PROMO+NEW SINGLE

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo27.gifPROMO+NEW SINGLE../images/Emo37.gif

החדשות הראשונות שיש..הם שיש לטקס פרסי ניקולודיאון פרומו של מקפליי מציגים אותם בתור המנחים של הטקס. ואני רוצה לומר שהם נראים שם ממש טוב!! [במיוחד דנוש
] זה הולך להיות נהדר...והשיר שיש ברקע...מהו? XD TAKE A LOOK
והסינגל החדש "The Heart Never Lies"
היה אמור היום לרדיו 1 בתוכנית של סקוט מילס. אבל הייתה הפתעה קטנה: הדי ג'יי של התוכנית הזמין את מקפליי לתוכנית כדי להציג את הסינגל החדש בעצמם! אבל מכיוון שהם עסוקים בקידום של הסינגל, הם יוכלו לבוא רק מחר, לכן הסינגל יצא מחר לרדיו ומקפליי יציגו אותו. אתן תוכלו להקשיב לתוכנית באתר פה - אבל רק למי שיש real player יוכל. והאתר הרישמי יביא לנו רקע חדששש! סוף סוף..כמו שהוא שינה את הרקע שלו בעקבות יציאת האלבום החדש כך זה גם יקרה ב-12 לספטמבר...מחר! XD שבוע שעבר מקפליי היו ב- Bath שבאנגליה כדי לצלם את הקליפ החדש שלהם. הם בחרו בעיר הזאת בגלל שהיו בה הרבה בניינים ישנים, מה שיביא לנו קליפ שונה ממה שראינו עד עכשיו. הם צילמו את הקליפ בסוף השבוע מכיוון שהעיר פתוחה לתיירים מיום שני עד יום שישי. עדיין אין מידע על הקליפ עצמו. כדי לראות כמה תמונות מהעיר תסתכלו למטהה

butbut

New member
אממ בקשר לסרטון של ניק'..אז מישהי כבר העלתה

את זה:]]

Yu vi

New member
תודהD::../images/Emo85.gif

את הסירטון של ניקלודיאון ראיתי כבר
אני כלכך מחכה שייצא כבר הקליפ ואני מקווההההההההה שיחרשו עליו בהיטס D:

איזה באסה לי אני לא אוכל לראותתת

לבן דוד שלי יש שבת חתן בדיוק בתאריך הזה!!!! אני בעד שהם ידחו את החתונה!!! XD

Little Sapir

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ולמה זה לא נכנס לי לקישור של הרדיו
ובאיזה שעה מחר זה ישודר?

Sivan McFLY

New member
אעאעאאעאעאע איזה שקסייםם!!! ../images/Emo99.gif

וואי השיר נשמע מזה טובבבבבבבבבבבבבבבבב אעאעאעאעעאעאעאע יאוווו אני כ"כ רוצה לראות את זה כברררררר!!!! אני אמות מול המסך!!! זה רק אני?
או שדני ממש סקסי כשהוא שופך תדלי הזה בסוף? גם דאגי סקסייי והארי וטוםםםם אעאעאעאעאעאעאע [למרות שזה נראה כאילו שמו להארי ליפסטיק ורוד ><] אבל דני הכי שקס =) דניייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידנידנידני

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo124.gifכל מה שרציתם לשאול את מקפליי../images/Emo124.gif

עכשיו זה הזמן לשאול.
זוכרות שבאחד הסינגלים הראשונים,היו 2 קטעים של מקפליי עונים על שאלות של מעריצים? קיצר הם עושים את זה גם עכשיו בסינגל של "THE HEART NEVER LIES" http://www.mcflyofficial.com/news/?id=1320 תפציצו בשאלות. ואל תשכחו בכל הודעה להוסיף את העניין שיש להם מעריצים כאן בישראל. תהנו ושנה טובה

DoLi it is Me

New member
כן כן תשאלו ותזכירו אותנו!

