PROMO+NEW SINGLE

just orr

New member
אוו תודה DD:

זה נראה מקום כזה יפהה!!! בטח ייצא להם קליפ מהמם
(איך לא.. עם החתיכים האלה
) המ. משום מה הייתי בטוחה שכבר הגבתי לזה. בטח סתם דמיינתי. ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודההההההה D:

אני לא יכולה לחכות לטקס ולקליפ, אעאעאעאעאעאעא

Lex 1

New member
אווו תודה על האינפו ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

את הסרטון אכן מישהי העלתה, חבל שרואים אותם לסה"כ 3 שנ' וחצי
. וגם אין לי real player וגם זה כבר שודר, כמה המזל לא מאיר לי פנים, אה? ומממ.. הקליפ הוא ל-THNL נכון?
טיימ טו סטארט קאונטינג ד'ה דייס 'טיל ד'ה ריליסינג דייט.. אחחחחח והטקס! הלוואי שידור בערוץ שאפשר יהיה לצפות בו..

rox love BSM

New member
טוב שהיא כמעט לא אנסה אותו...

איזה חמוד
זה מוזר לראות את דני נבוך...

היי, זה לא המוזר ההוא מAAY ?

ו-וואו, הבחורה ההיא ממש נמרחת על דני O.O איך הוא מרשה לה בכלל? הוא לא במערכת יחסים מוצהרת? [מעניין אם סיון ראתה את זה, התגובה שלה בטח תהיה ממש מצחיקה.] *ממשיכה לראות* LOL הוא אומר I'm getting molested here , זה אומר- מטרידים אותי [מינית] כאן XDDD בוא'נה, טוב שהיא לא התפשטה, אחרת היו קוראים לזה אונס O.O היא ממשיכה לנשק אותו! תפסיקי! תפסיקי כבר! מה נסגר איתך!? איזה משוגעת... דני ממש חמדמד כאן, אבל פור קריינג אאוט לאוד, ליידי! הב א ליטל סלף דיגניטי! O.O אני, במקום דני, הייתי מפחדת מאוד ><'

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאימא איזה מטרידה היא O__o

דני ממש ממש חמוד 33> איך דאגסטר שם את האוזניות מעל הכובעXDDDDDDD

roni poynter

New member
חחח איזה מעצבנתת יהאא..!!XD

מה עובר עליהה הוא לא מצליח לדבררר!! דאגייי כזה חמודדדדדדדדדדדדדד...!! והאישהה הזאתת מעצבנתתתת אותיי בטירוףף! אוחחחח..ונראה לי שהוא נפרד מאוליביה!!

just orr

New member
פחח איזה חמוד XD

ומסכן, איזה קרציה היא... O.O כאילו, תני לבנאדם לנשום. ולדבר. -__-

וואוו איזו קרציה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש עלוקה ,היא נדבקת עליו ולא זזה!!!!!!!! אני יכולה להבין שהיא קצת שמחה לראות אותו אבל קצת כבוד עצמי!!!! אה ותודה רבה!!!

LironPoynter

New member
XDDD גדול חחחחחח

איזה חרמנית אלוהים. טוב שהוא לא הסמיקXD היא קופה רצינית<: ואם הוא נתן לה להתנהג אליו ככה, למרות שהוא הסמיק בטירוף, נראה לי שהוא ואוליביה באמת נפרדו..OO'

למעלה