PROMO+NEW SINGLE

Charley XD

New member
לא לא לא !! אני רוצה לדעת אנגלית פעם אחת !!

אוף שונאת להיות טיפשה !
עד שהוא כותב משהו ....

Charley XD

New member
אני כן ../images/Emo11.gif

חח לפחות באנגלית ... אהמ אני לא יודעת לכתוב כלו~ם ולקרוא בקושי ... !! נמנמ דיסלקטית שכמותי
והבצפר יותר טיפש הוא שם אותי ב - 5 יח' ... ותודה תודה תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תרגום:

ההתפרצות המדהימה הביאה לתגובה תואמת ומפוצצת מדאגי, שאמר לסאנדיי מרקורי [עיתון]: "איזה בן-***ה. זה מעצבן אותי, אנשים כמו טום ודני בלהקה הם כל כך מוכשרים. איך לואיס [לואיס וולש..] יכול לומר שאנחנו לא מנגנים בכלים שלנו. הם [דני וטום] מנגנים מאז שהם בני שש. הם מופיעים [מה שנקרא פרפורמרים] וכותבים מדהימים." ואז דאגי הוסיף על המנהל האירי לואיס וולש: "ברור שהוא לא רגיל ללהקות שיכולות לנגן על הכלים שלהן ולכתוב את המוזיקה שלהן. הוא אומר שאין שקעים ותקעים מהגיטרות. האם הוא לא שמע על כבלים אלחוטיים? אני לא חושב שהוא יודע על זה. אני בשוק שהוא השמיע את התגובות האלה. פגשנו אותו בעבר והוא היה מאוד נחמד אלינו." מיוזיק מוגול [לא יודעת מה זה מוגול ואין לי כוח לחפשP:] לואיז ביקר גם את התדמית של הלהקות כשהוא הופיע בתוכנית בITV שכותרתה: האמת על להקות הבנים", הוא אמר: "הם קופצים על הבמה עם תסרוקות מטופשות, מנסים להיות אמריקאיים- אני לא קונה את זה. מאחורי דלתות סגורות במלונות שלהם הם משתכרים, לוקחים סמים, ונותנים לגרופיות להיכנס. הם בחורים." אבל דאגי ההמום ירה בחזרה: "מה הוא יודע? אנחנו באמת רק בחורים רגילים. אנחנו לא משהו מיוחד. בכל מקרה, לי יש את הכלב שלי פלי [פירוש המילה פלי- היא פשפש:)] שאיתו אני מבלה את זמני." שנה טובה :)

m i c k e y 15

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה תוקפני הוא נשמע פה דאגי! לא ראיתי את הצד הזה שלך בעבר ואוא
כל מה שיש לי לומר לדאגי YOU GO GIRL

Charley XD

New member
אוי ../images/Emo23.gif תודה !!

XDDD דאגי הרג אותי ... הוא כזה חמוד !!!!!! איך הוא מגן על דני וטום ... וואי ממש ממש תודה ...

הירססססס מיין! DD: ../images/Emo26.gif

כותרת:
OOOHH! > attractive title :D
תוכן:
like this one? haha! anyways, yo McFly! lol i'm Or, and i'm from a magical, small and far far away little land, called Israel. :D You can probably guess what my quastion is going to be huh.. well let's make it obvious, shall we? IS THERE BY ANY CHANCE A POSSIBILITY YOU WILL EVER CONSIDER PREFORMING HERE? and.. ya know.. while i'm at it.. WHY ARE YOUR CD'S UNAVAILABLE IN MY LITTLE MAGICAL LAND? [which you might rather call isreal. lol] hope you'll get to answer these two, i'm looking forward to hearing an official answer from you guys trully, for once. love you four! :) Or. xx​

HiLa0mcfly

New member
אממ שאלה קצת דפוקה :]

איפה משדרים את זה? אני חשבתי שמשדרים את זה באמטיוי היטס? כאילו ב HOT ערוץ 92 אם באמת משדרים את זה שם יאיי טו מיי =]

LironPoynter

New member
הפרומו../images/Emo99.gif

איזה יפים הם<: וואע כלכך בא לי לראות את זה כבר. תודה מיקי!

just Kaya

New member
עאעאעאעאעא.

אני הייתי בbath אני ל א מאמינה.. מתי הם צילמו את זה!? חברים שלנו גרים לייידדד. >: בוהו. :(

butbut

New member
הם עדיין לא צילמו,הם יצלמו את זה בימים

הקרובים:]

just Kaya

New member
מתייייי?

אני אשלח את חברים שליי שיביאו לי חתימות D: טיהי. ^.^

למעלה