שאלון

MeetLofe

New member
כוס אמא של תפוז

חלק ראשון שם: מונטי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? דוד שלי ז"ל וסבא שלי מיקום: ת"א האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא!! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ג'וני.זה שם מדהים בשני המינים
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודע האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? o_O אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: ז רווק? לא אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה: 31.5 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה:י"א מצבך החברתי: חזרנו לכתה ג':) למה את/ה בפורום? כי אני אוהב טופ מודל[?] גובה: 1.75 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום אוהב אותו? לפעמים צבע אהוב: שחור/ירוק/ורוד למה קראת לעצמך ככה בתפוז? חבר שלי קרא לי ככה פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אופנה אלטרנטיבית/אמריקן איידול/גאווה צעירה/דה יוזד/מכושפות ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? כלבה מדהימה שלי:) מה העבודה שלך? עובד בסופר של ההורים:) יש פירסינג?3 קעקועים?עוד לא אובססיות?טופ מודל,אמריקן איידול,פירסינגים וקעקועים התמכרויות?כמו שלמעלה איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגלית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? משהו כזה יש לך סודות?כמו לכולם אתה שונא את עצמך?לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים?סוג של איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?מניאק:) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?החיים שלי מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות אתה יודע לשיר?במקלחת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?ב-רור כל הזמן! האם אתה מתבודד?לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אמא שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן תלוי איזה מישהו אחר הייתי האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן האם אתה פסיבי או פעיל?גם וגם יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?גברים עם זיפים בהירים ועניים בהירות ושיהיו גבוהים עם שרירים טיפה טוב די אני לא אמשיך מה החוזק הכי גדול שלך?לא יודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?ברכיים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לפעמים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא להיות פזיז בכל דבר שעושים ולתת לדברים לקרות מעצמם ולא להתיאש אף פעם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אצבעות רגליים ומה הכי פחות אוהב?ברכיים!! אתה חושב שאתה נראה טוב?פוי יש לך ביטחון עצמי?סוג של לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?גמביטD:

so samy

New member
עונה

חלק ראשון שם: ספיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: מרכז האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? גיא אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ענבר, תמר, שירה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ממש לא מין: נקבה רווק? כן אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 27.5.91 גיל: עוד מעט 15 גיל שהיית רוצה להיות: די טוב לי עכשיו... כיתה: ט' מצבך החברתי: סבבה למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את הטופ מודל?!? גובה: 1.50
צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן! צבע שער: חום אוהב אותו? כן! צבע אהוב: תלוי במצב רוח למה קראת לעצמך ככה בתפוז? סיפור ארוך פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: סלבריטי וטרה אספרנסה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, פורטוגזית ולומדת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: אממ..פשוט תהיה אתה! האם אתה חי את הרגע? בדרך כלל יש לך סודות? למי אין?! אתה שונא את עצמך? לא. למה לי? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כנראה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אממ אני עוד צריכה לחשוב על זה... מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש הרבה אתה יודע לשיר? לא.....חח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? לפעמים... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ברור! האם אתה פועל בפזיזות? לעתים קרובות כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? ברוב המקרים פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? היה לי...ממש מזמן לא כתבתי בו מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל טעים?!
מה החוזק הכי גדול שלך? שאני יודעת מה אני רוצה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגובה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא כל כך יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאוד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כל יום הוא שיעור חדש בשבילי...(כמה קיטשי זה נשמע, נכון?) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים ומה הכי פחות אוהב? אמרתי כבר: הגובה אתה חושב שאתה נראה טוב? ברוב המקרים כן, לפחות לאחרונה... יש לך ביטחון עצמי? תלוי ליד מי ומה... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממ סברינה מכשפה הצעירה? חח

נקודונת

New member
שאלתם? עניתי.

