שאלון

IkMfNiY

New member
כה, וגם השיר טוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

mmmbam

New member
הממ...../images/Emo71.gif

סתם שאלה לא קשורה, מה דעתך על מוניקה סקס? פשוט ממה שקראתי יש לי הרגשה שאת אוהבת את המוזיקה שלהם... לאדעת למה...

IkMfNiY

New member
אחת מהלהקות שאני.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הכי אוהבת, אבל לא זו שאני הכי הכי אוהבת. להקה חביבה. יעל

SummerNightCity

New member
יאללה. ../images/Emo152.gif

שם:
[נו לא אוהבת לכתוב אותו, אתם יודעים אותו, ומי שלא יודע, אוי ואבוי לו.
] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא, אני מיוחדת.
מיקום: מרכזי ביותר. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? חלילה. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אותו שם.
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא מחליפה.
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? גם בכינוי חיבה הוא לא משתבש.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ממש לא. יש לי שם שנועד להיות מפורסם. הוא כל כך דורש.
[כן, נקבה.] רווק? נראלי שכן. אבל יש שתי הצעות בפתח, אבל לא נראתי שאקח אותן. כי אחד קצת מבוגר ואחד קצת ילדותי.
אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 11.1 גיל: 17. גיל שהיית רוצה להיות: גם 18 לא היה מזיק, אבל טוב לי ככה. כיתה: י"א. מצבך החברתי: בסדר גמור, אין טענות.
למה את/ה בפורום? כי צריכים פה סדר לא?
וגם כי אני אוהבת אותכם, ואני אוהבת הטופ מודל, ואני כל כך מתה על הפורום הזה!
גובה: 1.65 אולי יותר. צבע עיניים: חום-ירוק, ולאחרונה זה נהיה יותר ירוק.
אוהב אותו? ורי ורי.
צבע שער: חום. אוהב אותו? למה לא.
צבע אהוב: אדום. וגם ירוק השתלט עליי לאחרונה. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני אוהבת את השיר הזה כל כך. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: דאנס והאוס. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): הא?
אני כותבת ביד ימין, למרות שיוצא לי להקליד גם ביד שמאל.
חיות מחמד? כן כפרעליה. מה העבודה שלך? לנהל פה.
יש פירסינג? לא לא תודה. קעקועים? לא לא תודה. אובססיות? יש התמכרויות.
התמכרויות? חח טיפשים לא יכולתם לשאול שנייה לפני? יש הרבה. ואני אפרט: [
] אוטובוסים. קפה. שרשראות. צעיפים. לרקוד. ספינינג. ויש עוד כמה. שבטח שכחתי.
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: תאמיני בעצמך.
האם אתה חי את הרגע? משתדלת.
יש לך סודות? לא. ש-לי לא. אבל אם מישהו יבקש ממני לא לספר, הוא יכול לישון בשקט.
אתה שונא את עצמך? לא, למה?
[כפרעליי.
] האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. יש לך הרגלים רעים? כמו? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה. שיש לי עיניים יפות. [
] ושיש לי ריח ממש טוב. [נו, אינטואישן.
] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא דעת, תנו לי לחשוב על זה. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? לא, אבל זה לא מונה ממני.
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא. האם אתה מתבודד? לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין משהו אחד. יש כמה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני לא אוהבת שאלות כאלו. האם אתה פועל בפזיזות? אני לא חושבת. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את הציפורניים שלי, הן לא גדלות [טוב, אני קצת אשמה בכך.
] האם אתה פסיבי או פעיל? אני חושבת שפעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מפרקיות בקו 61. |גומרת| מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אולי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אם כבר על דברים שלא עשיתי, אבל תמיד אפשר לתקן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא, אבל בחודשים האחרונים הם השתפרו.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך להעריך דברים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כמעט הכל ממש. ומה הכי פחות אוהב? אמרתי, את הציפורניים לא? [כאילו יש לי ציפורניים, אבל הן פשוט מסרבות להיות יפות כאלו ואלגנטיות, הן סתם רגילות.
] אתה חושב שאתה נראה טוב? נו כל השאלון הזה יצאתי נרקיססטית, אז כן. יש לך ביטחון עצמי? אני לא שופטת את עצמי בזה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מה אתם רוצים ממני?

facilitate

New member
"יש לי סיליט" ../images/Emo205.gif

אוח, הזכרת לי את הפרסומת הזו!
או שזה הלך ככה? שאני אנקה? מה פתאום. יש לי סיליט. אוח. הנוסטלגיה. שיעשעתי את עצמי.

randu

New member
חחח כנסיי..

אבל האמת..זה הולך ככה:"שאני אשפשף
מה פתאום
יש סיליט!"
ואני שואל את עצמי: מה התסריטאי חשב לעצמו שהוא כתב את המשפט "שאני אשפשף
" הלו..יש ילדים קטנים שצופים בפרסומות שלךךך!

