show

ELA17

New member
אה,

וכמו שאמרתי לך בתרנגול בזמן שהייתי שיכורה חח, אתה אכן מדהים!

Keitarou

New member
יש הופעה של MOI DIX MOIS

שזאת הלהקה של מאנה כרגע.. ^^ בצפרת, ב17.3 =) נה, תודה, נתראה בגניגר~ =)

Keitarou

New member
ממ....

זה הטור האירופאי.. (שכולל רק 2 הופעות.. ^^) הופעה אחת בצרפת ב17.3 בפריז והופעה אחת ב19.3 בברלין (שזה בדיוק ביומולדת של מאנה ולכבוד היומולדת 20 מעריצים יזכו לפגוש את מאנה ולשבת עם כל העיתונאים שיראיינו אותו.. ^^) אה ואז הם חוזרים להופעה מסכמת ביפן בשיבויה.. נה, אני בדיוק חוזר מצרפת ב25.. ^^; ותבדקי איזה הופעות יש בצרפת בזמן שאת שם.. יש הרבה להקות שוות שעושות טורים וכמעט כולן עוצרות גם בצרפת.. =)

Keitarou

New member
XDDDDDDDDD ברור שלא...

או שאחד מחברי הלהקה ידבר בשמו בזמן שמאנה ילחש לו דברים לאוזן או שיהיה ראיון רק עם מאנה וה"מדובב שלו" מה שאומר שכל השאלות יהיו כתובות מראש ומאנה רק יעשה את התנועות המוזרות שלו ואז המדובב ידבר בשמו... כמו תמיד... יש לי איזה 2 ראיונות עם מאנה מצולמים ככה וראיון אחד מתקופת מאליס מיזר שמאנה באמת מדבר!! אבל הוא אומר רק "mana, guitaru desu" בקול נורא שקט...

innocence

New member
גם לי יש את הקטע הזה:)

אבל זה לא באמת נחשב, אז למאנה עוד לא היה את הלוק האנגסטי הזה.. בכלל, המאנה של היום של לא המאנה של פעם.

Keitarou

New member
מה פתאום בורה!!

אני רק מחכה להזדמנויות לדבר על מאנה.. ^_^ אממ. טוב, מאנה הוא גיטריסט יפאני ויש לו להקה שקוראים לה MOI DIX MOIS שאני הולך לראות.. מאנה הזה הוא גם מעצב בגדים ותכשיטים ויש לו רשת חנויות משלו (אבל הם רק ביפן... ( אבל לא נורא.. אני לא מת על העיצובים שלו גם ככה... )) עכשיו, הוא נורא אנגסטי ומגניב (כמו שאפשר לראות בתמונה שצירפתי) והוא פשוט החליט שהוא לא מדבר איפשהו בתחילת הקריירה המוזיקלית שלו.. ומאז הוא לא מדבר... בראיונות יש לו מדובב או שחבר להקה אחר מדבר בשמו ומאנה לוחש לו באוזן את מה שהוא רוצה להגיד... אף אחד לא בדיוק יודע למה מאנה הפסיק לדבר (אם יש בכלל סיבה חוץ מזה שהוא חושב שזה נורא מאאאאאגניב) כי.. אממ.. מאנה הפסיק לדבר אז אין מי שיגלה לנו... P= וזהו בערך על מאנה.. =)

Got XD

New member
כן~~

אולי אין לנו כור גרעיני כמו ביבנה, אבל הריאות שלנו מפויחות כבר שנים~!

למעלה