שם: שיר
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם השירים שאבא שלי היה כותב. ההורים שלי כל כך פאטתיים...
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? ממש לא!
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יונתן.
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? או לין או יסמין.
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? דווקא כן.. שירי, שירה, שירלי, מה אנשים לא עשו מהשם שלי...
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אם אני אהיה מפורסת יהיה לי שם במה וזהו. זה נקרא לנטוש את שם המשפחה?
רווק? אכן.
אם לא, רוצה להיות? זאת שאלה מכשילה?
תאריך לידה: 2.7.91
גיל שהיית רוצה להיות: 14 וחצי.
כיתה: ט'.
מצבך החברתי: טוב מאוד, אני חושבת.
למה את/ה בפורום? כי זה הפורום הכי טוב בעולם, וכי אני מכורה קשות לטופ-מודל-הבאה ולשאלונים.
גובה: 1.65 או משהו כזה.
צבע עיניים: ירוק.
אוהב אותו? מאוד!
צבע שער: כרגע, חום-אדמדם.
אוהב אותו? לא. מתגעגעת לבלונדיני המקורי שלי.
צבע אהוב: ירוק!
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? רציתי "נקודה" אבל זה היה תפוס.
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: לא משתתפת בפורמים אחרים.
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית!
חיות מחמד? טוטי. כלבה. האו.
מה העבודה שלך? בייביסיטר.
יש פירסינג? עגיל שני באוזן נחשב?
קעקועים? לא, אבל רוצה.
אובססיות? אי-קשירות, אי-הסתברות, צירופי מקרים והביטלס.
התמכרויות? שוקולד מריר, תותים, הסנפץ יינות והביטלס.
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית (שוטפת+מבטא אמריקאי), ערבית, קצת צרפתית, קצת ניב שוויצרי, קצת איטלקית.
ציטוט מועדף/ מוטו: "זה לא כל כך נעים לראות זרובבל"
האם אתה חי את הרגע? אני חושבת שכן.
יש לך סודות? כמו לכולם.
אתה שונא את עצמך? ממש לא.
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש.
יש לך הרגלים רעים? עצלנות, אני מודה (אחד החטאים הקטלניים בנצרות... אני הולכת לגיהנום?
)
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שיער ועיניים יפות, שאני מתוקה, שאני מצחיקה.
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים כחומוס
מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות..
אתה יודע לשיר? כן. ויפה.
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא!
האם אתה מתבודד? בכלל לא.
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לנשום, אני מניחה.
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי.
האם אתה פועל בפזיזות? לא.
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? זה שתי שאלות שונות. יש הרבה דברים שמפחידים אותי, כמו גבהים והמוות. אני שונאת בעצמי את המשקל שלי, ואת מידת הנעליים. ראיתם? שתי שאלות במחיר אחת! אח, אני מתוחכמת.
האם אתה פסיבי או פעיל? מה?
יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג נחשב?
מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד!
מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת.
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? העצלנות.
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. אני לא חושבת, שאני בטוחה.
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ממש לא!
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים מאוד.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לסמוך על עצמי.
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים שלי, ואת זה שאני יכולה להתקפל לכדור נורא קטן
ומה הכי פחות אוהב? את הרגליים הגדולות שלי, ואת הזרת הרגל שנתקעת בכל דבר.
אתה חושב שאתה נראה טוב? אני בסדר.
יש לך ביטחון עצמי? קצת.
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אליס מארץ הפלאות. מתוקה, מעצבנת לפעמים וסקרנית.

kati666

New member
^.^

שם:קטי ><" האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?:לא שידוע לי. מיקום:חורמזדייןמאודבצפון. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?:חס וחליל. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?:עזבו,אתם לא רוצים לדעת. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?:נאא,לא חושבת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?:בטח ><" אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?:לא אז לא.גם בלי לרצות אני לא יכולה להשתמש בו D: מין:בטח. רווק?:כן. אם לא, רוצה להיות?:טוב. תאריך לידה: 28.7. גיל:14. גיל שהיית רוצה להיות:16.אני יכולה להתחיל דיאטה ולהצליח לרזות D: כיתה:ל מצבך החברתי:לא יודעת,מה איתו במ'ת?. למה את/ה בפורום?:כי אני אוהבת טופ מודל
. גובה:173 או משהו כזה. צבע עיניים:כחול. אוהב אותו?:את מי?את העניים שלי?-מאוד
! צבע שער:לא ברור.אני חושבת שחום ממש בהיר,למרות שהוא גם גינגי לפעמים.לודעת. אוהב אותו?:לא ממש. צבע אהוב:ירוק. למה קראת לעצמך ככה בתפוז?:כי אני ממש מפגרת. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:MCR,אופנה אלטרנטיבית יש עוד אבל אני לא מרבה להכנס אליהם. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס:ימנית. חיות מחמד?:לא ><". יש פירסינג?:יאפ ^^ בטבור וסיידליפ. קעקועים?:לא.בנתיים ^^ אני בטח אעשה כשאני אגדל. אובססיות:מוזיקה.וסיכות לשיער.D: התמכרויות?:בגדים [?]. איזה שפות אתה דובר?:עיברית,רוסית חלקה לשעבר עכשיו אני סתם צולעת. ציטוט מועדף/ מוטו: '^.^' '><"' האם אתה חי את הרגע?:לודעת. יש לך סודות?:._______________________. אתה שונא את עצמך?:לא.______. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?:לא ממש D: הוא...נחמד חר יותר מזה. יש לך הרגלים רעים?:מאיפה לי. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?:כולמיני.לודעת,על העניים שלי,על הגובה שלי ועל הבגדים D: מה הפחד הגדול ביותר שלך?:כאב פיזי מתמשך. אתה יודע לשיר?:לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?:לא. האם אתה מתבודד?:לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?:שאלה טובה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?:לא.אני לא הכי חברתית בעולם.ניראלי.בעצם אני חברותית.אבל אני מעצבנת מוחאחא.אבל לפעמים כיף איתי.אז אני חושבת שכן. האם אתה פועל בפזיזות?:לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?:מה הקשר בן החלק הראשון של השאלה לחלק השני? אמ,אבל התשובה לא. האם אתה פסיבי או פעיל?:פעיל. יש לך יומן:בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך?: אין לי מושג. מה החוזק הכי גדול שלך?: -"- אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך,מה זה היה?:חיצונית-כלום.רק להיות טיפה יותר פוטוגנית D: פנימית-נאמ,לודעת.להיות יותר זורמת ופחות כבדה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?:לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?:בטח. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?:אמ,כן ולא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:עזבואותיבאמאשכם. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?:את הכפות ידיים/רגליים שלי D: ומה הכי פחות אוהב?:אין משהו שאני ממש ממש שונאת,אם הייתי פוטוגנית יותר בתמונות שלא אני מצלמת זה היה נחמד D:,גם הבטן שלי לא כמו פעם
אבל אני ירזה מתישהו כבר. אתה חושב שאתה נראה טוב?:איף,איזה חפירה. יש לך ביטחון עצמי?:כעיקרון-לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?:
?