randu

New member
עונה!!../images/Emo3.gif

שם:רן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?דמות מספר ילדים
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?ירדן! ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?ארזז! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?נבר אבר!
רווק?
אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה:28.11.92 גיל:13 ורבע בערך!! גיל שהיית רוצה להיות:15 וחצי! כיתה:ח' מצבך החברתי:ברוך השם
למה את/ה בפורום?כי כיף לקרוא את ההודעות של ביגלי ושל דר..
גובה:1.60 צבע עיניים:חום ירוק! אוהב אותו?נחמד.. צבע שער:חום! אוהב אותו?
צבע אהוב:כחול! למה קראת לעצמך ככה בתפוז?מסובך!! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני! חיות מחמד?כלבה..
! מה העבודה שלך?ללמוד... יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות?
התמכרויות?
איזה שפות אתה דובר?עברית..וזהו! ציטוט מועדף/ מוטו:"תהנה מהחיים בחיים,כי בחיים לא תיצא מהחיים בחיים!" מישהו הבין
האם אתה חי את הרגע?יאפפ
יש לך סודות?או-אה!!
אתה שונא את עצמך?
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
כסיסת ציפורנים..חמור מאוד!! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?"איזה כתב יפה!!" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?"החיים שלי בזבל
" מה הפחד הגדול ביותר שלך?ממים,נראה לי! אתה יודע לשיר?
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא..
האם אתה מתבודד?
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה! אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
צנוע אני,הא
האם אתה פועל בפזיזות?
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
מסובך מדי בשבילי! האם אתה פסיבי או פעיל?חצי חצי! יש לך יומן/ ג'ורנל?
מה החולשה הכי גדולה שלך?אין לי חולשות!
מה החוזק הכי גדול שלך?הממ..לא'דע! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?עזבו אותי באמא שלכם!! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כנ"ל... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?עזבו אותי באמא שלכם!! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים! ומה הכי פחות אוהב?צורת רגליים! אתה חושב שאתה נראה טוב?
יש לך ביטחון עצמי?
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?באט-מן..

אניי../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

חלק ראשון שם: שי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?:כן על שם סבא ז''ל מיקום: ערד האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? : לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?:מאיפה לי... ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? :טוב לי איך שאני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? :איך אפשר לשבש שי? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? : לא מין: זכר רווק? כן אם לא, רוצה להיות?:... תאריך לידה: 23.4.91 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:16 כיתה:ט מצבך החברתי: סביר יציב חביב נח למה את/ה בפורום? כי אני אוהב את התוכנית גובה: קצת יותר ממטר 78 צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: כתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז?:אמממ אני לא קראתי לעצמי ככה חבר שלי פתח לי את השמירה וככה הוא החליט לקרוא לי אנערף חחח התרגלתי כבר אז זה לא משנה לי כל כך פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: סרטיםן מצויירים ודיסני סדרות מציאות אמריקן איידול הדוגמניות זיהוי שירים ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? :אחות כלבה מה העבודה שלך? : חחח אני עובד? חחחחחחח יש פירסינג?:לא קעקועים? :לא אובססיות? :כן התמכרויות?:כן איזה שפות אתה דובר?:עברית אנגלית ספרדית מעט מרוקאית וצרפתית ציטוט מועדף/ מוטו: תחיה כל יום כאילו הוא היום האחרון האם אתה חי את הרגע? יס יש לך סודות? :כן אתה שונא את עצמך?:לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?:לא יש לך הרגלים רעים? :כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?:איזה שיער יפה יש לך
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?:הסרט של החי בסרט מה הפחד הגדול ביותר שלך? : שיפסיקו ליצר שוקולד ושיקרה משהו למשפחה שלי או לי אתה יודע לשיר?:לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? : חחחח לא האם אתה מתבודד?:שבא לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?:משפחה ובריאות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?:כן אני חושב האם אתה פועל בפזיזות? :לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?:יש שדברים שמפחידים אותי ראו כמה תשבות למעלה ושונא בעצמי שאני לפעמים פזיז מידי האם אתה פסיבי או פעיל? :פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? :לא אבל יש לי בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? : לא יודע רק לא לגעת לי בשוקולד מה החוזק הכי גדול שלך? :לא יודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?:אמממ את הפטפטנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? :כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? :כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?:סבירים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:וואי יש המון מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הגובה ומה הכי פחות אוהב?:השיניים? אתה חושב שאתה נראה טוב?:לא אבל זה לא משנה לי ממש אבל אני לא מתייחס אל עצמי כאל מכוער יש לך ביטחון עצמי?:כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?:הענק הירוק חחח סתם

archer girl

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

שם: לי
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? בערך
השם שלי דומה לשם של סבתא שלי
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא.
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שאלה טובה.. אין לי מושג.
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי ממש, אולי דניאל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חס וחסה
תאריך לידה: 27.11.91
גיל שהיית רוצה להיות: 16^^ נשמע כיפי^^
כיתה: ח'.
מצבך החברתי: אמ.. לא הכי מקובלת אבל פסדר כזה
למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את הטופ מודל
גובה: 1.63
צבע עיניים: כחול אפור
אוהב אותו? בסדר.
צבע שער: חום
אוהב אותו? בסדר.
צבע אהוב: סגול
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני מזל קשת וכל הכינוים היו תפוסים:(
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: הרקיע השביעי
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני
חיות מחמד?
אין
מה העבודה שלך? הוו... ביצפר
יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות? לפעמים
התמכרויות? למחשב
איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית, וקצת ספרדית
ציטוט מועדף/ מוטו: לאדעת
האם אתה חי את הרגע? הממ... בערך
יש לך סודות? שש... אפלים
אתה שונא את עצמך? למה לי?
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא
יש לך הרגלים רעים? לא שאני מודעת אליהם
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? העיניים
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים שלי משעמיים מדי לסרט.
מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים ועכבישים
אתה יודע לשיר? לא ממש
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
האם אתה מתבודד? אני? לאא
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי
האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא
האם אתה פסיבי או פעיל? פאילה
יש לך יומן/ ג'ורנל? כן8-|
מה החולשה הכי גדולה שלך? כשמבקשים ממני משהו, אני לא יכולה להגיד לא.
מה החוזק הכי גדול שלך? אני לא מוותרת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא רוצה לשנות כלום

למעלה