../images/Emo83.gif../images/Emo41.gifMyMcWeekend../images/Emo41.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי
FIL FN IKAG [חרישות מטורפות!] Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Orson - No Tomorrow
Busted - She Wants To Be Me The Script - The Man Who Can't Be Moved Alphabeat - Boyfriend Jonas Brothers - Lovebug Alvin and The Chipmunks - bad day
James Morrison - You Make It Real Will Young - Changes [אני עדיין מחפשת את השיר הזה ><"]
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
מקפליי האחים ג'ונאס אורסון
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
זה לא קליפ, אלא פרסומת.. אבל האנשים שם כלכך
|ריר|
http://www.youtube.com/watch?v=8seMNMQI7SU
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השעה של מק בהיטס
בטי אלווין והצ'יפמנקס [זה סרט כלכך חמודדדד!@#$%^ תיארוד.ג'סי
] ג'ונו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חולה ><"
משהו ששימח:
יומים ברצף ביטולים וסיום ב1 ורבע את בצפר DDDD: מק בהיטס
משהו שהעציב:
ציטוטייה:
~מהפיג'מות~ גרי: יום שישי יום קצר [זה ממש הצחיק אותי איך שהוא אמר את זה
] ~
~עשיתי תשבץ משבוע שעברה של ראש1 בבצפר ונשארה לי הגדרה אחרונה, אז שאלתי את ידיד שלי~ אני: מה זה מין עורב 3 אותיות? הוא: טוב, כשעורב זכר ועורב נקבה ביחד באותו הקן.. [בשלב זה כבר לא הקשבתי לו, רק התפוצצתי מצחוק] ~~
~מתוך מופע הסטנדאפ שהייתי בה יום שלישי~ יש לי חברה שקרואים לה כותנה. כשאני שואל אותה: כותנה. מה קורה? היא עונה: 100% ~~
~שיחה ישנה עם ואנסי~ RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: מק עשו קאבר לשיר של אבבא RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: איזה? [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: גימי גימי גימי אה מן אפטר מידנייייייייט [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: או סופר טרופר בלה בלה בלה בלה בלה בלהההההה RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: זה ווינר טייק איט אול [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אוה [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: כן ראיתי את זה RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: הנקניק לוקח הכל XDDDDD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: איך התלהבתי אני מתה על השיר הזה [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: איזה נקניק?XDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: ווינר זה גם נקניק באנגלית [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: זה חברה שעושה נקניקים RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: הנקניקים שרים על נקניק [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: שיר הנקניקים המנוקנקים RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: מקודם גריז, עכשיו אבבא, מענין מה יהיה הבא בתור XDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: בטח הם ישירו שירים מתוך היירספריי [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: XDDDDDD אני אומרת.......... HSM RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: HSM הישראלי בסוף XD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: ג'יזס איכס XDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: בסוף הם יעלו מחזמר עם השירים שלהם RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: זה יהיה מגניב XD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אני כבר פיתחתי את התיאוריה שרדיואקטיב יכול להיות סאונדטראק של מחזמרXD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אם תקשיבי טוב זה באמת נכוןXD [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: השיר נושא יהיה GTTM ויקראו להם the motions [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: אחרי השיר נושא יהיה את EK [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: ויש תקטע עם החברה שלו שזה FIL ו-POV [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: לפני שהיא עוזבת אותו הם כזה זוג און אנד אוף ואז זה קורפטד [c=55]
Vansi™ ;;You can't come back, once you're laying in the broken glass[/c] אומר/ת: ויש את סמייל כמובן שזה שיר מחזמרי בטירוףXDD RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: XDDDDDDDD ~~ אני: עומר, בוא נעשה הסכם, אתה תביא את הספר באזרחות. ואני לא ~~ אמא שלי: אם הייתי ממשיכה לעבוד בבורסה ליהלומים אח שלי: תזכירי לי למה בעצם עזבת?