yaeli1993

New member
שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo62.gif

חלק ראשון |מתנה|שם: יעל :] |מתנה|האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא |מתנה|מיקום: חיפה |מתנה|האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא |מתנה|אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עמית |מתנה|ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ...מאיה אולי |מתנה|האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא |מתנה|אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת |מתנה|מין: נקבה |מתנה|רווק? כן |מתנה|אם לא, רוצה להיות? מה? |מתנה|תאריך לידה: 20.6 |מתנה|גיל: 13 עוד מעט =\ |מתנה|גיל שהיית רוצה להיות: 15 |מתנה|כיתה: ז' |מתנה|מצבך החברתי: מצויין בלי עין הרע =) |מתנה|למה את/ה בפורום? כי נחמד פה |מתנה|גובה: נמוכה אבל אני לא יודעת מה |מתנה|צבע עיניים: חום נוטה לשחור |מתנה|אוהב אותו? כן בערך.. |מתנה|צבע שער: חום |מתנה|אוהב אותו? ל-אאאא |מתנה|צבע אהוב: לבן |מתנה|למה קראת לעצמך ככה בתפוז? שם מקורי לא? :) |מתנה|פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: קלי קלארקסון, בריטני ספירס, פופ ועוד כמה ששכחתי חיחי
|מתנה|ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית, טיפה שמאלית |מתנה|חיות מחמד? חתולה ש-מ-נ-ה |מתנה|מה העבודה שלך? תלמידה, נעים להכיר |מתנה|יש פירסינג? רוצה באף |מתנה|קעקועים? אכן לא |מתנה|אובססיות? לא |מתנה|התמכרויות?לא |מתנה|איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית, קצת מרוקאית חחח |מתנה|ציטוט מועדף/ מוטו: הכל קורה לטובה ! |מתנה|האם אתה חי את הרגע? לפעמים :) |מתנה|יש לך סודות? הרבה |מתנה|אתה שונא את עצמך? לפעמים |מתנה|האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לאאאאא |מתנה|יש לך הרגלים רעים? כןן |מתנה|איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה
:-\ |מתנה|אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ככה זה כשמשועממים :) |מתנה|מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות |מתנה|אתה יודע לשיר? כן
|מתנה|האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא |מתנה|האם אתה מתבודד? כן ה-ר-ב-ה |מתנה|מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?סדר בדברים |מתנה|אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן חחח |מתנה|האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים |מתנה|האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אותה שאלה כל הזמן ?!? |מתנה|האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה |מתנה|יש לך יומן/ ג'ורנל? לא |מתנה|מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת.. |מתנה|מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת.. |מתנה|אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגובה |מתנה|אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן |מתנה|יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן |מתנה|אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן |מתנה|מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?כל מה שקורה קורה לטובה ! תפנימו זה כל כך נכון ! |מתנה|מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת חחח |מתנה|ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת |מתנה|אתה חושב שאתה נראה טוב? כן לפעמים חחחח
|מתנה|יש לך ביטחון עצמי? כן |מתנה|לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעתת בחיי שאלון ח-ו-פ-ר חחחח ביו'ש :)