אני לא הכי טובה בכתיבת מכתבים באנגלית אז כדאי לא לעשות לעצמי פדיחות אני לא ישלח

butbut

New member
אוו תודה:] סבבה אני ישאל=]]אבל אני לא בטוחה ש

שהם באמת עונים..כאילו הם הם..

butbut

New member
../images/Emo26.gifמי שרוצה לקרוא את מה שכתבתי XDD

זה כאן:]] אני בטוחה שזה גורע מבחינה דיקדוקית או משהו כזה...אבל בכול אופן,זה מה שיצא: hii guys:][חח זה הכותרת] Hello,how are you? i'm Bat-el from israel and i just have some questions for you. firstly,i'd have to said that i love your new single "The Heart Never Lies",and i think it's really catchy i wonder if you guys come somday to Israel,coz' we r really love you. and 'YOUTUBE' maybe supply us more information about u,but we'r want to to see u in live!LOL but maybe it's really fat chance..huh i heard about the louis somthing and dougie response to him was so awsome and please announce the signings soon i'm dying to know them..i'm really keep my pants on.lol Howw yeah,and good luck with RADCLIFFE ant before i'll finish i just want actually to thank.Thank for all those musics that you have made that i listen everyday,that keeps me going btw-1) i know you might not believe it,but you have quite a load of fans in Israel!..i know you are probably thinking Israel is a litlle place and if you wonder were is it i can to adding some map lol Hope u guys are well! Bat-el xoxo XDDD זהוו:] חח חפרתי להם,ופחות שאלתי שאלות..אבל LOL אם יענו לי זה יהיה טוב^^

Little Sapir

New member
יפה!

אם היה לי מה לכתוב הייתי כותבת גם :/ לא הבנתי מה כתבת להם פה: "i heard about the louis somthing and dougie response to him was so awsome" על מה דיברת?!

butbut

New member
../images/Emo205.gifזוכרת שפיקסמתי כתבה על האיש הזה שירד

עליהם ואמר שהגיטרות שלהם לא מחוברות?ושהם מנסים להיות 'וואנבי' של האמריקאים? אז קוראים לו לואיס משהו,ושהוא משהו די גדול במוזיקה.. מקפליי שמעו את מה שהוא אמר,ואני זוכרת ששמעתי איפשהו שדאגי ענה לו תשובה ממש יפה.אני לא זוכרת מה..אבל הרבה מדברים על זה!הוא ממש קטל אותו חזרה XDDDD

Little Sapir

New member
Go Dougie! ../images/Emo6.gif

בסוף כן שלחתי משהו... אבל איפה הם יענו? לא הבנתי, ישלחו לי מייל חזרה?

butbut

New member
אם הם עונים,אז נראה לי שזה יהיה מייל חזרה

אבל הסיכויים שהם יענו דווקא לנו,זה כמו הסיכויים שהם יבואו לישראל. XDD

just orr

New member
../images/Emo26.gif התגובה של דאגי ../images/Emo36.gif

גם אני ראיתי את זה חח ^^ The astonishing outburst brought an equally blistering response from Dougie, who told the Sunday Mercury: "What a b*****d. That p****s me off. "People like Tom and Danny in the band are so talented. How can Louis say we don't play our own instruments? "They've been playing since they were six years old. They are incredible performers and writers." And in a pop at Irish manager Louis' own groups, Dougie added: "He's obviously not used to bands who can play their own instruments and write their own music. "He says there's no plugs leading from the guitars. Has he never heard of wireless leads? I don't think he knows about that. "I'm shocked that he made these comments. We've met him before and he was really nice to us." Music mogul Louis also criticised the image of the groups when he appeared on an ITV show titled The Truth About Boy Bands. He said: "They're jumping round the stage with silly haircuts, trying to be American - I don't buy that. "Behind closed doors in their hotels they get drunk, they take drugs, they let in groupies: they're guys." But a shocked Dougie hit back: "What does he know? We're just really normal guys. We're nothing special. "Anyway, I've got my dog Flea, who I spend a lot of time with." זה לא כללללל מה שכתוב, זה רק התגובה של דאגי... אם מישהי בכל זאת רוצה את כל ה"כתבה" (חח) אז הנה: http://www.mcfly-unofficial.net/index.php?subaction=showfull&id=1189532707&archive=&start_from=&ucat=5&

למעלה