סקסי שלייייי
סתם נוו לא הומו

למעלה