Blue Aura

New member
../images/Emo189.gif

שם: הילה.
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הילה
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אני אוהבת את השם שלי.
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, כותבים אותו בלי י'.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.
רווק? כן. אם לא, רוצה להיות? ^^. תאריך לידה: 16.2.1990.
אני רוצה להיות ילדה קטנה שוב, לא שאני לא עכשיו אבל לא משנה. כיתה: י'. מצבך החברתי: יש לי את החברים שלי.
למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת הטופ מודל. >> גובה: לא יודעת.
צבע עיניים: כחול. אוהב אותו?
צבע שער: שטני. אוהב אותו?
צבע אהוב: כחול. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? Aura זה הילה באנגלית וBlue זה על העיניים שלי. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: קלי קלארקסון ומכושפות. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית. חיות מחמד? אין.
מה העבודה שלך? משהו עם עירית. יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? הרבה.
התמכרויות? אוכל.
איזה שפות אתה דובר? אנגלית וקצת ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי כוח... האם אתה חי את הרגע? לא ממש. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לא. >> מי יאהב אותי אם לא אני
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? שאני לא עצבנית. יש לך הרגלים רעים? הרבה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? הילה סורגה, השילטון מדרדר! [
] מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את אמא שלי. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא דעת...
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי. האם אתה פועל בפזיזות? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ, לא עולה לי. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל. מה החוזק הכי גדול שלך? אמא.
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני לא חושבת לפני שאני פועלת.
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה דברים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש אבל כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? על סמים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים. ומה הכי פחות אוהב? בטן.
אתה חושב שאתה נראה טוב? רק בפרצוף. יש לך ביטחון עצמי? קצת. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מאיפה אני יודעת

katie me

New member
גם אני, עונה!../images/Emo151.gif

שם:קטי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, סבתא שלי מיקום:צפון האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?: אלכס ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?לא הייתי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא נראה לי מין:נקבהההה
רווק?כן אם לא, רוצה להיות?לא!!!!! תאריך לידה:27.08 גיל:22 גיל שהיית רוצה להיות:1
כיתה:אני באוניברסיטה מצבך החברתי:סביר למה את/ה בפורום?כי אני רואה "טופ מודל", דההההההההה! גובה:נמוכה צבע עיניים:ירוק אוהב אותו?כן צבע שער:שטני אוהב אותו?רוצה שיהיה יותר מלא ויותר ארוך (צבע, אוהבת) צבע אהוב:ירוק,אדום. למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי זה השם שלי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אחיות, מחשבים. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד?3תוכים מה העבודה שלך?אחות יש פירסינג?לא ולא קעקועים?לא, אולי בעתיד קטנצ'יק...על הכתף אובססיות?OCD קל,המבין יבין. התמכרויות?אין איזה שפות אתה דובר?עברית,רוסית,אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו:"מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך?" האם אתה חי את הרגע?לצערי, לא יש לך סודות?מעט,אבל יש אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כוססת צפרניים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חמודה,מתוקה... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?"אני והעולם" מה הפחד הגדול ביותר שלך?ג'וקים,יש לי ממש פוביה מהם. אתה יודע לשיר?שרה, אבל לא משהו... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שונאת את העצלנות והחוסר בטחון. האם אתה פסיבי או פעיל?די פסיבית (לצערי)הייתי רוצה להיות יותר אקטיבית יש לך יומן/ ג'ורנל?יש,בקושי משתמשת בו מה החולשה הכי גדולה שלך?חוסר בטחון מה החוזק הכי גדול שלך?אנטלגנציה, אינטואיציה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?גובה ואזניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?ככה ככה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן,על זה שלא נתתי הזדמנות נוספת לבחור אחד שיצאתי איתו וניפנפתי אותו ממני,אחר"כ הצטערתי על זה כי בסה"כ הוא היה ממש נחמד,והיו לו רגשות רציניים עליי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לפעמים כןלפעמים ממש לא! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?אני עוד לומדת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים, פנים,(ציצי לא רע) ומה הכי פחות אוהב?גובה!! אתה חושב שאתה נראה טוב?לא מלכת יופי אבל, חמודה יש לך ביטחון עצמי?קצת חסר לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?ג'ורג',מהסדרה "מתים במשרה חלקית". וזהו........

broken heart1

New member
עונהה../images/Emo3.gif

חלק ראשון שם: מריה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לאא.. ניראה לי מיקום: ערד האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לאאא חס וחסה. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמ.. מאיפה לי ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמ.. נטלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם לא השם משפחה כן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כה ניראה לי מין: המין השולט נוו..===>>>
רווק? כה. אם לא, רוצה להיות?........... תאריך לידה: 19.12.91 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 4 חיחי כיתה: ח' מצבך החברתי: ? למה את/ה בפורום? כי ככה בא לי
גובה: גבוהה צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו? לא רוצה כחול צבע שער: חום בהיר אוהב אותו? לא.. רוצה בלונד
צבע אהוב: כחול וורוד ירוק. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא היה לי כינוי אחר. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רק כאן.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני חיות מחמד? חתולללללל
מה העבודה שלך? לא עובדת יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? שוקולד וטיפקס
התמכרויות? טיפקס חעחעחעחעחע סתם איזה שפות אתה דובר? עברית רוסית כמעט אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: תחייך אל העולם והעולם יחייך אליך האם אתה חי את הרגע? כה יש לך סודות? כההההההההההההההההההה למי לא. אתה שונא את עצמך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן לפעמים. יש לך הרגלים רעים? אמ.. אוליי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? השיער היפה שלי..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תעשו קודם סרט על החיים שלי ואז נחליט על השם
מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני חושבת שמחושך.. אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שזכור לי האם אתה מתבודד? אפ פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וטיפקס
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא הבנתי.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל ניראה לי. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חסוי מה החוזק הכי גדול שלך? חסוי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רגליים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אוליי
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?אמ.. לאדעת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אה חח עזבו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ומה הכי פחות אוהב? כל מיניי אתה חושב שאתה נראה טוב? אוליי יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פינקי מפינקי והמוח חחח סתם לאדעת

דווקא היולי שאלונים ארוכים יותר../images/Emo3.gif

שם: נדב האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא,אבל האות נ' כן. על סבא שלי ז"ל מיקום: ליד המרכז האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? ממש לא.. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים=/ הם רצו תאות נ' אז בטח נופר או משהו. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם אף אחד, כי השם שאני רוצה אין אותו לחברים שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? הפרטי, לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני חושב שכן אני אף פעם לא אהבתי תשם משפחה שלי הוא ממש ממש ארוך והוא ה-כ-י לא מתאים לפרסום מין: זכר רווק? ממה שידוע לי אם לא, רוצה להיות? אני רק בן 15, דה! תאריך לידה: 9.8 גיל: ראו שתי שאלות קודמות. כן אני עצלן למרות שהתשובה הזאת הרבה יותר ארוכה. הגיון. גיל שהיית רוצה להיות: 10 11 כיתה: ט מצבך החברתי: באמת רוצים שאני אענה לכזה דבר? לפעמים דברים לא כמו שהם נראים. למה את/ה בפורום? כי מיקמיק פה.. סתם, זה גם אבל בעיקר כי אני מכור לסדרה כמובן. וגם החיים שלי לא בדיוק מסעירים ועמוסים.. גובה: מטר שבעים ולא יודע מה. צבע עיניים: ירוק חום ובתמונות יוצא רק חום:( (אני יודע שלא קשור לשאלה, סתם תסכול שלי) אוהב אותו? דווקא כן! אבל הייתי רוצה שיהיה יותר ירוק כחול. צבע שער: שטני אוהב אותו? את השער עצמו לא, תצבע מאד. צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני אאהב את שירלי לילו לנצח והיא עוד תכבוש אתכם.. אף אחד לא ממש יודע איזה בנאדם היא וכמה היא מוכשרת באמת. אם יודעים אי אפשר שלא לאהוב אותה, באמת. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: של שירלי לילו =] ויש שם הרבה אנשים אגבב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? רק אני. :( מה העבודה שלך? לשרוד את החיים ואת הבצפר יש פירסינג? לא. אני קצת רוצה. קעקועים? לא. אובססיות? לכל מיני מפורסמיםם בעע (ותותים!!! ופרישיק! וקרפ!) התמכרויות?לכל מיני סדרות בעע (ומילקי!!!) איזה שפות אתה דובר? עברית ויודע פחות או יותר: אנגלית, רוסית, ספרדית. גם טיפונת ערבית בגלל שאנילומד אבל אני די שוכח תמילים.. ציטוט מועדף/ מוטו: להנות מכל רגע. האם אתה חי את הרגע? איזה קטע! באמת שלא ידעתי שתבוא השאלה הזאת.. האמ, אני דווקא חושב שלא חח. אבל אני מנסה כמה שיותר. ולא עושה דברים שלא מהנים אלא אם כן זה למשל מבחנים וכאלה דברים. יש לך סודות? היש בנאדם שאין לו? יחסית יש לי ממש קצת אתה שונא את עצמך? כן, אני מקווה שזה ישתנה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני כן, אחרים לא ממש :p יש לך הרגלים רעים? לא חושב.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נחמד? גם מוכשר אומרים לי. וכל מיני דברים.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לכו תראו סרט אחר. אולי גם איך ילד נהרס בשנה שלמה. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של יקרים לי, לא להגשים תחלום שלי, להעקץ מאיזה דבור דבורה.. אתה יודע לשיר? יש הבדל בין לדעת ושיהיה לך קול יפה. לדעת זה המוסיקליות וכאלה ואני חושב שבזה אין לי בעיה. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בחיים לא!!! האם אתה מתבודד? אפשר לומר. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לא יודע להגיד זה תלוי בנסיבות. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא חושב.. אני צריך לדעת איזה בנאדם אני בתור אחר. האם אתה פועל בפזיזות? אני פחות או יותר תמיד יודע מה אני רוצה גם אם זה נראה שאני יודע מהר מדי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? המראה שלי קצת מפחיד אותי לפעמים.. ואני שונא בעצמי המון דברים האם אתה פסיבי או פעיל? אני לא יודע בתקופה הזאת נראלי שפסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא , היה לי... והוא נאבד: ( לא חושב שהייתי ממשיך איתו אבל מענין אותי מה כתוב שם מה החולשה הכי גדולה שלך? לנוח, לראות טלויזיה הצגות סרטים , מוזיקה. מה החוזק הכי גדול שלך? עקשן? אני יודע מה אני רוצה מהחיים. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את החוסר ביטחון אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אני מאד רגיש.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אני לא יודע.. אני מתחרט על ההסתגרות שלי אבל זה לא משהו שבחרתי שיקרה לי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא עד עכשיו, עד גיל 13 ככה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שיש דברים לא מובנים מאליו וכל מיני. אני מבין רגשות של אנשים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שהוא רזה וגבוה. ומה הכי פחות אוהב? איך שהוא נראה בכלל לא משהו אתה חושב שאתה נראה טוב? לא.. יש לך ביטחון עצמי?אם קראתם את הכל אפשר די להבין שממש לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודע הם הרי די חננים כשהם חוזרים לעצמם

JULI4561

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo60.gif עונה ../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif../images/Emo60.gif

כבר עניתי על זה פעם ... שם: ג'ולי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבתא ז"ל מיקום: מרכז
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת.. לא נראה לי שזה היה מתחיל בג' . ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מאיה , טל ,רוני,לי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לעיתים קרובות מאודדד ... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת נראה לי שכן מין:
רווק?
אם לא, רוצה להיות? אם זה בכיון של רוצה שיהיה חבר אז כן ואם זה בכיון של להיות נשואה אז לא! תאריך לידה: 15.1 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה:ח מצבך החברתי: טוב מאוד למה את/ה בפורום? אוהבת את הסדרה ויש פה אחלה ילדים! גובה: לא יודעת אבל אני נמוכה .. נראהלי מטר 50 ומשהו צבע עיניים: חום אוהב אותו?
צבע שער: חום בהיר אוהב אותו?
צבע אהוב: צבעוני למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה קוראים לי
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:האלופה,מכושפות,כוכב נולד ,אורי אומנותי וי עו שמידי פעם אני קוראת שם .. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד?
מה העבודה שלך? איפה בבית
בכללי
יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות?
לא שידוע לי התמכרויות?
לסדרות בעיקר! וגם למילקי אבל הרגיל! איזה שפות אתה דובר? אממ .. אנגלית ,ספרדית ,עברית וטיפה ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: "אקונה מטטה" האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? חח לא אפלים אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן הוא בסדר הוא אף פעם לא ממש ענין אותי יש לך הרגלים רעים?
לא שאני יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שרה יפה , מצחיקה וכ'ו
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ג'ולי עד סוף העולם (יש סרט כזה אני פשוט יעשה לו חידוש ויהפוך אותו לקומדיה למה הוא דיכאוני רצח) מה הפחד הגדול ביותר שלך? כלבים ורופאי שיניים אתה יודע לשיר?
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא נראה לי ,לא זוכרת האם אתה מתבודד?
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להצליח ולא חשוב במה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן יש הרבה שאני שונאת בי .. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?
מה החולשה הכי גדולה שלך? כלבים , והערכבה עצמית נמוכה מה החוזק הכי גדול שלך? שחקנית טובה ,לא סומכת על אנשים כל כך מהר , חברה טובה ועוד .. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה דברים .. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
בערך .. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על כל אחד , ושיש הרבה אנשים חראות חחחח ועוד כל מיני בקשר למוות אבל זה סיפור ארוך . מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת .. אף פעם לא חשבתי על מה שאניאוהבת רק על מה שאני לא ומה הכי פחות אוהב? יש כל מיני .. אתה חושב שאתה נראה טוב?
יש לך ביטחון עצמי?
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
שאלה טובה .. אין לי מושג ..

LillysWeet

New member
עונה........................

שם: לילי. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא ממש... מיקום:חדרי הקטון!! האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?חח...לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?אממ..לייל?
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מממ...עם נועה ללא ספק.שם נפוץ כמו שאני רוצה! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כןן!!!!!!!!אין לכם מושג... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא אהיה מפורסמת.
מין:נקבה. רווק?לא. אם לא, רוצה להיות?לא!!! תאריך לידה:לא אומר. גיל: 16. גיל שהיית רוצה להיות:16. כיתה:י'. מצבך החברתי:נחמד. למה את/ה בפורום?כי...פרה זה חיה ועוף זה ציפור? גובה:
צבע עיניים:כחול. אוהב אותו?כן. צבע שער:חום בהיר. אוהב אותו?כן. צבע אהוב:ירוק. למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי... פרה זה חיה ועוף זה ציפור? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אין. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית. חיות מחמד?דגה חמודה בשם שוש. מה העבודה שלך?בייביסיטרית.
יש פירסינג?לא. קעקועים?לא. אובססיות?כן. התמכרויות?כן. איזה שפות אתה דובר?עברית,רוסית,אנגלית(כמו כל תלמיד). ציטוט מועדף/ מוטו:"פרה זה חיה ועוף זה ציפור".חחחחח....די אני מצטערת אבל המשפט הזה הורג אותי. האם אתה חי את הרגע?לפעמים.
יש לך סודות?אכן כן. אתה שונא את עצמך?לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא ממש. יש לך הרגלים רעים?כן
... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?עיניים... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?"לילי-חייה של פסיכופטית". מה הפחד הגדול ביותר שלך?...אהמ... אתה יודע לשיר?לא! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא..בינתיים.
האם אתה מתבודד?לעיתים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?חח..לא יודעת.. האם אתה פועל בפזיזות?משתדלת שלא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן! האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה.
.. יש לך יומן/ ג'ורנל?כן. מה החולשה הכי גדולה שלך?מתעצבנת בקלות. מה החוזק הכי גדול שלך?לא יודעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?ראה חולשה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?יש המון דברים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן.חמסה טפו טפו טפו. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לסמוך על דיילות.זה לא בסדר. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?שער? ומה הכי פחות אוהב?גובה? אתה חושב שאתה נראה טוב?/ יש לך ביטחון עצמי?לא נראה לי. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?צבי הנינג'ה!!!!!!!!!!!!

bמיקה

New member
עונה

חלק ראשון שם: hfk האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בעבודה האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שחר ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מיקה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 30.7.83 גיל: 22 גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה:- מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? בשביל הכיף גובה: 175 צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? לא ממש צבע אהוב: ורוד עתיק למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני חולה על השם הזה פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: סוד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? 4 כלבים ו-7 חתולים מה העבודה שלך? מזכירה יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? למשקל התמכרויות?לסגריות איזה שפות אתה דובר?אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חיים פעם אלת... תחיו נכון האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נו באמת... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? המוות אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, מי לא? האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי משהו ספציפי מה החוזק הכי גדול שלך? כוח רצון אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכול קורה לטובה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הגובה ומה הכי פחות אוהב? כלום אתה חושב שאתה נראה טוב? סבבה יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?

כואב לי הראש../images/Emo7.gif

שם: שירה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ההורים שלי קראו לי שירה בעקבות הספר "שירה" של ש"י עגנון. מבטאים את השם שלי במלעיל ולא במלרע
. אה, מרכז? האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים שלי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אני אוהבת את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:
רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: מסווג
גיל: 13, שמונה חודשים וארבעה ימים. גיל שהיית רוצה להיות: אין לי בעיה עם הגיל שלי, תודה. כיתה: ח' מצבך החברתי: :D למה את/ה בפורום? כי ככה גובה: 166 צבע עיניים: חום-ירוק אוהב אותו? מאוד צבע שער: חום אוהב אותו? מאוד צבע אהוב: הכל
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? לא יודעת פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: בנות, כלבים, מארון5, רובי וויליאמס, וקוראת או מבקרת לעיתים רחוקות באימוץ בע"ח, אפנה אלטרנטיבית, אביתר בנאי, בנות גילמור, ג'ואן מארקדיה, גרין דיי, האוס, OC, מחול, מכושפות, נולד לרקוד, סמולוויל, עברי לידר וקולדפליי
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? מה איתן? מה העבודה שלך? מובטלת יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא רציני התמכרויות? לא כנ"ל איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת ערבית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, וזה כתב היד שלך. לא הכתב יד שלך. יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מכל אחד משהו אחר אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חה מה הפחד הגדול ביותר שלך? אבל אם אני אגיד לכם הוא לא יהיה סוד, לא?
[מואה הא הא הא הא!!! מואה הא הא הא הא!!!!!!!!] אתה יודע לשיר? כן, אבל לא טוב האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כמה דברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת, תלוי באישיות של המישהו האחר שהייתי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל? היה מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ריבים עם אמא אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אני רק בת 13 ושמונה חודשים וארבעה ימים, ראבק! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? משקל אתה חושב שאתה נראה טוב? חלקים ממני יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת אם קראת שרשר לי

moomita

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifשילי../images/Emo9.gif|ביישן|

חלק ראשון שם: יעל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? חיה
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שלומי. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? טלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כע. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כןן
רווק?כן אם לא, רוצה להיות?למה? תאריך לידה:12.2.89 גיל:17 גיל שהיית רוצה להיות:7 כיתה: י"א מצבך החברתי:סביר
למה את/ה בפורום?כי טופ מודל זה סקסי
גובה:164 (מספיק לדוגמנות??
) צבע עיניים:ירקקי. אוהב אותו?כעע
צבע שער:חום-אדום אוהב אותו?לא. צבע אהוב:שחור. למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי זה שם מקורי
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:כל מיני- סופרים ומשוררים צעירים. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):לגמרי ימנית
. אבל במחשב שמאלית /-:. חיות מחמד?כלבהה
מוואה! כפרעלושקי. מה העבודה שלך? טבח. טוב אז אמנית
. יש פירסינג?לה.
קעקועים?איכ. אובססיות? יאפ
.. התמכרויות?לאוכל
איזה שפות אתה דובר?אנגלית , ספרדית
ציטוט מועדף/ מוטו:זה מטוס ? זו ציפור? זה סופרספיידר!או
חיה ותן לחיות
וואף. האם אתה חי את הרגע? לא הסתכלתם מה כתבתי קודם??
יש לך סודות?כן|-B אתה שונא את עצמך?לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים
יש לך הרגלים רעים?להה. כע נו אובססיות.דאא
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?את כוסית. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?"מגדל האימה" מה הפחד הגדול ביותר שלך?להיחנק במקדונלדס
ומיזה נובע, מוות
אתה יודע לשיר?כן
"זהו סיפור כזה מכווווור" רואים? טוב ברצינות, כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בפורים
. זה חד פעמי הבטחה שלי. האם אתה מתבודד?כהה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אוכל, משפחה, כלבה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?מאודד
האם אתה פועל בפזיזות?לה.
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?את הסרט שלי- מגדל האימה. בארורר. האם אתה פסיבי או פעיל?פועל כשבא לי [רוב הזמן לא פועל
) יש לך יומן/ ג'ורנל?היה. בכיתה ב-ו'. יפה לי. מה החולשה הכי גדולה שלך?כלבים
. וגם בראד ואנג'לינה
. פצצונים
. מה החוזק הכי גדול שלך?הממ.. כשאני עצבנית אז מכות
D אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?השתלת מוח מחודשת. טחח סתם. טוב גופני? אז.. מתיחת עפעפיים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא.
. תביאו לי את ההמבורגר הזה אני נמסהה ;[ . יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש הרבה דברים שלא עשיתי ואני מתחרטת. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?אליי? יחסית כן. אבל לאחרים לא ממש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?תאכל בפה סגור וגם תחלק לאחרים או שתיהיה מנודה
];. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?שיער, חזה.(לא שיער בחזה). ומה הכי פחות אוהב?שיער ברגליים. אתה חושב שאתה נראה טוב?נראה לי.
יש לך ביטחון עצמי? לכל אחד חסר. לי
במיוחד. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לפאוור פאף ה-4!! (שילוב של באטרקאפ מבפנים עם באבלס מבחוץ! או-אה!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

rozalinda22

New member
עונה../images/Emo3.gif וחדשה פה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שם: רוזי
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם דודה של אמא
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? בטח יואב
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי מושג
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא ממש
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן
רווק? יאפ
אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 22.2.87
גיל שהיית רוצה להיות: 15
כיתה:7 חודשים בצבא
סוג של כיתה
מצבך החברתי: יכול להיות טוב יותר
למה את/ה בפורום? באתי היום
ואני אוהבת ת'תוכנית
גובה: 171 ס"מ
צבע עיניים: חום
אוהב אותו? מחבבת
צבע שער: חום בהיר עם גוונים
אוהב אותו? כן
צבע אהוב: ורוד
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? רוזלינדה- סתם שם שחברות שלי היו קוראות לי בו וה-22 של התאריך לידה כדי שתפוז יקבל ת'שם:]
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:יופי וטיפוח אישי בערךo_O
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני
חיות מחמד? אחות קטנה;]
מה העבודה שלך? חיילת בקרייה
יש פירסינג?נופ
קעקועים? הלוואי
אובססיות? המון
התמכרויות?מנסה שלא יהיו
איזה שפות אתה דובר? אנגלית [בקושי:p],עברית ומבינה ספרדית:]
ציטוט מועדף/ מוטו: :X
האם אתה חי את הרגע? משתדלת לא ביתר הצלחה:\
יש לך סודות? כן